KØB PLUS!

Fagboss om dagpengesituation: Folk er desperate

Langt flere end forventet står til at miste dagpengeretten.

Bente Sorgenfrey, formand i Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd (FTF), er ikke imponeret over, at det nu viser sig at op mod 23.000 danskere står til at falde helt ud af dagpengesystemet, hvor regeringen ellers tidligere har arbejdet med cirka 12.500 personer.

- Det er dybt deprimerende, siger hun til BT.

Hun mener, at regeringen må lempe det såkaldte genoptjeningskrav, der betyder at man skal være i arbejde i et år, før man har optjent retten til at komme på dagpenge.

- Man må sikre, at folk hurtigt kan erhverve retten til at få dagpenge. Regeringen må sætte sig ned og se på det igen, siger hun og kræver samtidigt en indsats af arbejdsgiverne.

- Både offentlige og private arbejdsgivere må også tage folk ind. De har de lovet.

En mulighed for at skabe hurtige jobs ligger i kommunerne, mener Sorgenfrey.

- Kommunerne har sparet mange penge op til renovation og nyopførsel af bygninger. De er bare forhindret i at bruge pengene på grund af, at der er fastsat et lavt anlægsloft på byggeri. Det loft må hæves. Det kan skabe mange jobs til håndværkere og ufaglærte. Og vi har allerede pengene, siger hun.

DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Afstemning

Dagpengediskussionen er et særdeles værdiladet emne, hvor mange mener, at hvis man tager dagpengene, og dermed sovepuden, fra folk, så vil de klare sig selv på anden vis. Det afviser Bente Sorgenfrey.

- Folk er desperate. De anstrenger sig virkelig for at komme i job. Men der er ikke arbejde nok, siger hun.

Også Harald Børsting, formand i LO, vil lempe genoptjeningskravet.

- Jeg vil mene, at en genoptjeningsret på et halvt år er fornuftigt, siger han til politiken.dk.

- Der er med de nuværende regler ingen incitamenter for ledige til at tage mindre job af kortere varighed. Det hænger selvfølgelig sammen med, at den enkelte ledige kan se, at det forslår som en skrædder i helvede, når der skal et helt år til at genvinde dagpengene, siger han.

FOAs formand Dennis Kristensen kalder de nye tal for en 'katastrofe' og forlanger en storstilet reform af arbejdsmarkedspolitikken. Han opfordrer desuden til at regeringen indkalder arbejdsmarkedets parter til forhandlinger.

- Det er katastrofalt, at hele den indsats nu viser sig at have været en fiasko. Lappeløsningerne har så at sige vist sig ikke at kunne løse udfordringen med at sikre tryghed for de mange familier, som i dag står med udsigt til at miste dagpengene uden vished for, om de vil have et forsørgelsesgrundlag i fremtiden, siger Dennis Kristensen i en pressemeddelelse fra FOA.

- Der er brug for en holdbar løsning, der skaber tryghed. Tiden må være inde til, at regeringen inviterer arbejdsgivere og lønmodtagere til en diskussion om en samlet holdbar reform af hele beskæftigelsespolitikken og dagpengesystemet, hvor mistænkeliggørelse og kontrol af de ledige og nytteløs aktivering erstattes af reel jobformidling, jobskabelse, kompetenceudvikling og tryghed, siger Dennis Kristensen.

Synes du, at der er brug for ændringer af dagpengereformen?

Deltag i debatten herunder. De bedste indlæg bliver bragt i BT lørdag

Din kommentar

Kommentarer

dagpengediskusionen

Skrevet af preben ottosen, Torsdag den 17. januar 2013, 10:58

I forbindelse med ovenstående indlæg mener jeg det er på tide at nogen giver os en mulighed for at bedømme hvad er op og hvad er ned, vi hører at mange tusinde mister deres økonomiske grunlag ved med tab af sygedagpenge,kontanthjælp o.s.v,men hvad er rigtigt, er det virkeligt rigtigt at de står total uden hjælp fra det offentlige, det lyder usandsynligt med alle de tilskud der findes, kan I ikke bringe lys i mørket så vi almindelige mennesker bedre kan bedømme.

enhedslisten

Skrevet af erik bøgh larsen, Tirsdag den 15. januar 2013, 10:40

jeres opfordring kan sammenlignes med at slå vand på en gås,i har ikke noget at have det i så længe detradikale husmandsparti sidder i regeringen.
fungerende statsminister margrethe vestager venter kun på at regeringen bryder sammen,så de kan få et samarbejde med den blå blok.det er hvist sagen i en nødeskal.
mvh fra fastlandet.

absolut påkrævet

Skrevet af erik bøgh larsen, Tirsdag den 15. januar 2013, 10:01

dagpengereformen skal rulles tilbage.og statslige foretagenders svineri med med statens midler i milliarder skal stoppes.
det kan ikke være for tidligt,var problemet blevet løst af vkr regeringen,så var der heller ikke behov for kontanthjelpsreformen.
til lars lykke rasmussen jeg vil kalde det for en svinestreg mod den danske arbejder.
alt for længe har miliarderne fosset ud af statskassen til ingen nytte
uden man har så meget som løtet en finger for at få stoppet galskaben.
er det på den måde landet skal ledes af en flok blinde og uduelige
jubbelidioter så hører alt op.
mvh fra fastlandet.

Dagpenge er ingen livsforsikring

Skrevet af John Rask, Mandag den 14. januar 2013, 23:19

Debatten kører med mange forskellige indlæg, men hvis dagpengeperioden stadig havde været 4 år, og dette nu var nået, havde vi haft den samme situation - hvem skulle vi så have skældt ud. En livsforsikring er her ikke tale om, men en sikring i et par år, og såfremt vedkommende der desværre bliver ramt af denne 2 års periode så ikke kan få kontanthjælp, må familien trods alt have en vis indkomst, og måske har kørt lidt hårdt og flot på økonomien. Nej der er bare ikke i øjeblikket job til alle, og det har der for øvrigt aldrig været, men klynkeriet er blevet større.
Hvis der skal laves særordninger for dem der falder for 2 års grænsen, vil jeg tro der er tusindvis andre i andre sammenhænge der har større brug for hjælp.!!

Ud med hele buntet

Skrevet af Holger Danske, Mandag den 14. januar 2013, 20:01

Ja og så kan de blive enige om at bekæmpe alle slgs krige rundt om i verden på bare en eftermiddag
Men redde vores egen befolkning kan de ikke

Danmark frit
Og fri for uduelige politikkere

Ja

Skrevet af Michael Pedersen , Mandag den 14. januar 2013, 21:31

Det er da også forbandet at Danmark ikke er en øde ø og skibene ikke opfundet. Æv!!

Ansvarsløse politikere skal fratages regeringsretten.!!!

Skrevet af Hansen, Mandag den 14. januar 2013, 18:22

Grådige, asociale og hensynsløse, her hentyder jeg til både de RadiGale, S (Asocialdemokratiet) SF (Socialistisk Fuppari), og hele den borgerlige fløj generelt!

Nogle mennesker siger, at hvis man ikke kan bekæmpe politisk idioti retorisk, må man bare lære at leve med uretfærdigheden, hvor intelligent er det lige???

Og mon det hjælper alle de arbejdsløse og syge som mister et eksistens-, og forsørgelsesgrundlag før og efter 1 januar, og måske må gå fra hus og hjem, med brudte ægteskaber og uskyldige børn som de sikre ofre???

Hvis man havde fulgt den filosofi under anden Verdenskrig, så havde Hitler vundet krigen dengang!!!

Så skriver nogle af de politiske spytslikkere i befolkningen, at jeg og ofrene skal spare på vores vrede, men når jeg ser nogle mennesker blive behandlet uanstændigt og uretfærdigt, uanset om det er børn, unge mennesker, voksne eller gamle mennesker det går ud over, så bliver jeg f***** G******* vred og aggressiv, og giver udtryk for min vrede overfor de hensynsløse og uansvarlige (ansvarlige), uanset om det er forældre, politikere eller myndigheder!!!

Der er et gammel filosofisk mundheld der lyder: “Med ondt skal ondt fordrives”!

”Den filosofi er evig gyldig”, måske bliver det også konsekvenserne af den asociale og egoistiske politik, der bliver ført i vor tid!

Vi har faktisk en lovgivning i Danmark, hvor forældre kan fratages deres forældremyndighed, hvis de ikke røgter deres opgave som forældre ordentligt, og børnene bliver forsømt eller går for lud og koldt vand og derfor mistrives!

Befolkningen må kræve en lignende lovgivning for de folkevalgte, hvor en politiker (ikke kun borgmestre) kan fratages retten til at sidde i folketinget/byrådet m.m., når de ikke røgter deres opgave som folkevalgte tjenere ordentligt, og derfor er uansvarligt (ansvarlige) for, at store dele af befolkningen lever en kummerlig tilværelse i nød og mistrives, enten fordi de må leve langt under fattigdomsgrænsen, eller risikerer at blive sat på gaden med deres børn, og må leve som hjemløse i et helvede, især om vinteren!

Sådan en uanstændig politisk adfærd er ikke et rigt land værdigt, og slet ikke når man samtidig ser, hvordan politikerne rager goder til sig selv med både arme og ben, og forgylder sig selv, deres håndlangere, de rige, velbjergede og især de mest indflydelsesrige i samfundet, for at tækkes den økonomiske elite!

Den slags uanstændige politikere skal fratages retten til at sidde i folketinget, og retten til på nogen måder at have politisk indflydelse på noget som helst overhovedet, altså fratages enhver form for legitim regeringsret!

Og send så alle de asociale akademiske politiske plattenslagere ud og arbejde f.eks. som jordbærplukker, gadefejere, sneryddere eller som opvasker på et hotel i Skagen eller (Metrobyggeriet) til 65 kr. i timen, hvis det er godt nok til slaverne, må det også være mere end rigeligt til politikere som startløn, og de asociale bumser er jo ikke demokratisk valgt til folketinget, men udpeget af de forskellige partiers top ”pamperlakajerne” (vælgerforeningerne) og aner i øvrigt intet om hvad arbejde er for noget!

Det eneste Margrethe, Helle, Annette, Jesper, Corydon, Løkke & Co er gode til er at plyndre befolkningen og retorisk løgne, men det er de så til gengæld også virkelig så gode til, så de mere minder om politiske amatører eller andenrangs ”spindoktorer” (løgnefabrikanter) a la Mogensen & Christiansen!

Nej danskere brug den indvendige side af hovedet, “TÆNK JER DOG OM”!

Vi skal ud af den europæiske røverorganisation, lige som den engelske og tyske befolkning nu også kræver det, EU og de rabiate, udemokratiske og teknokratiske tyveknægte i EU, er ikke løsningen på noget som helst, “de er derimod selve det politiske, økonomiske og demokratisk europæiske problem”, hele Europas nedtur startede i 1972, lige så snart EF afstemningen var gennemført, og en totalt voldtaget dansk befolkning havde stemt “ja” til dette Hitlerske projekt!

At Danmark og flere andre lande har et økonomisk underskud er ren manipulation, fake meningsmålinger, RETORIK, FUP, SVINDEL og fiduser af banditter i habitter (bl.a. politikerne og deres håndlangere i medierne)!

Det er så let som at klø sig selv, der hvor ryggen bliver fræk, at skaffe milliarder til dagpenge og velfærd!

Smatsoen Margrethe Vestager skal bare jages ned til Bruxelles og kræve de 40 milliarder tilbage, som hun og Hexia de Trix (Helle Thorning) har foræret væk af de skatteplagede danske skatteborgeres penge helt uden et folkeligt mandat, til de ødsle og gældsplagede lande i Sydeuropa “Grækenland, Spanien, Italien m.fl.”

http://politiken.dk/udland/ECE1474308/danmark-skyder-40-milliarder-krone...

Det er utroligt at danske politikere S og SF i særdeleshed og måske også Enhedslisten, vil plyndre de dårligst stillede danskere med en så asocial politik, så man skal se at få sparket alle de asociale og udemokratiske politikere ud af folketinget, de bumser har ikke noget folkeligt mandat overhovedet, til at føre en så hensynsløs politik, de er folkets tjenere ikke deres diktatorer, deres opgave er at efterleve deres parlamentariske grundlags ønsker?

Desuden kan en udmelding af forbryderorganisationen EU, spare det danske samfund for 18 Milliarder årligt!

http://www.business.dk/oekonomi/danmarks-bidrag-til-eu-vokser-lystigt

En løsrivelse fra Euroen kan desuden gøre Danmark til et nyt Schweiz, et tilflugtssted for hele den Europæiske økonomiske elite, hvor svært kan det være?????

Men Johanne Schmidt Nielsen giv nu jeres kampagne pondus, gør det klart for Margrethe, Helle, Corydon og Mette Frederiksen, at hvis de ikke gør noget effektivt, så vil i stille et mistillidsvotum til den RadiGale dominerede regering, og i kan da ikke være interesseret i at holde hånden under en ”såkaldte venstrefløjs regering, som fører en ultra neo-konservativ blå politik!

NEJ

Skrevet af ALLAH THE UNDER-DOG, Mandag den 14. januar 2013, 17:14

Der er ikke brug for og ændre noget, helle og co skal blor indfri deres valgløfter dette vil løse problemerne, men emagonerne er lige glade med manden/kvinden på gulvet viser deres ageren med al tydelighed, hvorfor kun et valg vil kunne redde DK fra den rene katastrofe med nød og elendighed som følge!

V, DF og R bestemmer

Skrevet af Jensen, Mandag den 14. januar 2013, 17:12

Venstre, Dansk Folkeparti og Radikale har haft flertal til at bestemme at efterlønnen skal afskaffes og at dagpengeretten beskæres til 2 år.
Længere er den ikke. Regeringen kan ikke gøre noget ved og det er ikke regeringens skyld! Vi mangler at Venstre og DF står frem og tager ansvar!

Borgelige tager da ansvar.

Skrevet af Sven Erik Frederiksen , Mandag den 14. januar 2013, 18:25

Hvad er det for noget vrøvl . Alle i den borgelige lejr går ind for 2 års reglen, hertil kommer de Radikale. Det er der ingen af disse partier der er uenige i . De har da taget ansvar ved at vedstå dette. Jeg vil da gerne foreslå at dagpengeperioden bliver sat ned til 18 måneder som i Sverige , så kan man afsætte de kommende 6 mdr. til tvungen uddannelse eller omskoling.

Ja ja ja

Skrevet af Karsten Jensen, Mandag den 14. januar 2013, 16:46

Bliv dog voksne

Skrevet af K.Nielsen, Mandag den 14. januar 2013, 16:39

Man kan være politisk uenige med andre, det er helt fair, og en af demokratiets grundregler, MEN når man læser alle de ubehagelig personlige fordomme mange fremkommer med, kan man undre sig over deres åndelige habitus,. Hvad med at diskutere voksent, modent og sagligt argumenterende, ligegyldigheder har vi mere end nok af, i disse tider. Gem jeres fordomme til familien, men de er måske også trætte af dem. Det virker som “små mennesker“ der i ly af anonymiteten, skal af med deres opsparede galde, i graver grøfter, hvor der burde være åbenhed og anerkendelse af andres synspunkter, end jeres egne lumre fordomme, tag jer dog sammen og lad os komme videre.

Det hænger ikke sammen vel?

Skrevet af Martin Hansen, Mandag den 14. januar 2013, 16:32

I følge afstemningen synes 69 % at der skal gøres noget, en langt overvejende del af debattørerne her er af borgerlig observans? Betyder det at I tager afstand fra halveringen af dagpengeperioden? Foretaget af jeres egne politikere? Det hænger jo ikke sammen vel!

vores statsminister på glatis

Skrevet af OLE, Mandag den 14. januar 2013, 15:11

Helle Thorning-Schmidt afbrød autografskrivning for at komme i snak med Sarah Jessica Parke

Intet er for småt til Ole?

Skrevet af Lars Thomsen, Mandag den 14. januar 2013, 16:43

Ole: For dig er der intet der er småt nok til at kommenterer, vel, det er godt nok sørgeligt, at de større linjer er udenfor din rækkevidde, hva?

Tag jer dog sammen Socialdemokrater !

Skrevet af Jørgen Hansen, Søndag den 13. januar 2013, 20:10

Jeg tvivler på at Fagforeningerne & deres medlemmer, og iøvrigt de andre svage grupper der er tilknyttet arbejdsmarkedet bla. Fleksjob ansatte får noget retur forløbig af det regeringshold som Helle T. er i spidsen for.

Sagen er reelt den at Regeringen dvs. bla. Socialdemokraterne har valgt at smide Lønmodtager org. LO ud af de forlig som de har indgået med bla. Venstre. Herunder på Flekjob området.

Bagefter indgår de en skattereform med venstre. For det skal kunne svare sig at arbejde !
De 1000 vis af lønmodtager der ryger for det lort de har lavet, tivler ikke på at det kan svarre sig at arbejde !

Joachim B. Olsen har dog fundet et par stykker frem af ærmet, som skal bruges som argumentation for at hele Danmark ikke gider arbejde ! (rent guf for BT). hvilket de også har benyttet i stor stil, for at lave så meget ballade som muligt. Selv om det ikke giver et billede af virkligehden.

Socialdemokraterne har selv bragt sig i en yderst vanskelig sitiaution, omkring at samarbejde bredt i egne rækker.

De har reelt to politiske muligheder hvis de vil forsøge at genopbygge det som de har smadret på rekord tid.
Og dermed få fornyet deres mandat ved et valg.

En omdannelse af regeringen, med en direkte på på-Pladsbankning af det Radikale venstre (Som er hovededårsagen til at så mange ledige er kommet i klemme for tidsgrænsen & muligheden for genoptjening af DP. (dp reformen havde det radikale med i Rygsækken under dannelse af regeringen i Højhuset!)

Hermed kan så tillægges den Nye Fleksjob ordning som gør det endnu sværre at jobfastholde ledige med handikap på arbejdsmerkedet. Da lønen ikke længere fastsættes af Fagforeningerne LO.
Alså et Fleksjob måske resten af livet uden mulighed for en anstændig løn. 2 lønninger for det samme arbejde.
En overenskomstmessig løn til den raske - og det halve til den der kom ud for en arbejdskade måske endda på samme arbejdsplads.
Flot lavet af karen Hækkerup & Mette Fredriksen !!
Det er sgu det man kan kalde ordentligt Socialdemokratisk Håndværk. uden indblanding fra LO. Efter som de smed dem ud af forhandlingerne !!! til foredel for Venstre.

Anden mulighed er at det Socialdemokratiske bagland
begynder at rydde op i egne rækker !

Det er ikke nok at Beskæftigelses Minister Mette Frederiksen går på landsdækkende tv dag efter dag med en indstilling til DA & DI med et reklame fremstød hvor hun siger ansat nu - ansæt nu - ansæt nu ! når jobbene ikke er der, og man i kommunerne fyrrer 1000 vis af ansatte, og Staten gør det samme.

Den går sgu ikke Socialdemokrater. I lever politisk på låndt tid medmindre at i tager at opgør med dem i har sat som ministre i Regeringen, og iøvrigt har valgt at samrbejde med.

jamen

Skrevet af Michael Pedersen, Mandag den 14. januar 2013, 21:20

Der er et klokkeklart flertal i befolkningen for den halvering af dagpenge periode, det viser folketingsvalget jo.
Socialdemokraterne har ikke flertal, hvad vil du? Afskaffe demokratiet?

Lad os få Akademikervældet afskaffet og Kongedømmet genindført.!

Skrevet af Hansen, Søndag den 13. januar 2013, 03:48

Det har aldrig nogensninde været målet, at få skabt fuld beskæftigelse hverken i Danmark eller EU, tværtimod har målet hele tiden været at skabe frygt, massearbejdsløshed og økonomisk kaos, og Bilderbergerbandens lakajer Heller Thorning Schmidt og Margrethe Vestager, følger nøjagtig de underhåndsdirektiver Bilderbergerbandens Håndlangere teknokraterne i EU befaler dem, det er den eneste måde de kan skabe løntrykkere og undertrykke hele den europæiske befolkning, ved at ruinere "SLAVERNE"!

Hele det politiske system er sammenspist og gennemkorrupt, og desværre har de en flok villige og billige lakajer, til at udføre alt det beskidte arbejde for dem, men bare rolig, de Konservative kommer ikke over spærregrænsen ved næste valg, og inden længe kommer Venstre også ned på samme niveau som Socialdemokratiet og SF, det bliver straffen for deres storhedsvanvid, og leflen for de rige, samtidig som de tramper hen over de fattige og dårligst stillede i samfundet!

Spindoktorer og de (Konservative forklædt som RadiGale og Socialdemokrater), er et problem for et hvilket som helst anstændigt samfund, lige som alle de “såkaldte eksperter” kommentatorer, økonomer, politiske redaktører og alle regeringernes lakajer, for den udemokratiske og asocial Helle Thorning gør nøjagttig hvad Bilderbergerbanden har dikteret hende, og med støtte fra alle deres lakajer i medierne, hun har lige som alle de lakajer ikke hjerne til andet, eller at gøre noget på egen hånd, til gavn for danskerne og det danske samfund, og så håber hun naturligvis, at hun kan få alle de narre de villige spytslikkere i fagbevægelsen, til at gør nøjagtig det samme overfor samfundets slaver!

Og enhedslisten skal nok falde til patten, de skal som små babyer bare lige op at bøvse, før de igen falder til patten, så de vælter desværre ikke den asociale S-SF-R regering, der vil ikke ske noget som helst før befolkningen tager affære, og sparker hele det tyvagtige og korrupte slæng ud af Christiansborg, for hovedparten af dem er med i Bilderbergerbanden, nu med deres kyniske darling Helle Thorning Schmidt i spidsen!

Den danske befolkning kan roligt være særdeles bekymrede, for hun skal nok få hjælp af alle de andre udemokratiske kapitalistiske lakajer fra den borgerlige fløj, det er jo netop en så asocial politik, de havde planlagt før valget, og en så asocial politik kan kun gennemføres af (kapitalistiske pamper-lakajer), forklædt som socialdemokrater, akademikere som aldrig nogensinde har lavet andet, end at leve som parasitter på ryggen af slaverne, lige som alle de faglige organisationers plattenslagere!

Hvis de borgerlige havde gennemført den politik, havde det skabt et oprør a la Grækenland og Mellemøsten!

Og lakajerne i mediernes opgave er desværre blevet, at få folk til at tror på, at Danmark er et demokratisk samfund, og at det er demokratiske beslutninger der bliver serveret for den sagesløse befolkning gennem medierne, men det er så langt fra sandheden som noget overhovedet kan være, lige som det er blevet deres opgave, at få befolkningen til at tror, at vi har kapitalisme her i Danmark, men det har vi ikke og har faktisk aldrig nogensinde haft!

Sandheden er at vi har et ekstremt udemokratisk og topstyret “Partidiktatur og Kapitalsocialisme”!

Danmark er ikke et kapitalistisk system, men er ved hjælp udspekulerede akademiske og teknokratiske lakajer, gennem årtier udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer!

Når den har tab, går den til staten (skatteborgerne) og får pengene tilbage!

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én virksomhed går fallit, er der stor chance ”risiko” for, at to eller flere andre også går konkurs!

Og så kommer de grådige politikere, finansselskaber og industrier i vanskeligheder, og begynder at klynke som små pattebørn, afskediger alle de lavestlønnede medarbejdere, i stedet for at sparke et par af de værdiløse højtlønnede “såkaldte ledere” ud, for at reducere det ekstreme lønomkostningsniveauet!

Det er det værste scenarie overhovedet de politiske akademikere kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og befolkningens tilslutning, og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv halve sandheder eller halve og hele fabrikerede løgne!

Befolkningen må vælge, enten skal vi have “kapitalisme og demokrati” eller også skal vi have “socialisme”, hvis vi skal have “kapitalisme og demokrati”, må samfundet have et system, hvor kapitalen skal stå på egne ben, og selv betale sin regninger og gæld!

Så vil “kapitalisterne” være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med “chance” for de helt store profitter, men også “risiko” for endnu større tab, som går ud over både virksomhederne, ejerne, ledelserne og medarbejderne, en chance som skatteyderne så i sidste ende kommer til at betale regningen for!

Kapitalisterne ved alt om, hvordan man beregner risiko, men industriens spekulanter, profit-, og fidusmagere bruger ikke den slags beregninger længere!

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark, og det er vel nogenlunde det samme i EU og resten af den kapitalistiske verden!
Systemerne er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne, deres børn og børnebørn altid kommer til at betale regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p. g. a. deres uansvarlige handlinger!

Medier, redaktører og journalister er blevet de asociale akademiske plattenslagere og elitens skødehunde!

Eller sagt med andre ord, de er ikke befolknings vagthunde mod magtmisbrug, de er blevet politikernes håndlangere ” svinehunde”, for at støtte op om alle former for politisk magtmisbrug og snavs!

Det har været underligt at se TV2-News faktisk i en ”presseloge” stillede spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er moralsk rigtigt, at tage kritiske emner og spørgsmål om politisk magtmisbrug op, og ikke mindst kritik af politikernes handlinger bag lukkede døre, når ord og handlinger er to modsat rettede kræfter, og deres beslutninger helt tydeligt ikke kan tåle dagens lys!

Vi så også et eksempel på hvor farligt det er, at give medierne alt for stor magt, hvor TV2-News for nogen tid siden kom med endnu en af TV2 og Berlinskes utallige ”falske og manipulerede megafonmålinger”, som de igen med assistance af et par højt offentligt lønnede professorer postulerede viste, at danskerne ville acceptere en udvidet brugerbetaling i sundhedsvæsnet og forringet velfærd, det viser helt klart hvor farligt det er for den alm. befolkningen, når medierne den 4 statsmagt (hvem har i øvrigt stemt på dem) og deres ansatte, bliver brugt som politikernes logrende skødehunde, frem for det der normalt er deres opgave, at være på befolkningens side som bidske vagthunde overfor politisk magtmisbrug!

Faktisk indrømmede ”den såkaldte journalist” (oplæseren), at det på grund af en massive politiske ”brainstorming” med mediernes hjælp, var lykkedes at ændre den politiske situation i Danmark, så politikerne ikke mere var befolkningens tjenere, men at der er vendt helt op og ned på den situation, så befolkningen nu er blevet politikernes tjenere!

Men det var jo også hensigten med oprettelse af DR-update og TV2-news, de skulle jo netop bruges som en moderne digital Göbbelske propagandakanaler, i første omgang for at retfærdiggøre de fabrikerede løgne om grundlaget for krigsforbrydelserne mod Irak, Afghanistan og nu også Libyen, og da politikerne fandt ud af hvor nemt det egentlig var, at få den naive befolkning til at acceptere alle deres fabrikerede løgne (skræmmekampagner), når de blot blev positivt kommenteret af højtstående offentligt lønnede lakajer, de “såkaldte spindoktorer” (løgnefabrikanter), kommentatorer, ”eksperter”, økonomer og professorer alle af tvivlsom karakter, så blev den politiske manipulation sat i system og massivt organiseret!

Der er ikke og har aldrig været en økonomisk krise i verden, det er et konstrueret kaos for at ruinere middel-, og underklassen, og på den måde få 100 % kontrol over slaverne på alle måder, med assistance fra mediernes og lakajernes massebombardement af manipulerede meningsmålinger, det er også den direkte grund til, at myndigheder og politikere kan slipper godt fra næsten alt, ved hjælp af alle de konstruerede og manipulerede meningsmålinger, fup, svindel, fabrikerede løgne, vælgerbedrag, brud på valgløfter og Danmarks Grundloven, ja sådan set slipper godt fra hvad som helst, selv de planlagte verdensomspændende organiserede klimarøverier m.m.

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at indlæg forsvinder og at politikerne har travlt med at destruere eller slette belastende materiale, det er jo ikke på nogen måder en ny praksis, det har man gjort hele vejen tilbage i historien, det har jo altid været ”vinderne”, som skriver og redigerer historien, så det med at forskere vil have lov til at studere gamle dokumenter, det kan ikke bruges til noget som helst, for den historie de vil komme frem til, vil altid være vindernes konstrueret og redigeret sandhed, som så igen vil blive farvet af forskerens egen politiske holdning, så vi vil aldrig nogensinde få det virkelige billede og sandheden, om magthavernes og deres lakajers barbariske gerninger!

I vor tid er det Bilderbergerbanden, eliten og erhvervslivets udemokratiske topfolk (lakajer), der dikterer, skriver og redigerer historien, indtil den danske og europæiske befolkning vågner op, arresterer Bilderbergerbanden og deres topfolk over hele verden, og smider alle deres sleske spytslikkere på porten, men indtil da er det ikke så underligt, at myndighederne har nemt ved, at plyndre middelklassen og især de lavtlønnede, fattige, pensionisterne, studerende, børnefamilierne og de handikappede, når de har asociale lakajer som Margrethe, Helle Thorning, Villy og mange andre toppolitikere både på højre og venstrefløjen, til at sløre kendsgerningerne og begrænse ytringsfriheden, for at hjælpe politikerne og myndighederne med at camouflere det organiserede magtmisbrug!

Nej lad os få det teknokratiske ”Akademikervælde” afskaffet og Kongedømmet genindført!!!

For desværre ville et valg ikke ændre noget som helst, alle partier fører nøjagtig DEN politik, som bliver dikteret dem af Bilderbergerbanden i EU, så om de er røde, blå, gule grønne, orange, violette eller sorte er bedøvende ligegyldigt, deres mål er at skabe kaos, nød og elendighed, og på den måde få mennesker til at give afkald på alle deres friheder og demokratiske rettigheder, som så kan skabe en grobund for, at befolkningen stille og roligt accepterer en indførelse af et verdensomspændende diktatur (New World Order), styret og kontrolleret af den diktatoriske og Nazistiske Bilderbergerbande og deres udemokratiske slyngler!

http://euro-med.dk/?p=11825

Folketinget har været et værdiløst akademisk plattenslagerforetagende de sidste mange år, de har helt sikkert fået en god akademisk og teoretisk uddannelse både politikere, økonomer, vismænd, rådgivere, embedsmænd og topfolk i erhvervslivet m.fl., men de har ingen faglig indsigt og kompetence overhovedet, så godt som ingen af dem!

Det eneste de sidste 40 års topfolk og politikere har været gode til, det er at rage til sig med både arme og ben, og ruineret Danmark og danskerne nøjagtig som den “græske elite”, og varetaget egne interesser frem for samfundets, men det har de så til gengæld også været rigtig gode til, nå ja og så til at overlade magten over Danmark til teknokrater i det udemokratiske EU-Parnas!

Nu er det jo ikke første gang, at vandallister har ruineret og solgt Danmark til en fremmed magt, i fortiden var det ødsle Kongers udsvævende livsførelse, udvidelse og finansieringer af luksus for kongehuset og deres trofaste lakajer, finansieret ved at belåne Danmark til langt op over Skagens Gren, der ruinerede Danmark og tvang Konger til at overdrage magten og kontrollen af Danmark til fremmede lande!

I vor tid er det politiske pamperi udvidet på samme måde, så det er helt ude af kontrol, både i den borgerlige og venstrefløjens lejr, alle deres støtter og tilhængere kræver nu en del af kagen, for at støtte og holde hånden over de korrupte magthavere!

Nu kan vi jo desværre ikke trylle alle de akademiske og udemokratiske/teknokrater politikere og deres embedsmænd/lakajer væk i Danmark og EU, det ville ellers være en mirakelkur for både Danmark og hele Europa, som så helt stensikkert ville gå frem igen, både hvad sikkerhed, vækst, økonomi og velfærd angår!

Der er kun én eneste løsning, nemlig at alliere os med Kronprins Frederik, og få ham placeret på Danmarks trone hurtigst muligt, afskaffe de korrupte parti-diktaturer betegnet som danske “folkestyre”, og så få genindført “Kongedømmet”!

Pålægge Frederik som sin første og vigtigste opgave, at gennemføre en øjeblikkelig udmelding af ”den udemokratiske Bilderbergstyrede og kontrollerede forbryderorganisationen” og deres lakajer i EU, og så nedsætte et forretningsministerium ledet af 10 -12 VISE og KLOGE ministre, som alle skal kunne fremstilles for en domstol, og stilles til ansvar for deres ”eventuelle kriminelle handlinger” af Kong Frederik, og straffes “HVIS” de begår samme forbrydelser mod den danske befolkning og samfundet, som de sidste 40 års topfolk, politikere og embedsmænd har gjort!

Og alle de “goder” politikerne og deres lakajer har tilkendt sig selv, annulleres med øjeblikkelig virkning deres handlinger gennem de sidste 40 år undersøges, og de bliver stillet til ansvar for deres uansvarlige adfærd og organiserede hjemmerøverier!

Gennemføre en lynhurtig pengeombytning, så alle sorte og kriminelle penge, bliver ugyldige med øjeblikkelig virkning, og kun de penge der er tjent på en helt legal dokumenterbar, kontrollerbar, lovlig, ærlig og redelig måde bliver godtgjort!

At tro på, at de samme politikere, med samme politik, udpeget af de samme ensrettede, indoktrinerede og topstyrede partisystemer, kan rette landet op igen, med nøjagtig den samme politik, som de helt beviseligt har kørt Danmark/EU i sænk med, skulle være den helt rigtige og geniale løsning, det kan man simpelthen kun overbevise en befolkning om, som enten er konstant stive af druk, bedøvet af narko eller er totalt hjernedøde!

Det ville jo være det samme som at tro på, at hvis en læge har stillet en diagnose og ordineret patienten en medicin, og det så skader patienten mere og mere, så hans tilstand bliver værre og værre for hver dag, og at den slet ikke gavner patienten på nogen måder, at det så ville være klogt at lade den samme læge, som så bare ville bruge den samme medicin, i en kraftigere dosis til at helbrede patienten, at det skulle være den helt geniale løsning!

Hvordan mon lægen så ville forklare sine fejl retorisk, mon han så også som erhvervslivets og politikernes akademiske topfolk, og alle deres hjernedøde rådgivere, igen og igen og igen og igen vil påstå, at diagnoserne var den helt rigtige, kuren var også den eneste rigtig, men desværre døde patienten!

Som tidligere nævnt: Er det også helt utrolig trættende, konstant at se og høre Løkke, Helle, Villy, Margrethe og de andre 175 på overførselsindkomst, der er ansat i aktiveringsprojektet “ødelæg alt for Danmark og danskerne” i folketinget!

Velfærd????

Nej som før nævnt, politikerne er en flok korrupte og grådige akademiske plattenslagere, og det uanset om de er røde, blå, grønne, gule, orange, violette eller sorte, og jeg forstår godt at specielt S & SF er på vej ned mod spærregrænsen, for er der nogen, som i den grad har svigtet sine vælgere lige siden “Holger og Konen sagde nej til Unionen”, så er det da den udemokratiske fidusmager Helle og hendes hæmoride Villy!

Det er ikke den alm. befolknings interesser og velfærd, som bekymrer de korrupte akademiske topfolk og politikere i hverken EU, Folketinget, Regionerne eller Kommunerne tænker på, tværtimod er det ved at være mange år siden, at erhvervslivets top, politikere, administratorer og “ALLE” deres lakajer holdt op med at tænke på andet end deres egen velfærd!

Både venstrefløjen og højrefløjen, har i fællesskab brugt alle deres kræfter, på at undergrave dansk demokrati og velfærd på alle måder, ved at de har bevilliget sig selv offentlig støtte, på så at sige alle mulige områder, både til dem selv og lakajerne på europæisk plan, landspolitisk, partierne og alle deres interesse-, og ungdomsorganisationer!

Amts og kommunale politikeres ombud, har tidligere været et ulønnet job, de valgte politikere blev ikke forgyldt, men fik et mindre honorar, fri transport og rimelige omkostninger dækket, i dag farer højt lønnede politikere med storhedsvanvid, sammen med et hav af deres trofaste lakajer verden rundt i privatfly, bor på de dyreste hoteller med eksklusiv roomservice, både når det er i embeds medfør eller det er på de “såkaldte private” skatteyderbetalte ferier, så betegnes det bare som studieture, og på den slags luksusferier har de en hel stab af deres mest trofaste lakajer med til at more sig sammen med!

Så når politikerne som Helle, Margrethe, Villy, Mette Frederiksen og andre S, R og SF-profiler lige som ALLE de borgerlige ledere og håndlangerne, i medierne konstant står og resiterer, vi er stolt og utrolig glad for det danske velfærd, det skal vi gøre alt muligt for at bevare, så er det hykleri langt ud over alle grænser, for hvis de virkelige var så glade for det “såkaldte danske velfærd”, hvorfor i himlens navn gør politikere på både højre og venstrefløjen så alt muligt for at føre EU politik, som helt klart går ud på at smadre den europæiske velfærd totalt?????

“Reform” er jo bare et andet ord, for “nedskæring” af de ydelser og goder, som danske borgere selv har betalt for i form af et af verdens højeste skattetryk, man bevarer altså ikke nogen former for velfærd, ved at fjerne de ydelser og goder som har været hele grundlaget for, at danskerne helt ukritisk har accepteret en hæmningsløs skatteplyndring, hvor de korrupte politikere nu også er begyndt at kræve brugerbetaling for de goder, som befolkningen kollektivt HAR BETALT for a-konto med ekstreme og tårnhøje skatter, moms og et totalt afgifts vanvid langt ud over alle grænser!

Underligt nok er det også altid dem, som har mindst at leve af, politikere vil gennemføre disse reformer (nedskæringer) over for, det er aldrig nogen sinde politisk-, finans-, og erhvervslivets spidsers helt ukontrollable plyndrings politik, med ekstremt høje lønninger og goder, som de vil gennemføre reformere (nedskære) overfor, dem smører (køber) politikerne tværtimod med støtte og alle mulige lempelser, og forgylder dem med ekstra og helt ekstremt høje lettelser i top og mellemskatten, for den slags støtte, lempelse og skattelettelser, har politikerne og embedsmænd jo også selv gavn af!

Her er eksempler på reformer, som ville være mere socialt retfærdige, i stedet for helt asocialt at plyndre dem, som i forvejen har alt alt for lidt at leve af:

1. Valgreform: Fjern fradragsberettiget støtte til politikere og partiers valg-kampagner!

2. Politikerreform: Fjern statstilskud til politikere, politiske partier og deres ungdomsorganisationer, hvis de vil holde sammenkomster og reception (drukfester) m.m., må de som alle andre mennesker selv betale, det kan ikke være de hårdtarbejdende skatteyderes opgave, at betale den slags regninger!

3. Pensionsreform: Reguler pensioner så den slags privatopsparing ikke kan trækkes fra i skat, og indfør en garanti for at alm. mennesker ALDRIG får lavere pension end politikerne og embedsmænd!

4. Mediereform: Fjern alle former for tilskud og licens m.m., til både de trykte og skrevne medier, lad dem leve af de fabrikerede propaganda kampagner de producerer, hvis befolkningen ikke gider betale prisen for at blive manipuleret med, af den slags politiske propaganda kanaler og det bras de sender, eller læse deres politisk ensrettede aviser, ja så må de jo lukke biksen!

5. Kulturreform: Fjern tilskud til teatre og filmindustrien m.m., hvis folk ikke gider betale prisen, for at se de forestillinger, som de vil lokke og terrorisere tilskuerne med, så er det måske på tide, med en kunstnerisk skærpet selvkritik af format, og så producere og sætte forestillinger op, som befolkningen gider betale prisen for at se!

6. Kunstreform: Fjern alle former for kunsttilskud, hvis de ikke kan sælge det bras de laver, ja så må de jo som alle andre i samfundet, søge ind i et andet erhverv og evt. omskoles, at belønne de dygtigste med en livslang bonus fra staten, det er da helt og aldeles galimatias!

Det er jo rablende vanvid, at give mennesker, som kan afsætte og nogle endda leve fedt af deres håndværk (kunst og kultur) statstilskud, men hvis de ikke kan leve af deres håndværk, så må de jo finde ud af at lave noget andet, det må alle andre jo gøre!

7. Sportsreform: Stop alle former for statstilskud til elitesport og sportsklubber, såfremt de har ekstremt højt lønnede professionelle teams ansat, og samtidig bliver forgyldt af private virksomheder!

8. Afskrivnings-, og fradragsreform: Fjern alle mulige former for afskrivnings og fradrag, for den slags sponsorater til elite sporten, som kun har et eneste formål, nemlig at forgylde de klubbers “såkaldte stjerner” med helt vanvittige millionlønninger.
Når vi dagligt af medierne bliver bombarderet med propaganda kampagner, om erhvervslivets forringede konkurrenceevne og dårlige økonomi, og samtidig oplever at virksomhederne samtidig har råd til at forgylde elitesport med (skatteyderfinansierede) millionsponsorater, og ligeledes har råd til at forgylde virksomhedernes ledelse med helt vanvittigt ekstreme millionlønninger, men ikke har råd til at betale deres alm. medarbejdere (slaverne) en anstændig løn!

9. Reklamereform: Fjern alle mulige former for reklamefradrag, så skatteyderne/forbrugerne ikke selv skal betale, for at blive terroriseret af alle de pop op vinduer på internet, og de irriterende reklametilbud i både medierne og postkasserne!!!!!

Det er nøjagtig det samme, som når virksomheder vil have omverdenen til at tro de er åhhhhh så humane, får deres virksomhed nævnt i TV til velgørenheds-show for store donationer, og lige som alle andre virksomheder, så trækker donationerne fra i skat, eller når de sponsorerer sportens professionelle klubber med enorme millionbeløb, teams og klubber som aflønner deres sportsudøvere med mange millioner i lønninger, og trækker sponsoraterne fra i skat, så det i sidste ende er de hårdt plagede danske skatteborgere det går ud over, som af den grund kun har lønnedgang, velfærdsforringelser, ekstreme skatte-, og afgiftsforhøjelser i udsigt så langt ud i fremtiden som øjet rækker, så det kun kan ende med at den alm. befolkning må gå fra hus og hjem, den slags er i min filosofi hjernedød reklame og falsk humanitet “på andres bekostning”!

Nu er det jo ikke noget nyt, at helt utrolig mange mennesker føler sig tiltrukket af mennesker med magt og penge, journalister er ikke anderledes, de elsker at kline sig op af den slags mennesker, for dermed at udstille sig som noget særligt, at være en af dem som medierne ynder at betegne som “kendisser”, og så er det næsten ligegyldigt hvor klamme og ulækre den slags er, bare se Hugh Hefner “er det ikke sådan han hedder ham fra Playboy”, selv unge og meget smukke kvinder sværmer omkring ham, som fluer omkring en stor fed og vammel lort, og danskere er ikke spor anderledes, de vil prostituere sig på alle mulige måder for ussel mammon, uanset hvordan disse personer har skaffet dem!

Det er jo heller ikke noget nyt for den logisk tænkende del af menneskeheden, at Danmark også på dette område er snobberiets højborg i højeste potens, bare se mediehysteriet om Mærsk og Breivik, der er rigtig mange ellers fornuftige mennesker, der ofte er så spytslikkeragtige, slimede og fedterøvsagtige, så hvis man klaskede dem op af en mur, så ville de aldrig nogen sinde slippe fri igen, i hvert fald ikke ved egen kraft!

Interessant

Skrevet af Molsen, Søndag den 13. januar 2013, 12:12

Interessant. Tror du, har ret I, at eliten helst ser, at slaverne er lidt skræmte og desperate.

BT fjern lange gentagne indlæg

Skrevet af Sen Erik Frederiksen, Søndag den 13. januar 2013, 12:06

Du skriver fjern alle former for kunsttilskud , BT burde hellere fjerne alle lange indlæg der fuldstændig ens bliver sendt til enhver lejlighed og ødelægger debatten, jeg tror at de fleste let og elegant kører videre når de ser dit navn.

De er skøre de politiker...

Skrevet af hl, Søndag den 13. januar 2013, 01:18

Jeg mister min dagpenge til april.
Jeg har ikke kunne får kursus/uddannelse til at komme i arbejde.
Sjovt nok har Stein Bagger fået en HD for at overtræde danske lov og Frank David Saksik en kokkeuddannelse ved at smide sig ex-kærste ud ad vinduet.
Så fra politiker er budskabet til arbejdsløse klart. Begår en ulovlighed, så vil samfundet hjælpe dig tilbage til arbejde. Vær lovlydig, så vil samfundet ikke hjælpe dig.

Ja den er helt gal

Skrevet af Sven Erik Frederiksen , Søndag den 13. januar 2013, 03:18

Ja den er helt gal , forstår godt din harme . Men stem anderledes næste gang Carina Lorantsen fra SF forsvarer altid forbryderne. Prøv at stem borgeligt DF eller Venstre . De går ind for en stram lov og orden politik.

Hvorfor

Skrevet af Michael Pedersen, Søndag den 13. januar 2013, 13:12

Pokker indførte de det så ikke?

Domstolene har politikerne ingen indflydelse på.

Skrevet af Sven Erik Frederiksen , Mandag den 14. januar 2013, 11:34

Jeg tror du blander to ting sammen , domstolene og politikerne. De blødsødne domstole er svære at lave om på. Og fængslernes lempelige udgangstilladelser er også svære at få ændret.

Svært?

Skrevet af Michael pedersen, Mandag den 14. januar 2013, 15:52

De havde 10 år med flertal, hvis det var et ønske hos dem og de så stadig ikke kan på 10 år, så var det vist godt vi slap af med dem.
Utroligt ringe at man ikke kan gennemføre sin politik på 10 år, med flertal.

Du står ret alene med dine røde synspunkter

Skrevet af Sven Erik Frederiksen , Mandag den 14. januar 2013, 18:37

Det er dog utroligt , næsten 3/4 dele af alle debatindlæg vil af med regeringen, og Gallup tallene siger stort flertal til den blå blok. Du er ret alene med dine synspunkter , De borgelige gjorde det utroligt godt ellers var Fogh vel ikke blevet genvalgt til en periode til. Den røde regering som du jo syntes er så dejlig kom kun til magten ved jordens største bedrag, Hvorfor tror du Socialdemokraterne har Galluptal på 20 og SF på 6 Er det mon ikke straffen for at have bedraget vælgerne.

Jamen

Skrevet af Michael Pedersen, Tirsdag den 15. januar 2013, 08:52

Jeg spørger bare fordi jeg ikke ved det!
Hvorfor førte de ikke den politik du mener de har, da de havde flertallet i 10 år.
Ved du det?

Ligegyldig tidsspilde

Skrevet af Lotte Jensen, Mandag den 14. januar 2013, 19:22

Sven: Og hvad kan man så bruge dine tal til? Vent du bare til valgdagen, dete r der det gælder, så skal du bare se løjer, din depression vil antage helt uhørte dimensioner, ak ja: desuden er det ikke en “rød regering“, men hvis det kan hjælpe dig til at komme videre, så værsgo.

der skal andre folk til

Skrevet af hansen, Lørdag den 12. januar 2013, 23:17

Det er i det hele taget ikke sjovt at være socialdemokrat,Først blev vi belemret med venstre,som gav de rige skattelettelser,og bankpakker,der heller ikke hjalp noget,så var der det med efterlønden,så slog v.og k,og df,o R.sig sammen og halvverede efter lønnen det må da være uløkker nok.Så endelig fik vi en anden regering,jeg havdet ventet en anden tankegang end da vi havde venstre rederingen,nu har vi THS.og SF.og R.og de sidder og synger den samme sang som venstre gjorde.Kunne vi bare slippe af med Helle og Margrethe og Bjerne Corydon.Så kunne det være at vi stadig kunne få noget ud af vores regerings periode.Så kunne det måske blive som det helle blev valgt ind på.

arbejdsløshed

Skrevet af eva just, Lørdag den 12. januar 2013, 20:58

politikkerne er da fuldstændig ligeglade med borgerne. Hvor mange var det lige der blev fyret ved nedlæggelse af amterne, hvor mange ansatte blev fyret da man lavede stor kommuner. Hvor mange penge har dsb fået lov til at bruge under Løkke Rasmussen, og Pia Kjærsgårds enevælde. Hvor mange penge er der ikke blevet brugt til at renoverer Holstebro sygehus, samt udvidelse af Herning sygehus, disse to skal jo snart rives ned igen, eller skal Herning stadig have deres sygehus i Herning by. Hvor mange skolelærere er blevet fyret på grund af ideen med store skoler. Hvor mange hjemmehjælpere er der blevet fyret under Løkke Rasmussens tid. Hvor mange utilfredse læger har forladt landet. Hvor mange sygeplejersker har forladt Danmark, og hvilke lande er det lige at vi skal have sygeplejersker og læger fra. (jeg mener ikke at udenlandske læger og sygeplejersker ikke er lige så godt uddannet, men alt andet lige tager det jo flere år, inden de er faldet til på danske sygehuse, og taler så meget dansk at de kan tale med patienterne). De nye afgifter har resulteret i mange arbejdsløse. Og det hold kæft bolsje til de unge arbejdsløse er da lige
til at tage modet fra dem, man giver dem 6 måneder og bilder dem ind at de kan få en uddannelse i løbet af et halv år, hvor mange jobs findes der i grunden hvor man er færdig efter 6 måneders uddannelse Jeg mener at alt under et år skal betragtes som et kursus og skal ikke kaldes en uddannelse.