Sådan har vejret her til aften set ud i dele af landet, men nu er det ved at være slut med sne for denne gang, melder DMI.
Sådan har vejret her til aften set ud i dele af landet, men nu er det ved at være slut med sne for denne gang, melder DMI. Foto: Jens Astrup

Men du vågner op til bidende kulde

Det er slut med sne i denne omgang, meddeler DMI. Frem til torsdag formiddag bliver der højst tale om byger i nogle få områder.

Efter en dag med sne over Danmark ser det ud til, at det hvide vejr er overstået i denne omgang.

Onsdag aften sner det stadig i det sydligste Jylland, men de værste sneskyer drejer uden om Danmark i de kommende dage, fortæller vagthavende meteorolog Bill Vejdegren fra DMI.

- Det kraftigste sne falder ude over Vadehavet og trækker mod sydøst i løbet af aftentimerne. I de kommende timer vil der kun være nogle ganske få snebyer over de østligste områder, siger han.

I morgen bliver der dog ikke meget idyl over gaderne. Ifølge de seneste prognoser fra TV2 Vejret  er det kun Møn og Lolland-Falster der vil få et par enkelte snebyger, men det vil højst sandsynligt forsvinde før weekenden. Til gengæld kommer solen frem.

- Der vil blive pænt med solskin i løbet af i morgen. Dog er der også dagsfrost, helt ned til -10 grader om morgenen, og mellem to og fire frostgrader om eftermiddagen, siger Jens Ringgaard Christiansen, meteorolog ved TV2

Omkring weekenden og i starten af næste uge vil den både skønne og nogle gange lidt irriterende sne igen tage fat om Danmark.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 29 kr.