Danmark

Derfor brød holdejeren sammen

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Michael Rasmussen pressemøde. Foto: Henning Bagger

Ejeren af cykelholdet ChristinaWatches/Onfone, Claus Hembo, var i forbindelse med torsdagens pressemøde om Michael Rasmussens doping-bekendelser så berørt, at han ikke var i stand til at holde tårerne tilbage og kortvarigt brød sammen.

Efter at have sundet sig lidt, løftede han sløret for, hvorfor det tog så ekstra hårdt på ham på dagen, da "Kyllingen" valgte at droppe løgnene og fortælle sandheden om 12 års systematisk dopingmisbrug:

- Privat er Michael blevet meget tæt knyttet til både Christina (Hembo, red.) og jeg. Det har været en meget svær dag, sagde Claus Hembo.

Læs også: Her bryder han sammen under Kyllingens doping-indrømmelse

Han fastslog - igen og igen - at ganske vist er Michael Rasmussen nu færdig som aktiv cykelrytter, men der står en plads som sportsdirektør klar til ham, når hans suspension er overstået.

- Vi er kommet frem til den konklusion, at vi ikke kan skabe et rent cykelhold, med mindre der kommer et endeligt opgør med doping indenfor cykelsportens egne rækker. Og det opgør vil vi nu tilslutte os, sagde Claus Hembo.

Relaterede

Det læser andre