Danmark

Du kan lige nå det: Send din julepakke i dag

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Foto: Tommy Kofoed,Tekst:Ninna P, Emne: Pakke post i Struer Foto: Tommy Kofoed

De sidste julepakker kan lige nå at finde deres ejermand, hvis de vel at mærke bliver afleveret til Post Danmark i dag.

Der bliver lange køer foran posthusene rundt omkring i Danmark fredag. Post Danmark skal have pakker i hænde senest i dag, hvis du skal have sikkerhed for, at de når frem til juleaften.

- Man kan lige nå at sende julegaverne til familien, og det er en dag senere end normalt, for vi har helt ekstraordinært forlænget sidste frist for aflevering af julepakker på posthuset i år, fordi der er mange, der køber gaverne på nettet i sidste øjeblik, og de skal jo også nå frem, siger kommunikationschef i Post Danmark Lars Kaspersen.

Posthusene holder åbent på søndag fra 10-13, så du kan nå at hente dine pakker fra familien helt op til lille juleaften.

- Hvis vi nu er ude med pakker lørdag, og man ikke er hjemme, er der mulighed for at afhente dem søndag. Vi vil jo gerne have, at postbuddet er hele Danmarks julemand, siger Lars Kaspersen.

Men vel at mærke er det kun pakker, der sendes inden for landets grænser, der kan nå frem inden jul. Pakker til udlandet skulle være sendt for længst.

Relaterede

Det læser andre