KØB PLUS!

Eks-rocker: Du behøver ikke være kriminel, Ali

Den tidligere rocker Lars Jensen brød med sin kriminelle fortid og kom ud af sine problemer. I dag driver han sin egen bedemandsforretning

Han har skrevet et åbent brev til Ali Hassan, der er en del af den hårde kerne af kriminelle på Vollsmose. Ali Hassan besluttede sig helt exceptionelt at stå frem i BT og fortælle om den aften, hvor en rasende menneskemængde, herunder også ham selv, trængte ind på skadestuen i Odense for at hævne skudepisoden ved Vollsmoses Eid-fest. Ali Hassan fortalte også om sig selv og den magtesløshed han føler ved sit eget liv.

Eks-rocker Lars Jensen har skrevet et åbent brev til den kriminelle Vollsmose-dreng Ali Hassan, som stod frem i BT i fredags. Brev til Ali

- Jeg har valgt at skrive til ham, fordi jeg kan genkende den magtesløshed, som han føler. Jeg håber jeg kan motivere ham til at finde en vej ud af problemerne, siger Lars Jensen.

- Når man har en erfaring som min, så føler man også man bør forsøge at hjælpe, hvor man kan. Det er trist at se en fyr med sådan et stort potentiale spilde sit liv. Han kunne sagtens blive til noget. Han skal bare tro på det selv, siger Lars Jensen.

Ali: Betjentene så bange ud

Lars Jensen har selv siddet mange år i fængsel for drabet på sin egen far. I fængslet blev han en del af rockermiljøet og startede en kriminel løbebane.

Selv indledte Lars Jensens vejen væk fra det kriminelle, da han en dag stod hos en guldsmed og solgte ham stjålent guld.

LÆS OGSÅ: BT mener: Der er næsten altid en udvej - find den!

- Pludselig tilbød han mig et arbejde. Jeg var helt målløs. Det var jo som at sætte ræven til at vogte gæs, siger Lars Jensen, som tog jobbet.

- Jeg tænkte længe over, hvorfor han gjorde det, men det var bare af velvillighed. Han ville give mig en chance, siger Lars Jensen.

Brev til Ali