Forlystelsen 'Crazy Bus' ser ikke særlig vild ud i disse dage, og noget tyder på, at den vil lide en skrot-skæbne, hvis Dot vælger at rive Damhus Tivoli.
Forlystelsen 'Crazy Bus' ser ikke særlig vild ud i disse dage, og noget tyder på, at den vil lide en skrot-skæbne, hvis Dot vælger at rive Damhus Tivoli. Foto: NIELS AHLMANN OLESEN / MARTIN SYLVEST ANDERSEN
Planerne om at jævne det 80 år gamle Damhus Tivoli med jorden og i stedet opføre et højhus på 14 etager og rækkehuse på den naturskønne grund i Rødovre bliver mødt med en storm af protester

Tivoliet ejes af Dot Wessman - der bor sammen med DFs EU parlamentariker Morten Messerschmidt - og hendes eksmand Tommy. Dot og Tommy Wesmann kan score op mod 30 mio. kroner på projektet.

- Det er med blødende hjerte, vi lukker, siger Dot Wessmann, da BT spørger til de mange protester i forbindelse med lukningen af Damhus Tivoli. Tiden er desværre løbet fra stedet, siger tivoli-direktør Dot Wessmann:

- Det er ikke rentabelt mere.

Men kritikerne siger, at I har ladet det forfalde med vilje?

- Nej, det passer ikke. De har ikke sat sig ind i det. Hvis der er nogen, der har kæmpet for noget, så er det mig. For eksempel med Bakkens Hvile, som jeg har gjort i mange år. Damhus Tivoli har været i vores families eje siden 1936. Og vi har skiftet forlystelser ud. Lavet minigolfbane og hoppeborg. Det kører bare ikke.

 Rød løber ved Cirkus Arena premiere, Bellahøj.

Har I overhovedet regnet på, hvad det ville koste at renovere stedet?

- Men der kommer jo ingen gæster. Vi har prøvet, hvis der er nogen, der har kæmpet for noget, så er det mig. Jeg har kæmpet for f.eks. Bakkens Hvile i årevis. Det er ikke let.

Dot Wesssman og Morten Messerschmidt

Hvis en fond ville overtage det, så du så gerne, at det blev drevet videre?

- Ja, men jeg har prøvet. Og jeg kan ikke drive det mere.

Men hvis andre ville købe det?

- Jo, jeg ville da gerne sælge til nogen. Hvis de vil give den samme pris for det. Men kommunen vil heller ikke drive det.

Se billederne: Dot, kærligheden og millionerne
BAKKENS OSCAR TIL DOT WESSMAN111
Læs også:
Se billederne: Dot, kærligheden og millionerne

Så det handler ikke om, at du kan score millioner på det nye projekt?

- Nej, det er slet ikke det, det handler om. Det er ikke rentabelt mere.

Hvilken pris forlanger I?

- Jeg vil meget nødigt komme ind på økonomien. Det vil jeg ikke, siger Dot Wessmann til BT.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook