Enlig mor til fire på kontanthjælp: Tania har aldrig haft et arbejde

29-årige Tania Niebuhr fra Brøndby Strand blev mor tre måneder før sin 17 års fødselsdag. I dag er hun enlig mor til fire og har aldrig været en fast del af arbejdsmarkedet.

- De mænd, som jeg har været sammen med, har ment, at det var bedst, hvis jeg gik hjemme, siger hun.

Tania Niebuhr oplyser, at hun næsten hele sit voksenliv har været på offentlig forsørgelse. Kun i korte perioder har hun haft job. I 2008 tog hun den et-årige HGV-uddannelse, men mangler elevdelen for at blive færdiguddannet. Siden 2009 har hun været en fast del af kontanthjælpssystemet.

Læs også: Enhedslisten: Tania får ikke for meget i kontanthjælp

Læs også: Enlig mor til fire på kontanthjælp: Tania får 23.000 i støtte efter skat

- Det er et hårdt system at være i. Man bliver kastet rundt. I sommer fik jeg stress og måtte sygemeldes. Der røg jeg ned med nakken, men nu er jeg ved at være ovenpå igen, siger hun og understreger, at hun gerne vil have et arbejde, men at det er svært at finde et og svært at forene tilværelsen som enlig mor til fire børn med et job.

Samtidig mener hun, at hun godt vil kunne mærke det rent økonomisk, hvis hun havde et arbejde, selv om hun vil blive skåret i boligstøtte, og selv skulle begynde at betale for daginstitutioner.

FAKTA: Kontanthjælp: Så meget kan man få

- Dem, jeg kender, kan godt mærke forskel. Det giver noget ekstra at have et arbejde, siger Tania Niebuhr og oplyser, at hun har søgt ‘lige knap 500 stillinger’ - hovedsagelig indenfor kontorfaget.

Afstemning


HVAD MENER DU? DELTAG I DEBATTEN PÅ FACEBOOK HER

Læs også:

Din kommentar

Kommentarer

gregmoris01@gmail.com

Skrevet af Greg Morris, Lørdag den 29. marts 2014, 13:14

Har du brug for en privat eller business lån på 3% til forskellige formål Hvis ja, så kontakt os nu på vores e-mail: gregmoris01@gmail.com
Beløb nødvendig:
varighed:
land.
mobilnumre

gregmoris01@gmail.com

Skrevet af Greg Morris, Lørdag den 29. marts 2014, 13:14

Har du brug for en privat eller business lån på 3% til forskellige formål Hvis ja, så kontakt os nu på vores e-mail: gregmoris01@gmail.com
Beløb nødvendig:
varighed:
land.
mobilnumre

lånetilbud

Skrevet af Mr Donald Williams, Onsdag den 26. marts 2014, 22:43

Har du brug for et lån, hvis ja kontakte os via e-mail donaldwilliamsloanfirm@live.com kan du også kontakte os på vores hjemmeside www.donaldwilliamsloanfirm.gnbo.com.ng

Re

Skrevet af Anonym, Fredag den 21. marts 2014, 23:43

Er du søger efter en meget ægte lån? Til en overkommelig rente? Forarbejdet inden for 2 til 5 arbejdsdage. Har du været skruet ned konstant af dine banker og andre finansielle institutioner? Her er en legit tilbud, fordi spørgsmålet om kredit og sikkerhed er noget, som kunderne er i stigende grad bekymret, Tillykke til dig, Renten for vores tilbud er 3% hvis de er interesseret i at få finansiel støtte, så kontakt os i dag på: ritamooretrustfunds @ yahoo . com.

Fulde navn:

Fødselsdato (åååå-mm-dd):

køn:

Civilstand:

Samlet Beløb Needed:

Lån Varighed:

adresse:

By:

Zip / Postal Code:

land:

telefon:

månedlig indkomst

Beskæftigelse:

Formål med Lån:

VENLIGST BESTRÆBER at fylde LÅN FORM bruger det korrekte DETALJER, hvorefter du vil sende til vores e-mail: ritamooretrustfunds@yahoo.com.

Hilsen,

Fru Rita Moore.

need a business loan and personnel loan

Skrevet af lewis kent, Onsdag den 19. marts 2014, 10:01

FIDELITY.LOAN
Erhverv Registreringsnummer: 53149480B
Licensed Nummer: 32/2013
EMAIL: FIDELITY.LOAN @ OUTLOOK.COM

Hej ,
Vi er en legitim Hæderkronede penge långiver . Kom en legitim lån har altid været et stort problem for kunder, der har økonomisk i behov.
Landsdækkende lån långivere er blevet akkrediteret af långiver ' s råd til at give lån på 3 % til lokale og internationale kunder . Vi har fået det privilegium at opfylde dine økonomiske needs.The udstedelse af kredit shouldn 't stoppe dig fra at få det lån, du har brug for og har gjort denne forskel i udlån industrien . Vi giver lån spænder fra US $ 1, 000,00 til maks. USD 5.000 000,00 til personer med behov for finansiel støtte , der har en dårlig kredit-eller brug for penge til at betale regninger , til at investere på business etc.

Ydelser omfatter:

* refinansiere
* Home Improvement
* Investering Lån
* Gæld Konsolidering
* Business Lån
* Personlige lån
* International lån.

Ved svar , er der nedenfor Lån ansøgningsskema

1. . Fulde navn . . . . .
2 . Kontaktadresse. . . . .
3 . Land . . . . . .
4. . Stat. . . . . . . .
5. . Beskæftigelse . . . . .
6. . Telefonnummer. . . .
7. . Age. . . . .
8. . Formål med lånet. . . . .
9. . Civilstand . . .
10. . Sex. . . . . . . .
11. . Beløb Needed . . . . . .
12. . Lån Varighed . . . . . . . .

I erkendelse af disse detaljer , vil jeg sende dig et godt beregnede Betingelser for det beløb, du har brug for .

Venlig hilsen,
Hr. lewis kent

lånetilbud

Skrevet af Donald Williams, Tirsdag den 18. marts 2014, 01:36

God dag,
Vi tilbyder alle former for lån til nogen del af verden er licenseret og registreret i henhold til Finansministeriet at begynde at gøre lån til rådighed kunder, vi tilbyder lån til en lav og overkommelige rente på 2%. Vores pakker inkluderer: Auto Loan, Home, boliglån, business lån, international lån og mere. Venligst, hvis du er interesseret i den glæde og vores finansielle tilbud, tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vores service bedes du kontakte os via e-mail: donaldwilliamsloanfirm@live.com Du kan også kontakte os via vores hjemmeside: www.donaldwilliamsloanfirm.gnbo. com.ng

lånetilbud

Skrevet af Jose Dennison, Onsdag den 12. marts 2014, 01:42

Har du brug for et akut lån til at løse dine finansielle behov? Vi tilbyder lån fra 5.000,00 til 250,000,000.00 Max, vi er pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk, ingen kredit kontrol og tilbyde 100% garanteret udlandslån i alle perioder her. Vi udsteder også et lån i euro, pund og dollar kurs på alle lån er 2%, hvis du er interesseret komme tilbage til os via josedennison007@gmail.com.with følgende oplysninger: Dit navn: Land: By: Adresse: krævede beløb : tid varighed: Alder: Køn: Beskæftigelse: tlf.: Tak. Mr.jose

loan offer

Skrevet af mark willems, Mandag den 10. marts 2014, 08:29

du har brug for penge til at starte din egen virksomhed
bedes du kontakte os, da vi give kredit til private firmaer
og selskaber under en klar og forståelig
Betingelser. Kontakt os med denne e-mail justina_mark@outlook.com
Navn:
land:
stat
by:
mængde:
varighed:
Sex:
Alder:
telefon:
Kan du tale engelsk?

davidadamsloanfirm@yahoo.com

Skrevet af Anonym, Mandag den 3. marts 2014, 13:54

Hej,
Jag är Mr David Adams, och jag är ett privat lån långivare / investerare, jag erbjuder både personliga och affärsmässiga lån med mängder av $ 1.000 till $ 100,000,000.00 US-dollar eller pund GBP och högst lån löptid på upp till 50 år i första hand för personer företag och samarbeta organ, oberoende av deras civilstånd, kön, religion och plats, men måste ha bra och rättsliga medel för att betala tillbaka lånet inom en viss tid och måste vara pålitlig och ärlig.
Jag föreslår en förenklad låneräntan så låg som 3% per år. Du kan kontakta oss på min e-postadress, så att vi kan diskutera hur man bäst kan gå vidare.
E-post: davidadamsloanfirm@yahoo.com
Med vänliga hälsningar,
David Adams.

williamssylvesterloanfirm@gmail.com

Skrevet af williams sylvester, Mandag den 3. marts 2014, 08:23

williams sylvester lån firma tilbyder lån @ 3% i rente til de enkelte, virksomheder og studerende til at give dem mulighed for at bilægge deres finansielle problemer, oprette en virksomhed af deres egne og betale dine studieafgifter som studerende .... hvis du har brug for et lån, e-mail os på williamssylvesterloanfirm@gmail.com

lånetilbud @ 2% gælder nu

Skrevet af Anonym, Onsdag den 26. februar 2014, 08:44

Hej,

Jeg markerer Kelvin fra danmark, jeg havde brug for et lån for at få en ny bil, og at også afvikle nogle gæld, kontakte jeg John emma efter hørt om nogle vidnesbyrd om deres lån Givens og jeg besluttede at kontakte dem, og jeg modtager min lånebeløb på 10.000 euro jeg rådgive jer alle til at komme i kontakt med dem nu om et lån, fordi de er lovlige, og også den bedste, så kontakt dem nu ASAP: johnemmaloanoffer2000@yahoo.com

mange tak

Mark Kelvin

http://www.bt.dk/danmark/enlig-mor-til-fire-paa-kontanthjaelp-ta

Skrevet af Anonymwesterntrustfunding@gmail.com, Fredag den 21. februar 2014, 17:36

Du har brug for kontanter hurtigt? Har du har dårlig gæld og har brug for penge til at betale dine regninger? Har du brug for et lån, så lav som 2% rente? Du er blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner, fordi du ikke opfylder deres kriterier for at ansøge om et lån? Har du brug for et lån til at etablere en virksomhed? Må ikke være bange. Vi er en licenseret penge långivere, og vi tilbyder korte og lange lån. Hurtig Godkend og 100% garanteret. Kontakt os på westerntrustfunding@gmail.com

hurtige lån tilbud / gælder nu på 2,5%

Skrevet af Fru Bella Tucker , Lørdag den 15. februar 2014, 17:27

OBS:

Dette er en finansiel Service Announcement, Har du brug for et lån? Den gode nyhed er her! Bella Tucker Loan Company er her for at tilbyde dig de bedste lån, du har brug for flere detaljer, venligst kontakte os straks på (bellatuckerloancompany@yahoo.com) hjælper, når andre ikke kan!

For os at fortsætte, Fyld under låneansøgningen

Fulde navn: .............
Lånebeløb: ...........
Land: ...............
Varighed: ..............
Telefonnummer: ..........
Sex: ...................
Alder: ...................
Månedlig Indkomst: ........

Kontakt email (bellatuckerloancompany@yahoo.com) OR (bellatuckerloancompany@aol.com)

Tak for din tid,

Jeres i service
Fru Bella Tucker
C.E.O
Bella Tucker Loan Company

kontakt mig for legitim lån på 3% i rente!!!

Skrevet af tomass.wysl@gmail.com, Torsdag den 6. februar 2014, 14:24

God eftermiddag,

Mit navn er Thomas Wysiadly.I am polske folk er født og opvokset i Det Forenede Storbritannien, tilbyder jeg sikrede og usikrede lån på 3% pa ​​og forfalder under en låntager ønsker dig til at tilbagebetale lånet midler. Jeg tilbyder alle former for lån, ligesom billån, byggelån, lån, gæld konsolidering lån mv Min email adresse er tomass.wysl@gmail.com hvis du er interesseret i et lån, bør du straks kontakte mig med dine data oplysninger:

Navn:
Adresse:
Telefonnummer:
land:
Beløb, der kræves som et lån:
månedlige indkomst:
Formålet med lånet:

så snart du give de oplysninger, jeg har brug for at starte behandlingen dit lån.

Med venlig hilsen
Mr.Thomas Wysiadly
Thomas Wysiadly Financial / Långiver LLC
E-mail: tomass.wysl@gmail.com
Skype ID: thomas.wysiadly.loan.co

lånetilbud

Skrevet af matthew clake, Onsdag den 5. februar 2014, 23:38

VELKOMMEN TIL SAMSUNG AKTIESELSKAB i Storbritannien.

hej, vil mine damer og blid give ud lånet 2% ingen rente. hvis du er interesseret pls email samsungcompanylimited@gmail.com

http://www.bt.dk/danmark/enlig-mor-til-fire-paa-kontanthjaelp-ta

Skrevet af andresloanfirm07@yahoo.ca, Lørdag den 1. februar 2014, 17:36

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til at rydde din gæld? Er du en virksomhed mand eller kvinde behov for lån til at forbruge deres virksomhed? Hvis ja kontakt Mr.Andres Williams lån fast til en hurtig og billig til en meget lav rente på 2%, for yderligere oplysninger venligst kontakt os via e-mail: andresloanfirm07@yahoo.ca

Vi forventer af din interesse, tak på forhånd...andresloanfirm07@yahoo.ca

låntager oplysninger};
Fulde navn:...
Køn:...
Ægteskabelig Status:...
Kontakt adresse:...
City / Zip:
Land:...
Fødselsdag:..

Lån beløb behov:...

Udtrykket:...
Indkomst:...
Besættelse:...

Formålet med lånet:...

Telefon:...
Fax:...
har du ansøge om et lån online før?
Email:...andresloanfirm07@yahoo.ca
Bedste henviser hr. Williams Andres

Re: Response

Skrevet af mrbilljohnsonloanfirm37@gmail.com, Fredag den 31. januar 2014, 17:59

Hej,

Vi er fast organisation dannet for at hjælpe mennesker i behov hjælper såsom økonomisk hjælp. Så hvis du går gennem økonomiske vanskeligheder, eller du er i nogen økonomisk rod, og du har brug for midler til at starte din egen virksomhed, eller du har brug for lån til at betale din gæld eller betale dine regninger, starte en dejlig forretning, eller du er at finde det svært at skaffe kapital lån fra lokale banker, så kontakt os i dag via e-mail mrbilljohnsonloanfirm37@gmail.com Så lad ikke disse mulighed passere dig ved, fordi Jesus er den samme i går, i dag og for evigt mere. Venligst disse er for alvorlige minded og Gud frygter People.

Dit Navn:
Lånebeløb:
Lån Varighed:
Gyldigt Cell Phone Number:

Tak for din forståelse til din kontaktperson, som vi afventer

Hilsen
Ledelse
E-mail: mrbilljohnsonloanfirm37@gmail.com

Ibrahim Nassim Loan Investment

Skrevet af Anonym, Fredag den 31. januar 2014, 15:16

hej,
Jeg er et privat lån långiver giver certificerede lån til alvorlige minded enkeltpersoner og selskab til en rente på 3% med en samlet tilbagebetaling af lånet tilladt ugentlig månedlig eller årlig, afhængigt af hvordan du kan gøre afdrag hvis de er interesseret kontakte mig på vi kun tilbyde
outin: Dollars, Pund, Euro kun kontakt os i dag Med disse
Dit fulde detaljer:
Fulde navn ...............
Lånebeløb Needed .....
Lån Varighed ............
Telefonnummer ..........
Anvendt før ..........
Stat ...........
Månedlig indkomst .........
Land ......
Du er til at sende dette til vores Firma E-mail-adresse:
ibrahimloaninvestments@hotmail.com

ibrahimloaninvestments@hotmail.com

Skrevet af Ibrahim Nassim Loan Investment, Fredag den 31. januar 2014, 15:15

Hurtige lån til erhvervslivet og personlig. her er fantastiske muligheder for fremskridt hurtige lån. Fra denne opadgående voksende virksomhed certificerede finansielle institutioner. Vi giver 3% satser af vores lån spænder fra $ 5.000 til 20 millioner dollars. Hvorfor ikke benytte sig af denne mulighed og anvende? Kontakt os på, ( ibrahimloaninvestments@hotmail.com )2014 Ibrahim Nassim Lån Investeringer © Alle rettigheder forbeholdt

http://www.bt.dk/danmark/enlig-mor-til-fire-paa-kontanthjael

Skrevet af jerryleeloanfirm@gmail.com, Tirsdag den 28. januar 2014, 09:27

ER DU ØKONOMISK NED? Har du brug en Haster lån eller til at betale dine regninger med 3%?, Jeg vil kunne lide dig at komme tilbage til USA med beløb, du VIL LÅNE, så vi kan sende dig mere information e-mail os på victorialimesloanlender@hotmail.com

1. Fulde navn:
2.Sex:
3.Age:
4.Phone:
5.Fax:
6.Country:
7.Amount nødvendige:
8.Duration Periode:

Vi ser frem til dit hurtige svar.

Med venlig hilsen

Få en nødsituation lån ansøgning inden 24 timer

Skrevet af Anonym, Onsdag den 15. januar 2014, 00:48

Få en nødsituation lån ansøgning inden 24 timer. Vi giver alle former for lån til en lav rente på 2 procent i rente. Kontakt os for mere information

E-mail: umfh_intl@live.co.uk

lan

Skrevet af Bent Woollett, Lørdag den 8. marts 2014, 12:55

lånetilbud

Skrevet af Mr Maurice, Lørdag den 28. december 2013, 17:44

Har du brug for et akut lån til at betale dine regninger? At finansiere din uddannelse? At drage omsorg for dig selv og din familie? Sådan opretter du en virksomhed? Eller et lån af nogen art? Hvis ja mauricefinance@hotmail.com er det rigtige sted at få din nødsituation lån med 2% rente.
EMAIL: mauricefinance@hotmail.com
Hilsen,
Maurice

apexgloballoanfirm@gmail.com

Skrevet af Anonym, Lørdag den 21. december 2013, 21:20

Har du brug for et lån til at betale dine regninger eller starte en virksomhed? skynd dig apex lån selskab er her igen for at tilbyde dig det bedste, du har brug for på 2% rente, og for mere information kontakt os på e-mail: apexgloballoanfirm@gmail.com

Hej

Skrevet af Anonym, Mandag den 16. december 2013, 22:57

Hej,

Jeg ønsker at så lad enhver, som jeg fik mit lån på 500.000 Kr. fra et selskab, der er meget tillidsfuld og med en lav rente på 3%.

Ethvert organ, der er interesseret, bør du kontakte blakefinanceloancompany@financier.com. Dette selskab redde mit liv, og jeg er et levende vidnesbyrd til det.

Elsker jer alle .....

KREDIT PRIJAVA

Skrevet af Hr. RoyalSilver, Fredag den 13. december 2013, 02:00

Hej,

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til
rydde din gæld? Er du en virksomhed mand eller kvinde, som har til hensigt at udvide
hans eller hendes firma? vi tilbyder lån af alle slags til enkeltpersoner, virksomheder og
samarbejder organer, som har behov for et lån til en lav rente på
3% kontakt os i dag for en ægte lån via e-mail:
royalsilverloanservices@gmail.com

Lån ansøgningsskema

Ansøger Navn:
land:
Beskæftigelse:
Sex:
Formål med lånet:
Alder:
Telefonnummer:
Beløb Needed:
Lån Varighed:
Månedlig Indkomst:

Hr. RoyalSilver

http://www.bt.dk/danmark/enlig-mor-til-fire-paa-kontanthjaelp-ta

Skrevet af Anonym, Mandag den 2. december 2013, 20:43

Hej,

Har du brug for et lån til en lav rente? Har du har dårlig eller ingen kredit? Har du brug for penge til at starte en virksomhed? Har du brug for en bil lån? Du ønsker at re-pant dit hus? Har du brug for en stor kapital til at starte op en Large Scale Company? Du har en ret løsning på alle disse! For mere info om Lån og Lånevilkår, så send en e-mail til vores agent. Alle henvendelser skal rettes i form af en formel e-mail til vores agent med kontakten Information findes nedenfor: email: sandrabenson.loanhelpcompany@gmail.com

Lån ansøgningsskema NØDVENDIG

1). Fulde navn Ansøger
. 2) Beskæftigelse:
. 3) By:.
. 4) Stat:
5) Land.:
. 6) adresse:
. 7) Køn:.
. 8) Civilstand:
. 9) Alder:
. 10) Indkomst Rate:
. 11) Land Telefon:
12) Beløb, der skal lånes som lån.:
13) Formålet med udlåner.:
. 14) Mobil:
15) Lån Varighed

Alle svar bør kun rettes denne e-mail: sandrabenson.loanhelpcompany@gmail.com

Tak,
Fru Sandra Benson

Er du virkelig brug for et akut lån??

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 26. november 2013, 10:54

Er du virkelig brug for et akut lån?? Kontakt charitycorporation@gmail.com

Er du virkelig brug for et akut lån??

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 26. november 2013, 10:52

Er du virkelig brug for et akut lån?? Kontakt charitycorporation@gmail.com

Garanteret 2% Xmas lånetilbud

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 19. november 2013, 13:11

Garanteret 2% Xmas lånetilbud

   Vi giver en lav internet lån på 25 interesse, for denne festlige periode. Vi giver sådanne lån til clearing af gæld, billån, boliglån, personlige lån, kommercielle lån mv og vi giver ud af disse lån fra et minimum af 3.000 til et maksimum på $ 45,000,000.00 Euro med en varighed periode på 1 til 35 år og med en 100% garanti for tjenesteydelser. Interesserede personer / firmaer, bør du kontakte os via e-mail:britishfinance.001@gmail.com