Danmark

Efter TV2-dokumentar: Adoptivforældre har søgt hjælp hos politiet

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Forældreparret Gert og Henriette har måttet søge hjælp hos politiet efter dokumentaren ' Adoptionens Pris' blev bragt på TV2 mandag. Foto: Bax Lindhardt

Danmarks nok mest udskældte forældre, adoptivforældrene Gert og Henriette fra mandagens TV2-dokumentar ’Adoptionens pris’, har kontaktet politiet om hjælp. Det sker efter, at mange seere raser over TV2s udsendelser, der sætter fokus på adoption

På Facebook strømmer det ind med vrede indlæg, og på bt.dk har vi modtaget rekord mange henvendelser fra vrede læsere. Det er nu blevet for meget for adoptivforældrene fra Holbæk, der har kontaktet politiet.

Det bekræfter Midt og Vestsjællands Politi til bt.dk.

- Det er korrekt, at vi har haft kontakt med familien, der har følt sig utrygge. Især over de mange vrede kommentarer på Facebook. Vi har nu taget nogle politimæssige skridt for at imødekomme deres utryghed. Men jeg vil ikke nærmere ind på, hvad det indebærer, siger pressetalsmand ved Midt og Vestsjællands Politi Simon Schwaner. 

Læs også: Seerne raser efter adoptions-film: Forældrene er selv nitter!

Læs også: Mashos adoptivmor: Fortryder jeg brugte det ordvalg

Læs også: Forældrene fra TV-dokumentaren: Derfor står vi frem

Ifølge bt.dk oplysninger patruljere politiet i det parcelhuskvarter i Holbæk, hvor adoptivfamilien bor. Samtidig har Gert og Henriette valgt ikke at sove hjemme i nat.

Relaterede

Det læser andre