KØB PLUS!

Bygger Metro i København for småpenge: Tjener 64 kroner i timen

Manglende overenskomster, der tillader lønninger langt under dansk niveau, kommer bag på bestyrelsen i Metroselskabet.

De ansatte i Metroselskabet er uden dækning af en overenskomst, og det betyder, at det findes tilfælde, hvor udenlandske metroarbejdere ifølge 3F tjener ned til 64 kroner i timen. Det skriver Politiken.

Det er Metroselskabet, der er ansvarlig for byggeriet af metroen i København, og selvom selskabet er offentligt ejet af hovedsageligt staten og Københavns Kommune, mangler der altså overenskomster, hvilket i nogle tilfælde giver vilkår markant under danske standarder.

De manglende overenskomster kommer bag SFeren Klaus Mygind, der sidder med i Metroselskabets bestyrelse.

- Det overrasker mig og undrer mig meget, hvis der ikke er overenskomster. Vi har internt diskussioner om at undgå social dumping, og så regner jeg da med, at det helt basale er i orden, siger Klaus Mygind til Politiken.

Fra flere sider i fagbevægelsen er man ligeledes forundret over fraværet af overenskomster. Næstformand i LO, Lizette Risgaard, kalder det paradoksalt, at der mangler overenskomster i et offentlig ejet selskab, når

- Man skal altid selv gøre det, man siger. Det sender et forkert politisk signal, når regeringen siger, at man støtter op om den danske model, vil bekæmpe social dumping og bakker op om overenskomster. Så er det paradoksalt, at man ikke sørger for, at der er overenskomster i 100 procent offentligt ejede selskaber, siger hun.

Afstemning

Hos Metroselskabet forklarer man, at det er specialiserede stillinger i forbindelse med byggeriet af den første metro, som har ført til, at man ikke har overenskomster. De særlige stillinger kunne ikke altid forenes med sædvanlig overenskomster, lyder det.

- Finansministeriet udarbejdede en skabelon for ansættelseskontrakter, som Metroselskabet i dag fortsat følger, oplyser kundedirektør Rebekka Nymark i en mail til Politiken.

Transportminister Henrik Dam Kristensen (S) har ikke ønsket at kommentere fraværet af overenskomster overfor avisen, men trafikordfører Rasmus Prehn (S) slår fast, at man hurtigst muligt bør sikre overenskomster i offentligt ejede selskaber.

Er det i orden, at ansatte i Metroselskabet er uden dækning af en overenskomst? Deltag i debatten herunder

Din kommentar

Kommentarer

Svineri

Skrevet af Claus Snedker, Lørdag den 12. januar 2013, 09:25

Der er nogle svin som skulle smides i spjældet !
Og det er ikke arbejderne
Det gør sig i øvrigt også gældende på Århus havn

Politikere er et destruktivt folkefærd m/Rocker-mentalitet.!!!

Skrevet af Hansen, Lørdag den 5. januar 2013, 11:38

Politisk Korruption, magtmisbrug og nepotisme er efterhånden mere reglen end undtagelsen i folketinget, det foregår i både højre og venstrefløjen, Elbæk er ikke den eneste, flere af politikerne har jo enten ægtefæller, elskere/elskerinder eller familiemedlemmer som rådgivere/sekretærer eller andre jobs i partierne, var der ikke også noget med at Corydon fik sin kone ansat i folketinget, og Margrethe Vestager fik sin far ind i folketinget, desuden er flere af de politiske opkomlinge sønner eller døtre, af tidligere eller nuværende toppolitikere, det er som et gammelt ordsprog siger FANDEN hytter sine!

Hvordan kan et "såkaldt demokrati" som Danmark overhovedet have en flok politikere, som har samme adfærdsmønster som ledere i selv de værste bananrepublikker, kan man overhovedet stole på den slags som ledere af landet, de varetager jo i realiteten mere deres egne, familiens og venners interesser, frem for hele den danske befolknings og samfundets interesser!

Et gammelt ordsprog lyder sådan: "Den kloge narrer den mindre kloge!" Men det er så forkert som noget kan være, når f.eks. banker med politisk assistance plyndrer kunder og skatteydere, så er det tydeligt hvor forkert denne floskel er, så er ordsproget i stedet: "De grådige og begærlige snyder og bedrager hinanden og de mindre kloge efter behag"!

Et klogt og anstændigt menneske snyder ingen, det er han/hun både for klog og anstændig et menneske til!!!!!

De moderne hjemme-, og bankrøvere er blevet til banditter i habitter, og det er både politikere og erhvervsledere, hvis vi har underskud i ststskassen, så vi ikke har råd til dagpenge og velfærd, så er det jo bare at sende Pestager og skatteålen ned til Bruxelles, og forlange de 40 Milliarder tilbage, som de har stjålet af skatteborgernes penge, og endog helt uden folkeligt mandat, og så melde Danmark ud af den europæiske røverorganisation, så kan vi spare 18 milliarder + stigninger årligt, så danskerne kan få dagpenge og den velfærd, som de har betalt mere end rigeligt for, med verdens højeste skattetryk!

Det er jo ved at være generelt for politikere uanset farve, at det korrupt gen blomstrer livligt, når de får magt og poster de kan udnytte til egen fordel, og det bliver næsten generelt at deres handlinger sjældent tåler dagens lys, og det er uanset om de tilhører højre eller venstrefløjen, de er værre end den “cicilianske mafiosa”, for dem kan man i det mindste arrestere, når de plyndrer befolkningen, men den nationale politisk organiserede mafiosa ændrer bare lovgivningen, hvis den står i vejen for deres organiserede og kriminelle person-, og hjemmerøverier!

Der var en meget ”VIS” statsleder engang, som KLOGT sagde:

Demokrati er den værst tænkelige af alle styreformer, og det har jo vist sig at han havde ret, det eneste folkevalgte politikere evner, er at smadre det demokrati og den velfærd, de hyklerisk påstår at ville kæmpe for at bevare, plyndre landet og befolkningen og køre det hele i sænk, indføre diktatoriske arbejdsprogrammer for slaverne, for at DE (politikerne) kan få penge nok i statskassen, til fortsat at spille karl smart rundt omkring i verden på 1st klasse, luksus destinationer som (Rio De Jainero, Doha og et hav af andre ”såkaldte topmøder” eller ”såkaldt studieture” (SKATTEYDERBETALTE FERIER) all over the World ) og til at dække deres eget luksusforbrug!

Nej send Løkke, Børsting og alle de andre fedtbjerge i fagbevægelsen, arbejdsgiverforeningerne og det politiske system ud på arbejdsmarkedet, evt. til Skagen, gadefejer/snerydder eller ud og plukke jordbær til max. 128 kr. i timen!

Så i stedet for at afskaffe velfærden, så lad os komme af med alle de asociale politiske pampere, både i regeringskontorerne og organisationerne, alle deres pamperfest er alt for dyr og totalt værdiløse, politikerne varetager kun deres egne interesser, og de faglige organisationer er jo alligevel ikke lønmodtagernes (slavernes) repræsentanter mere, de er blevet den til enhver tid siddende regering og arbejdsgivernes slavepiskere, den eneste tilknytning de har til slaverne er, at de lever højt og fedt som parasitter på ryggen af slaverne!

Lønmodtagerne kan så melder sig ud af de asociale pamperes fagforeningsforetagende, så kan de penge der spares næsten dække prisstigningerne og de stigninger, deres asociale "såkaldte repræsentanter" med hjælp af Løkke og Co., de RadiGale, S & SF har belemret slaverne med!

Hvis der stadig mangler arbejdskraft i industrien og erhvervslivet, så sende alle de andre fagforenings-, og mediepampere, Hexia de Trick (Helle Thorning Schmidt), Villy, Annette, Krag, Jesper Corydon og alle fedtbjergene i EU-parlamentet, folketinget og statsadministrationen, regionerne, kommunerne, og de administrative systemer ud og arbejde, så de kan få svedt alt det fedt af, som helt klart fylder så meget i deres hoveder, så de ikke mere er i stand til at tænke en eneste logisk og anstændig tanke!

Det samme gælder faktisk for de overfede ledere i industrien, finans-, og erhvervssektoren, de faglige organisationer og arbejdsgiverorganisationerne, send dem ud på arbejdsmarkedet til 128 kr. i timen, hvis der virkelig mangler arbejdskraft og de mener det er en anstændig løn for slaverne, så er det vel mere end rigeligt i løn også til dem, og helst til noget enormt fysisk hårdt arbejde, så de kan få alt deres fedt også mellem ørerne svedt ud, så vi ikke også skal bruge skattekroner til fedtsugning af de dovne flæskebjerge!

Alle de overfede økonomer, vismænd, kommentatorer, analytikere, bankøkonomer, spindoktorer, forskere, kunstnere, redaktører, journalister m. fl., trænger også til at komme ud og arbejde med noget produktivt, for lige som de ovenfor nævnte, har de selv aldrig nogensinde lavet andet i hele deres elendige liv, en at leve som parasitter på ryggen af slaverne, så de kunne også have godt af at komme ud i praktisk fysisk ekstremt hårdt arbejde, i stedet for at sidde og spille kloge på noget, de helt klart ikke aner en hujende fis om, for hvis de virkelig vidste hvad de snakkede om, hvorfor er vi så endt i et totalt økonomisk kaos, nej hvorfor betale for den slags plattenslagere, som helt tydeligt har taget fejl på alle områder de sidste 50 år ?????

Hvis industrien så stadig ikke har "løntrykkere" nok, for det er jo det alle de reformer handler om, for når vi i forvejen har ca. 180.000 arbejdsløse, er der jo ikke arbejde til alle de ekstra mennesker, som politikerne og arbejdsgiverne vil have importeret og presset ind i aktivt arbejde, for der er jo ingen virksomheder med en normal ledelse, som fordobler produktionen eller tager flere ind end de har brug for, produktion og afsætning skal jo svare til hinanden!

Og efterhånden som virksomhederne udsulter slaverne, så har deres underbetalte slaver jo heller ikke råd til at købe virksomhedernes produkter, og så er der ikke mere grundlag for at producere varerne, så de bliver nødt til at fyre endnu flere, eller flytte produktionen til lande, hvor slaverne vil arbejde (næsten gratis), men det gavner da ikke hverken virksomhederne udlandets eller den hjemlige købekraft, tværtimod!

Det kaldes en nedadgående destruktiv dødsspiral uden ende, ”før den når afgrundens bund”!

Men hvis ikke politikerne, den finansielle sektor og arbejdsgiverne med djævelens vold og magt, vil ruinere danskerne, Danmark, det danske samfund og dermed også ødelægge deres egne muligheder, for fortsat at leve deres luksusliv med tårnhøje lønninger, så er det pinedød nødvendigt at slaverne også tjener penge, for ellers går vi alle neden om og hjem i et ”symbolsk Titanic”, for vi er jo “på trods af alt” alle i samme båd!

Hvis de alligevel vælger en kollisionskurs, så ville det da være mere fornuftigt at nedlægge folketinget, de danske politikere og alle deres håndlangere har jo alligevel solgt Danmarks selvstændighed, til den forbryderiske, asociale og udemokratiske Bilderbergerbande i EU, og helt udemokratisk skrevet under på, at EU-lovgivningen er over de tilhørende landes nationale lovgivninger, dermed har politikerne jo faktisk også afskaffet bl.a. Den Danske Grundlov!

På det område har hverken venstrefløjen eller højrefløjen noget at lade hinanden høre, socialister, kommunister eller borgerlige er hverken værre eller bedre end andre i folketinget, så hvis man skulle erklære nogen uegnet til at sidde i folketinget, så bør det jo retfærdigvis også gælde Holger K og alle EU-fanatikerne, de har alle svigtet den danske befolkning, og med løgne, trusler og manipulation underlagt Danmarks selvstændighed under en fremmed magt, så hvis tidligere "såkaldte kommunister" er uværdig til at sidde i folketinget, så må det samme jo gælde alle andre i folketinget, som har konspireret mod og overdraget myndigheden over Danmark, til den diktatoriske og udemokratiske Bilderbergerbandes teknokrater i EU-parlamentet!

Folketinget er jo i realiteten omdannet til EN STAT i EU (Nord Deutche region Dänemark), et ekspeditionskontor for EU’s lovgivning under EU-teknokraternes overformynderi, hvorfor vi fortsat fejrer en Grundlov, som reelt er afskaffet og reduceret til at være en forhistorisk museumsgenstand, er jo også en gåde og et camoufleret bedrageri, i øvrigt har danske politikere jo heller ikke mere respekt for grundloven, menneskerettighederne og demokratiet, end at de gang på gang overtræder dem helt åbenlyst og efter behag, og systemets 100% dreserede, indoktrinerede og velorganiserede håndlangere freder helt åbenlyst alle magthavernes Grundlovsbrud!

Hansen, 11:38

Skrevet af Philip, Lørdag den 5. januar 2013, 15:12

Ja dig skal man sgu ikke spørge om hvad klokken er for så får man en tirade og et foredrag om samtlige tidszoner samt bliver spurgt om man vil have Paris tid eller Africa tid eller tid på den sydlige halvkugle.....gaaab

Politikere og min bare

Skrevet af Hanse, Torsdag den 3. januar 2013, 21:13

Det viser igen-igen-igen og man kunne blive, disse smatuduelige politikere med tryksmurte kæbetøj som kører konstant uden hjerne til at styre noget som helst.

Vi kan bare vente stille og roligt på næste fadæse, de vælter frem i en strid strøm

Lærlinge

Skrevet af Søren Hejlesen, Torsdag den 3. januar 2013, 14:25

Det er typisk for politikere, der er ingen bedre til at vaske hænder og skylde alle andre for det

Jeg har på ingen måde noget imod udenlandsk arbejdskraft på Danske arbejdspladser, hvis det vel og mærke er på Danske betingelser

Man får ofte hvad man har betalt for

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Torsdag den 3. januar 2013, 12:47

Man får hvad man har betalt for, når man kommer hjem med noget lort som man troede var et godt køb. Det samme er det med stemmeret , jeg har selv stemt for EU , ved flere lejligheder. Men det gør jeg aldrig mere. Det er jo tydeligt at det er EU regler om arbejdskraftens fri bevægelighed, tvungne EU Lisistation på alt brobyggeri , Metro osv.
Se på Norge de har godt nok olien men de har slet ikke vores problemer.
Nordmændene var lidt klogere end os da de stemte nej til EU.

Ansæt flere lærlinge, på opsigelige lærekontrakter med tilskud

Skrevet af MP, Torsdag den 3. januar 2013, 12:39

Jeg kan godt forstå at det er svært at finde læreplads / praktikplads som ungt menneske, når man kan ansætte en voksen erfaren og stabil østeuropæer til samme pris.

Nu har staten halveret tilskudet til lærlinge fra 70.000.- til 33.000.- kr, så er regeringens opbakningen til uddannelse af de unge er blevet betragtelig mindre, og det er stik imod regeringens målsætning. ?

Det skal gøres nemmere for virksomhederne at kunne komme ud af en lærlingekontrakt. Der kan være mange årsager dertil, men det vil betyde at den lille mester tør binde sig i 4 år, hvis ellers den unge mand er stabil og interesseret i faget. Danmarks små og store virksomheder styrtbløder, så hvis vi skal modtage lærlinge, skal det ikke være stavnsbinding.

Husk, at alt praktik i det virkelige liv er bedre, end at blive uddannet på en teknisk skole, og skrue på nedslidt og gammelt materiel med sløve elever.

Ansæt flere lærlinge, på opsigelige lærekontrakter med tilskud

Skrevet af MP, Torsdag den 3. januar 2013, 12:38

Jeg kan godt forstå at det er svært at finde læreplads / praktikplads som ungt menneske, når man kan ansætte en voksen erfaren og stabil østeuropæer til samme pris.

Nu har staten halveret tilskudet til lærlinge fra 70.000.- til 33.000.- kr, så er regeringens opbakningen til uddannelse af de unge er blevet betragtelig mindre, og det er stik imod regeringens målsætning. ?

Det skal gøres nemmere for virksomhederne at kunne komme ud af en lærlingekontrakt. Der kan være mange årsager dertil, men det vil betyde at den lille mester tør binde sig i 4 år, hvis ellers den unge mand er stabil og interesseret i faget. Danmarks små og store virksomheder styrtbløder, så hvis vi skal modtage lærlinge, skal det ikke være stavnsbinding.

Husk, at alt praktik i det virkelige liv er bedre, end at blive uddannet på en teknisk skole, og skrue på nedslidt og gammelt materiel med sløve elever.

Metroselskabet

Skrevet af Kamma, Torsdag den 3. januar 2013, 08:57

Først social dumping, nu ingen lærlinge, hvad sker der lige hos Metroselskabet som har staten og københavn som hovedaktionærer, er det ikke lige S der hyler op.

Ansvarsløse politikere skal fratages regeringsretten.!!!

Skrevet af Hansen, Torsdag den 3. januar 2013, 06:21

Og her hentyder jeg til De RadiGale, S (Asocialdemokratiet) SF (Socialistisk Fup), og hele den borgerlige fløj generelt!

Nogle mennesker siger, at hvis man ikke kan bekæmpe politisk idioti retorisk, må man bare lære at leve med uretfærdigheden, hvor intelligent er det lige???

Og mon det hjælper alle de arbejdsløse, som mister et eksistens-, og forsørgelsesgrundlag efter 1 januar, og måske må gå fra hus og hjem, med brudte ægteskaber og uskyldige børn som de sikre ofre???

Hvis man havde fulgt den filosofi under anden Verdenskrig, så havde Hitler vundet krigen dengang!!!
Så skriver nogle at befolkningen skal spare på deres vrede, men når jeg ser nogle mennesker blive behandlet uanstændigt og uretfærdigt, uanset om det er børn, unge mennesker, voksne eller gamle mennesker det går ud over, så bliver jeg f***** G******* vred og aggressiv, og giver udtryk for min vrede overfor de uansvarlige (ansvarlige), uanset om det er forældre, politikere eller myndigheder!!!

Der er et gammel filosofisk mundheld der lyder: “Med ondt skal ondt fordrives”!

”Den filosofi er evig gyldig”, måske bliver det også konsekvenserne p. g. a. den asociale og egoistiske politik, der bliver ført i vor tid!

Vi har faktisk en lovgivning i Danmark, hvor forældre kan fratages deres forældremyndighed, hvis de ikke røgter deres opgave som forældre ordentligt, og børnene bliver forsømt eller går for lud og koldt vand og derfor mistrives!

Befolkningen må kræve en lignende lovgivning for de folkevalgte, hvor en politiker kan fratages retten til at sidde i folketinget, når de ikke røgter deres opgave som folkevalgte tjenere ordentligt, og derfor er uansvarligt (ansvarlige) for, at store dele af befolkningen lever i nød og mistrives, enten fordi de må leve langt under fattigdomsgrænsen, eller risikerer at blive sat på gaden med deres børn, og må leve som hjemløse i et helvede, især om vinteren!

Sådan en uanstændig politisk adfærd er ikke et rigt land værdigt, og slet ikke når man samtidig ser, hvordan politikerne rager goder til sig selv med både arme og ben, og forgylder sig selv, deres håndlangere, de rige, velbjergede og især de mest indflydelsesrige i samfundet, for at tækkes den økonomiske elite!

Den slags uanstændige politikere skal fratages retten til at sidde i folketinget, og retten til på nogen måder at have politisk indflydelse på noget som helst overhovedet, altså fratages enhver form for legitim regeringsret!

Og send så alle de asociale akademiske politiske plattenslagere ud og arbejde f.eks. som jordbærplukker, gadefejere, sneryddere eller som opvasker på et hotel i Skagen eller (Metrobyggeriet) til 65 kr. i timen, hvis det er godt nok til slaverne, må det også være mere end rigeligt til politikere som startløn, og de asociale bumser er jo ikke demokratisk valgt til folketinget, men udpeget af de forskellige partiers top ”pamperlakajerne” (vælgerforeningerne) og aner i øvrigt intet om hvad arbejde er for noget!

Det eneste Margrethe, Helle, Annette, Jesper, Corydon, Løkke & Co er gode til er at plyndre befolkningen og retorisk løgne, men det er de så til gengæld også virkelig så gode til, så de mere minder om politiske amatører eller andenrangs ”spindoktorer” (løgnefabrikanter) a la Mogensen & Christiansen!

Nej danskere brug den indvendige side af hovedet, “TÆNK JER DOG OM”!

Vi skal ud af den europæiske røverorganisation, lige som den engelske og tyske befolkning nu også kræver det, EU og de rabiate, udemokratiske og teknokratiske tyveknægte i EU, er ikke løsningen på noget som helst, “de er derimod selve det politiske, økonomiske og demokratisk europæiske problem”, hele Europas nedtur startede i 1972, lige så snart EF afstemningen var gennemført, og en totalt voldtaget dansk befolkning havde stemt “ja” til dette Hitlerske projekt!

At Danmark og flere andre lande har et økonomisk underskud er ren manipulation, fake meningsmålinger, RETORIK, FUP, SVINDEL og fiduser af banditter i habitter (bl.a. politikerne og deres håndlangere i medierne)!

Det er så let som at klø sig selv, der hvor ryggen bliver fræk, at skaffe milliarder til dagpenge og velfærd!

Smatsoen Margrethe Vestager skal bare jages ned til Bruxelles og kræve de 40 milliarder tilbage, som hun og Hexia de Trix (Helle Thorning) har foræret væk af de skatteplagede danske skatteborgeres penge helt uden et folkeligt mandat, til de ødsle og gældsplagede lande i Sydeuropa “Grækenland, Spanien, Italien m.fl.”

http://politiken.dk/udland/ECE1474308/danmark-skyder-40-milliarder-krone...

Det er utroligt at danske politikere S og SF i særdeleshed og måske også Enhedslisten, vil plyndre de dårligst stillede danskere med en så asocial politik, så man skal se at få sparket alle de asociale og udemokratiske politikere ud af folketinget, de bumser har ikke noget folkeligt mandat overhovedet, til at føre en så hensynsløs politik, de er folkets tjenere ikke deres diktatorer, deres opgave er at efterleve deres parlamentariske grundlags ønsker?

Desuden kan en udmelding af forbryderorganisationen EU, spare det danske samfund for 18 Milliarder årligt!

http://www.business.dk/oekonomi/danmarks-bidrag-til-eu-vokser-lystigt

En løsrivelse fra Euroen kan desuden gøre Danmark til et nyt Schweiz, et tilflugtssted for hele den Europæiske økonomiske elite, hvor svært kan det være?????

Men Johanne Schmidt Nielsen giv nu jeres kampagne pondus, gør det klart for Margrethe, Helle, Corydon og Mette Frederiksen, at hvis de ikke gør noget effektivt, så vil i stille et mistillidsvotum til den RadiGale dominerede regering, og i kan da ikke være interesseret i at holde hånden under en ”såkaldte venstrefløjs regering, som fører en ultra neo-konservativ blå politik!

?

Skrevet af Michael Pedersen, Torsdag den 3. januar 2013, 11:38

Mener du virkelig at vi skal skyde socialdemokrater?

Luk øjnene når der stå Hansen øverst.

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Torsdag den 3. januar 2013, 12:08

Gør som jeg ! når du ser et indlæg mrk. Hansen spræng det over , det er som regel meget useriøst og plat.

metro

Skrevet af Jensen, Onsdag den 2. januar 2013, 21:03

Hvor er 3F med alle deres faner, jo de er vel kørt til Vejle.
Det vil da være bedre at få ordnede forhold for udlandske arbejdere

?

Skrevet af Michael Pedersen, Torsdag den 3. januar 2013, 11:41

Mener du virkelig at det er korden at danskerne får det halve i løn, bare de udenlandske får fuld løn?

Du har virkelig ret

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Torsdag den 3. januar 2013, 11:37

Ja du har virkelig ret . Hos Amin i Vejle der jo har overenskomst med Krifa er lønnen iflg personalet ok . Og langt over det de betaler i kbh. Metro.
I Metroselskabet hører man om lønninger under jorden på kr 70,00 i timen.
Jeg har aldrig forstået hvad medlemmer af 3 f betaler for.

Metro og overenskomst.

Skrevet af Allan Gorm Larsen , Onsdag den 2. januar 2013, 20:34

Det vil nok være det bedste med en overenskomst, men jeg mener at det skal være op til den enkelte virksomhed selv at kunne bestemme med hvem. LO bør ikke under nogen omstændigheder have eneret på dette. Ligeledes skal det være absolut frivilligt for de ansatte at være medlemmer af det eller de pågældende forbund. Hvad med f.eks . at lukke Europas indre grænser, og dermed afskaffe arbejdskraftens, samt varernes såkaldte "frie" bevægelighed over landegrænserne.

viser regeringens mangel på interesse

Skrevet af pia, Onsdag den 2. januar 2013, 10:36

Jamen man kan da ikke værer overrasket.
Det viser jo kun hvad mange jævne danskere har vidst i en del år.
Både den forrige, og nu fortsætter den nuværende regering, har jo i mange år udvist en total mangel på vilje og interesse i forhold til den danske arbejder.

Og den mildest talt ubrugelige undskyldning fra Metroen, må de længere ud på landet med. Selvfølgelig er der ikke ét job der er SÅ specialiceret i et moderne samfund som Danmark, ano 12012/13 at man ikke kan lave en overenskomst!

Der skal laves overenskomst nu! Og et af punkterne skal være at ALLE stillinger skal besættes af danskere til danske lønninger!

Men hvad kan man egentlig forvente sig, med en statsmininster der ÅBENLYST accepterer løndumping, samt total foragt for den etniske dansker!

pia, 10:36

Skrevet af Philip, Onsdag den 2. januar 2013, 14:38

Ja og så kan man sige det på den måde at,hvorfor blive specialist og rode rundt i beskidte tunneller til 64 kr i timen når folk feks der er gået ud af 9 kl kan tage et stort kørekort og få 150-200 kr i timen med alle tillæg incl.

Det er sgu lidt til grin og viser jo også at lang skolegang og special viden ikke altid er vejen frem.
I det hele taget er det meget dumt kun at uddanne sig og kun kunne en ting med hensyn til arbejde...og så meget andet og man kan jo bare se på dyrene hvor dem der har specialiseret sig i og kun jager og spiser en ting dør af sult når den ting forsvinder.

Stop for udenlandsk arbejdskraft.

Skrevet af Kc, Onsdag den 2. januar 2013, 06:19

Forbyd al import af udenlandsk arbejdskraft så længe, der er atbejds-
løse danskere.

Logik for burhøns!

Opsig aftale om arbejdskraftens fri bevægelighed

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Torsdag den 3. januar 2013, 11:53

Det kan vi desværre ikke selv om det er logik for burhøns. Danske politikere med undtagelse af Dansk folkeparti , har sagt ja til arbejdskraftens fri bevægelighed inden for EU . Men hvis politikerne har mod , kunne de jo indføre en mindsteløn ved lov på fx kr. 110,00 i timen . Og krav om overenskomst ved offentlige arbejder, men det strider vel også mod EU . Med andre ord vi fik frataget vores medbestemmelse da vi meldte os ind i EU. Men vi kunne gøre som Dansk folkeparti ofte foreslår . Opsige aftale om arbejdskraftens fri bevægelighed.

Statsorganiseret løndumping

Skrevet af Hansen, Onsdag den 2. januar 2013, 02:50

Lavtlønnede østeroupæiske arbejdere på offentlige og private arbejdspladser, er jo netop Magrethe Vestager, Helle Thorning/Mette Frederiksen mål, en avanceret måde at presse danske lønmodtagere ned i løn, eller sagt med andre ord statsorganiseret løndumpning, politikere, topchefer, arbejdsgivere og direktionerne er ved at dø af grin, hver gang det lykkes, at få slaverne til at gå ned i løn, eller er villige til at betale en stor del af deres egen løn (skatteyderfinancieret jobtilskud), klasker “eliten” sig på lårene af grin og bevilliger sig selv lønstigninger på 15% – 35%!

Eksperter økonomer og den slags, er regeringens højt lønnede lakajer, til konstant at bombardere slaverne med den slags "Göbbelske" propaganda og prognoser, det er det de får deres tårnhøje skatteyderfinancierede lønninger for!

Danmark er et rabat land.....

Skrevet af Matti, Onsdag den 2. januar 2013, 01:34

Det er frivillige ansatte i Metroselskabet, og ikke slaver med lænke.

Fagforeninger har hvert år/ hver 3 mdr i overenskomster krævet mere i løn, de røde regeringer gned sig i hænderne og satte skatten op, og ansatte flere indenfor det offentlige .... nu er gryden kogt over i velfærd og kræver mantalitet. At lade alting stige i samfundet, var et selvmål. Fagforeningerne/ regeringerne glemte de åbne grænser i EU, og derfor vælter det ind med billigere arbejdskraft end den danske.

Det danske folkefærd har krejler mentalitet, discount , netto, rabat, er sød musik i danskerens øre. Vi elsker at køre til Sverige og Tyskland og købe tøj-spiritus-cigaretter-tv-hvidevarer osv ... så den almindelige dansker lider af dobbelt moral, når de græder over at de er arbejdsløse.

Selvfølgelig bliver du arbejdsløs når du handler på nettet og i udlandet, butikkerne lukker, de små håndværksmestre lukker på sort arbejde, stigene skatter, administration, høje lønkrav.

Grådighed, krævermentalitet, det er samfundets skyld, spørg kommunen ..... har ødelagt danskerens selvstændighed og moral.

Nej det er sgu ikke i orden

Skrevet af Philip, Tirsdag den 1. januar 2013, 21:29

at give folk en sådan sulteløn på 64 kr i timen når man tænker på at kontanthjælp er på 69,80 kr pr time og hvor folk har svært nok ved at få det hele til at hænge sammen.

Den eneste årsag til at de arbejder til den løn vil jeg gætte på er fordi de arbejder 12 timer ad gangen i hvert skift evt med nogle tillæg hvorved der kan tjenes en rimelig løn.

Der er noget der ikke passer.

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Torsdag den 3. januar 2013, 12:03

Der er et eller andet der ikke passer. De udenlandske arbejdere i Metroen må have andre fordele. Ellers kan de ikke leve i København for den løn og med boligmangel i Kbh. ikke betale for huslejen. Der er noget man fortier ? Er lønnen inkluderet kost ? Bor de gratis på hotel. Får rejsen betalt osv og hvad betaler de i skal ,har de særordninger. Får de børnepenge sendt hjem ligesom polakkerne på slagterierne. Er der ikke en vaks journalist der kan bore idet, til vores alle interesse.

Sven Erik Frederiksen, Torsdag den 3. januar 2013, 12:03

Skrevet af Philip, Fredag den 4. januar 2013, 15:08

Ja man skal ikke blive forundret hvis denne historie er blevet piftet op ligesom med Carina,Mette,Robert og Tania og andre lignende sager hvor man kun får en halvkvædet vise med kun delvise budgetter og ingen dybereliggende forklaring på hvorfor disse har det som de har det eftersom der sagtens kan ligge alt fra psyk til fysiske problemer til grund for at de ikke arbejder eller udtaler sig som de gør.

Og dem der her bliver nævnt her til en løn på 64 kr pr timen kan jo sagtens være en grundløn hvor der yderligere kommer tillæg for forskudt tid,overarbejdsbetaling,Lørdags tillæg,søn og helligdags tillæg,aften og nat tillæg,ude tillæg,kost tillæg,bolig tillæg mv så de ender med en time løn på 200 kr i tmen.

For det er sgu da fuldstændigt urealistisk at nogle experter rejser verden rundt og arbejder til sølle 64 kr pr time og udfører et stykke arbejde som en almindelig godt uddannet dansk jord og betonner ikke skulle kunne udføre lige så godt.

Fattiggårde

Skrevet af Lars, Tirsdag den 1. januar 2013, 20:30

Jeg ville ønske at fattiggårde bliver indført igen i Danmark. Der var engang de fattige boet på fattiggårde og ikke var den store belastning for landet. Det var tider dengang.

Lars, 20:30

Skrevet af Philip, Onsdag den 2. januar 2013, 14:45

Hvorfor ikke også indføre at alle med et imbecilt handicap som dig også bliver lukket inde.
For du har sgu da ikke fattet en skid af noget som helst.

Lad os få Akademikervældet afskaffet og Kongedømmet genindført.!

Skrevet af Hansen, Tirsdag den 1. januar 2013, 18:31

Det har aldrig nogensninde været målet, at få skabt fuld beskæftigelse hverken i Danmark eller EU, tværtimod har målet hele tiden været at skabe frygt, massearbejdsløshed og økonomisk kaos, og Bilderbergerbandens lakajer Heller Thorning Schmidt, Corydon, Mette Frederisken, Margrethe Vestager, Annette Vilhelmsen og alle deres medløbere følger nøjagtig de underhåndsdirektiver Bilderbergerbandens Håndlangere teknokraterne i EU befaler dem, det er den eneste måde de kan undertrykke den europæiske befolkning, vanvittige krige i fortiden hjalp ikke, så nu bliver det gennemført ved at ruinere europæerne med et vanvittig økonomisk kaos!

Hele det politiske system er sammenspist og gennemkorrupt, og desværre har de en flok villige og billige lakajer, til at udføre alt det beskidte arbejde for dem, men bare rolig, de Konservative kommer ikke over spærregrænsen ved næste valg, og inden længe kommer Venstre også ned på samme niveau som Socialdemokratiet og SF, det bliver straffen for deres storhedsvanvid, og leflen for de rige, samtidig som de tramper hen over de fattige og dårligst stillede i samfundet!

Spindoktorer og de (Konservative forklædt som RadiGale og Socialdemokrater), er et problem for et hvilket som helst anstændigt samfund, lige som alle de “såkaldte eksperter” kommentatorer, økonomer, politiske redaktører og alle regeringernes lakajer, for den udemokratiske og asocial Helle Thorning gør nøjagttig hvad Bilderbergerbanden har dikteret hende, og med støtte fra alle deres lakajer i medierne, hun har lige som alle de lakajer ikke hjerne til andet, eller at gøre noget på egen hånd, til gavn for danskerne og det danske samfund, og så håber hun naturligvis, at hun kan få alle de narre de villige spytslikkere i fagbevægelsen, til at gør nøjagtig det samme overfor samfundets slaver!

Og enhedslisten skal nok falde til patten, de skal som små babyer bare lige op at bøvse, før de igen falder til patten, så de vælter desværre ikke den asociale S-SF-R regering, der vil ikke ske noget som helst før befolkningen tager affære, og sparker hele det tyvagtige og korrupte slæng ud af Christiansborg, for hovedparten af dem er med i Bilderbergerbanden, nu med deres kyniske darling Helle Thorning Schmidt i spidsen!

Den danske befolkning kan roligt være særdeles bekymrede, for hun skal nok få hjælp af alle de andre udemokratiske kapitalistiske lakajer fra den borgerlige fløj, det er jo netop en så asocial politik, de havde planlagt før valget, og en så asocial politik kan kun gennemføres af (kapitalistiske pamper-lakajer), forklædt som socialdemokrater, akademikere som aldrig nogensinde har lavet andet, end at leve som parasitter på ryggen af slaverne, lige som alle de faglige organisationers plattenslagere!

Hvis de borgerlige havde gennemført den politik, havde det skabt et oprør a la Grækenland og Mellemøsten!

Og lakajerne i mediernes opgave er desværre blevet, at få folk til at tror på, at Danmark er et demokratisk samfund, og at det er demokratiske beslutninger der bliver serveret for den sagesløse befolkning gennem medierne, men det er så langt fra sandheden som noget overhovedet kan være, lige som det er blevet deres opgave, at få befolkningen til at tror, at vi har kapitalisme her i Danmark, men det har vi ikke og har faktisk aldrig nogensinde haft!

Sandheden er at vi har et ekstremt udemokratisk og topstyret “Partidiktatur og Kapitalsocialisme”!

Danmark er ikke et kapitalistisk system, men er ved hjælp udspekulerede akademiske og teknokratiske lakajer, gennem årtier udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer!

Når den har tab, går den til staten (skatteborgerne) og får pengene tilbage!

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én virksomhed går fallit, er der stor chance ”risiko” for, at to eller flere andre også går konkurs!

Og så kommer de grådige politikere, finansselskaber og industrier i vanskeligheder, og begynder at klynke som små pattebørn, afskediger alle de lavestlønnede medarbejdere, i stedet for at sparke et par af de værdiløse højtlønnede “såkaldte ledere” ud, for at reducere det ekstreme lønomkostningsniveauet!

Det er det værste scenarie overhovedet de politiske akademikere kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og befolkningens tilslutning, og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv halve sandheder eller halve og hele fabrikerede løgne!

Befolkningen må vælge, enten skal vi have “kapitalisme og demokrati” eller også skal vi have “socialisme”, hvis vi skal have “kapitalisme og demokrati”, må samfundet have et system, hvor kapitalen skal stå på egne ben, og selv betale sin regninger og gæld!

Så vil “kapitalisterne” være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med “chance” for de helt store profitter, men også “risiko” for endnu større tab, som går ud over både virksomhederne, ejerne, ledelserne og medarbejderne, en chance som skatteyderne så i sidste ende kommer til at betale regningen for!

Kapitalisterne ved alt om, hvordan man beregner risiko, men industriens spekulanter, profit-, og fidusmagere bruger ikke den slags beregninger længere!

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark, og det er vel nogenlunde det samme i EU og resten af den kapitalistiske verden!
Systemerne er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne, deres børn og børnebørn altid kommer til at betale regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p. g. a. deres uansvarlige handlinger!

Medier, redaktører og journalister er blevet de asociale akademiske plattenslagere og elitens skødehunde!

Eller sagt med andre ord, de er ikke befolknings vagthunde mod magtmisbrug, de er blevet politikernes håndlangere ” svinehunde”, for at støtte op om alle former for politisk magtmisbrug og snavs!

Det har været underligt at se TV2-News faktisk i en ”presseloge” stillede spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er moralsk rigtigt, at tage kritiske emner og spørgsmål om politisk magtmisbrug op, og ikke mindst kritik af politikernes handlinger bag lukkede døre, når ord og handlinger er to modsat rettede kræfter, og deres beslutninger helt tydeligt ikke kan tåle dagens lys!

Vi så også et eksempel på hvor farligt det er, at give medierne alt for stor magt, hvor TV2-News for nogen tid siden kom med endnu en af TV2 og Berlinskes utallige ”falske og manipulerede megafonmålinger”, som de igen med assistance af et par højt offentligt lønnede professorer postulerede viste, at danskerne ville acceptere en udvidet brugerbetaling i sundhedsvæsnet og forringet velfærd, det viser helt klart hvor farligt det er for den alm. befolkningen, når medierne den 4 statsmagt (hvem har i øvrigt stemt på dem) og deres ansatte, bliver brugt som politikernes logrende skødehunde, frem for det der normalt er deres opgave, at være på befolkningens side som bidske vagthunde overfor politisk magtmisbrug!

Faktisk indrømmede ”den såkaldte journalist” (oplæseren), at det på grund af en massive politiske ”brainstorming” med mediernes hjælp, var lykkedes at ændre den politiske situation i Danmark, så politikerne ikke mere var befolkningens tjenere, men at der er vendt helt op og ned på den situation, så befolkningen nu er blevet politikernes tjenere!

Men det var jo også hensigten med oprettelse af DR-update og TV2-news, de skulle jo netop bruges som en moderne digital Göbbelske propagandakanaler, i første omgang for at retfærdiggøre de fabrikerede løgne om grundlaget for krigsforbrydelserne mod Irak, Afghanistan og nu også Libyen, og da politikerne fandt ud af hvor nemt det egentlig var, at få den naive befolkning til at acceptere alle deres fabrikerede løgne (skræmmekampagner), når de blot blev positivt kommenteret af højtstående offentligt lønnede lakajer, de “såkaldte spindoktorer” (løgnefabrikanter), kommentatorer, ”eksperter”, økonomer og professorer alle af tvivlsom karakter, så blev den politiske manipulation sat i system og massivt organiseret!

Der er ikke og har aldrig været en økonomisk krise i verden, det er et konstrueret kaos for at ruinere middel-, og underklassen, og på den måde få 100 % kontrol over slaverne på alle måder, med assistance fra mediernes og lakajernes massebombardement af manipulerede meningsmålinger, det er også den direkte grund til, at myndigheder og politikere kan slipper godt fra næsten alt, ved hjælp af alle de konstruerede og manipulerede meningsmålinger, fup, svindel, fabrikerede løgne, vælgerbedrag, brud på valgløfter og Danmarks Grundloven, ja sådan set slipper godt fra hvad som helst, selv de planlagte verdensomspændende organiserede klimarøverier m.m.

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at indlæg forsvinder og at politikerne har travlt med at destruere eller slette belastende materiale, det er jo ikke på nogen måder en ny praksis, det har man gjort hele vejen tilbage i historien, det har jo altid været ”vinderne”, som skriver og redigerer historien, så det med at forskere vil have lov til at studere gamle dokumenter, det kan ikke bruges til noget som helst, for den historie de vil komme frem til, vil altid være vindernes konstrueret og redigeret sandhed, som så igen vil blive farvet af forskerens egen politiske holdning, så vi vil aldrig nogensinde få det virkelige billede og sandheden, om magthavernes og deres lakajers barbariske gerninger!

I vor tid er det Bilderbergerbanden, eliten og erhvervslivets udemokratiske topfolk (lakajer), der dikterer, skriver og redigerer historien, indtil den danske og europæiske befolkning vågner op, arresterer Bilderbergerbanden og deres topfolk over hele verden, og smider alle deres sleske spytslikkere på porten, men indtil da er det ikke så underligt, at myndighederne har nemt ved, at plyndre middelklassen og især de lavtlønnede, fattige, pensionisterne, studerende, børnefamilierne og de handikappede, når de har asociale lakajer som Margrethe, Helle Thorning, Villy og mange andre toppolitikere både på højre og venstrefløjen, til at sløre kendsgerningerne og begrænse ytringsfriheden, for at hjælpe politikerne og myndighederne med at camouflere det organiserede magtmisbrug!

Nej lad os få det teknokratiske ”Akademikervælde” afskaffet og Kongedømmet genindført!!!

For desværre ville et valg ikke ændre noget som helst, alle partier fører nøjagtig DEN politik, som bliver dikteret dem af Bilderbergerbanden i EU, så om de er røde, blå, gule grønne, orange, violette eller sorte er bedøvende ligegyldigt, deres mål er at skabe kaos, nød og elendighed, og på den måde få mennesker til at give afkald på alle deres friheder og demokratiske rettigheder, som så kan skabe en grobund for, at befolkningen stille og roligt accepterer en indførelse af et verdensomspændende diktatur (New World Order), styret og kontrolleret af den diktatoriske og Nazistiske Bilderbergerbande og deres udemokratiske slyngler!

http://euro-med.dk/?p=11825

Folketinget har været et værdiløst akademisk plattenslagerforetagende de sidste mange år, de har helt sikkert fået en god akademisk og teoretisk uddannelse både politikere, økonomer, vismænd, rådgivere, embedsmænd og topfolk i erhvervslivet m.fl., men de har ingen faglig indsigt og kompetence overhovedet, så godt som ingen af dem!

Det eneste de sidste 40 års topfolk og politikere har været gode til, det er at rage til sig med både arme og ben, og ruineret Danmark og danskerne nøjagtig som den “græske elite”, og varetaget egne interesser frem for samfundets, men det har de så til gengæld også været rigtig gode til, nå ja og så til at overlade magten over Danmark til teknokrater i det udemokratiske EU-Parnas!

Nu er det jo ikke første gang, at vandallister har ruineret og solgt Danmark til en fremmed magt, i fortiden var det ødsle Kongers udsvævende livsførelse, udvidelse og finansieringer af luksus for kongehuset og deres trofaste lakajer, finansieret ved at belåne Danmark til langt op over Skagens Gren, der ruinerede Danmark og tvang Konger til at overdrage magten og kontrollen af Danmark til fremmede lande!

I vor tid er det politiske pamperi udvidet på samme måde, så det er helt ude af kontrol, både i den borgerlige og venstrefløjens lejr, alle deres støtter og tilhængere kræver nu en del af kagen, for at støtte og holde hånden over de korrupte magthavere!

Nu kan vi jo desværre ikke trylle alle de akademiske og udemokratiske/teknokrater politikere og deres embedsmænd/lakajer væk i Danmark og EU, det ville ellers være en mirakelkur for både Danmark og hele Europa, som så helt stensikkert ville gå frem igen, både hvad sikkerhed, vækst, økonomi og velfærd angår!

Der er kun én eneste løsning, nemlig at alliere os med Kronprins Frederik, og få ham placeret på Danmarks trone hurtigst muligt, afskaffe de korrupte parti-diktaturer betegnet som danske “folkestyre”, og så få genindført “Kongedømmet”!

Pålægge Frederik som sin første og vigtigste opgave, at gennemføre en øjeblikkelig udmelding af ”den udemokratiske Bilderbergstyrede og kontrollerede forbryderorganisationen” og deres lakajer i EU, og så nedsætte et forretningsministerium ledet af 10 -12 VISE og KLOGE ministre, som alle skal kunne fremstilles for en domstol, og stilles til ansvar for deres ”eventuelle kriminelle handlinger” af Kong Frederik, og straffes “HVIS” de begår samme forbrydelser mod den danske befolkning og samfundet, som de sidste 40 års topfolk, politikere og embedsmænd har gjort!

Og alle de “goder” politikerne og deres lakajer har tilkendt sig selv, annulleres med øjeblikkelig virkning deres handlinger gennem de sidste 40 år undersøges, og de bliver stillet til ansvar for deres uansvarlige adfærd og organiserede hjemmerøverier!

Gennemføre en lynhurtig pengeombytning, så alle sorte og kriminelle penge, bliver ugyldige med øjeblikkelig virkning, og kun de penge der er tjent på en helt legal dokumenterbar, kontrollerbar, lovlig, ærlig og redelig måde bliver godtgjort!

At tro på, at de samme politikere, med samme politik, udpeget af de samme ensrettede, indoktrinerede og topstyrede partisystemer, kan rette landet op igen, med nøjagtig den samme politik, som de helt beviseligt har kørt Danmark/EU i sænk med, skulle være den helt rigtige og geniale løsning, det kan man simpelthen kun overbevise en befolkning om, som enten er konstant stive af druk, bedøvet af narko eller er totalt hjernedøde!

Det ville jo være det samme som at tro på, at hvis en læge har stillet en diagnose og ordineret patienten en medicin, og det så skader patienten mere og mere, så hans tilstand bliver værre og værre for hver dag, og at den slet ikke gavner patienten på nogen måder, at det så ville være klogt at lade den samme læge, som så bare ville bruge den samme medicin, i en kraftigere dosis til at helbrede patienten, at det skulle være den helt geniale løsning!

Hvordan mon lægen så ville forklare sine fejl retorisk, mon han så også som erhvervslivets og politikernes akademiske topfolk, og alle deres hjernedøde rådgivere, igen og igen og igen og igen vil påstå, at diagnoserne var den helt rigtige, kuren var også den eneste rigtig, men desværre døde patienten!

Som tidligere nævnt: Er det også helt utrolig trættende, konstant at se og høre Løkke, Helle, Villy, Margrethe og de andre 175 på overførselsindkomst, der er ansat i aktiveringsprojektet “ødelæg alt for Danmark og danskerne” i folketinget!

Velfærd????

Nej som før nævnt, politikerne er en flok korrupte og grådige akademiske plattenslagere, og det uanset om de er røde, blå, grønne, gule, orange, violette eller sorte, og jeg forstår godt at specielt S & SF er på vej ned mod spærregrænsen, for er der nogen, som i den grad har svigtet sine vælgere lige siden “Holger og Konen sagde nej til Unionen”, så er det da den udemokratiske fidusmager Helle og hendes hæmoride Villy!

Det er ikke den alm. befolknings interesser og velfærd, som bekymrer de korrupte akademiske topfolk og politikere i hverken EU, Folketinget, Regionerne eller Kommunerne tænker på, tværtimod er det ved at være mange år siden, at erhvervslivets top, politikere, administratorer og “ALLE” deres lakajer holdt op med at tænke på andet end deres egen velfærd!

Både venstrefløjen og højrefløjen, har i fællesskab brugt alle deres kræfter, på at undergrave dansk demokrati og velfærd på alle måder, ved at de har bevilliget sig selv offentlig støtte, på så at sige alle mulige områder, både til dem selv og lakajerne på europæisk plan, landspolitisk, partierne og alle deres interesse-, og ungdomsorganisationer!

Amts og kommunale politikeres ombud, har tidligere været et ulønnet job, de valgte politikere blev ikke forgyldt, men fik et mindre honorar, fri transport og rimelige omkostninger dækket, i dag farer højt lønnede politikere med storhedsvanvid, sammen med et hav af deres trofaste lakajer verden rundt i privatfly, bor på de dyreste hoteller med eksklusiv roomservice, både når det er i embeds medfør eller det er på de “såkaldte private” skatteyderbetalte ferier, så betegnes det bare som studieture, og på den slags luksusferier har de en hel stab af deres mest trofaste lakajer med til at more sig sammen med!

Så når politikerne som Helle, Margrethe, Villy, Mette Frederiksen og andre S, R og SF-profiler lige som ALLE de borgerlige ledere og håndlangerne, i medierne konstant står og resiterer, vi er stolt og utrolig glad for det danske velfærd, det skal vi gøre alt muligt for at bevare, så er det hykleri langt ud over alle grænser, for hvis de virkelige var så glade for det “såkaldte danske velfærd”, hvorfor i himlens navn gør politikere på både højre og venstrefløjen så alt muligt for at føre EU politik, som helt klart går ud på at smadre den europæiske velfærd totalt?????

“Reform” er jo bare et andet ord, for “nedskæring” af de ydelser og goder, som danske borgere selv har betalt for i form af et af verdens højeste skattetryk, man bevarer altså ikke nogen former for velfærd, ved at fjerne de ydelser og goder som har været hele grundlaget for, at danskerne helt ukritisk har accepteret en hæmningsløs skatteplyndring, hvor de korrupte politikere nu også er begyndt at kræve brugerbetaling for de goder, som befolkningen kollektivt HAR BETALT for a-konto med ekstreme og tårnhøje skatter, moms og et totalt afgifts vanvid langt ud over alle grænser!

Underligt nok er det også altid dem, som har mindst at leve af, politikere vil gennemføre disse reformer (nedskæringer) over for, det er aldrig nogen sinde politisk-, finans-, og erhvervslivets spidsers helt ukontrollable plyndrings politik, med ekstremt høje lønninger og goder, som de vil gennemføre reformere (nedskære) overfor, dem smører (køber) politikerne tværtimod med støtte og alle mulige lempelser, og forgylder dem med ekstra og helt ekstremt høje lettelser i top og mellemskatten, for den slags støtte, lempelse og skattelettelser, har politikerne og embedsmænd jo også selv gavn af!

Her er eksempler på reformer, som ville være mere socialt retfærdige, i stedet for helt asocialt at plyndre dem, som i forvejen har alt alt for lidt at leve af:

1. Valgreform: Fjern fradragsberettiget støtte til politikere og partiers valg-kampagner!

2. Politikerreform: Fjern statstilskud til politikere, politiske partier og deres ungdomsorganisationer, hvis de vil holde sammenkomster og reception (drukfester) m.m., må de som alle andre mennesker selv betale, det kan ikke være de hårdtarbejdende skatteyderes opgave, at betale den slags regninger!

3. Pensionsreform: Reguler pensioner så den slags privatopsparing ikke kan trækkes fra i skat, og indfør en garanti for at alm. mennesker ALDRIG får lavere pension end politikerne og embedsmænd!

4. Mediereform: Fjern alle former for tilskud og licens m.m., til både de trykte og skrevne medier, lad dem leve af de fabrikerede propaganda kampagner de producerer, hvis befolkningen ikke gider betale prisen for at blive manipuleret med, af den slags politiske propaganda kanaler og det bras de sender, eller læse deres politisk ensrettede aviser, ja så må de jo lukke biksen!

5. Kulturreform: Fjern tilskud til teatre og filmindustrien m.m., hvis folk ikke gider betale prisen, for at se de forestillinger, som de vil lokke og terrorisere tilskuerne med, så er det måske på tide, med en kunstnerisk skærpet selvkritik af format, og så producere og sætte forestillinger op, som befolkningen gider betale prisen for at se!

6. Kunstreform: Fjern alle former for kunsttilskud, hvis de ikke kan sælge det bras de laver, ja så må de jo som alle andre i samfundet, søge ind i et andet erhverv og evt. omskoles, at belønne de dygtigste med en livslang bonus fra staten, det er da helt og aldeles galimatias!

Det er jo rablende vanvid, at give mennesker, som kan afsætte og nogle endda leve fedt af deres håndværk (kunst og kultur) statstilskud, men hvis de ikke kan leve af deres håndværk, så må de jo finde ud af at lave noget andet, det må alle andre jo gøre!

7. Sportsreform: Stop alle former for statstilskud til elitesport og sportsklubber, såfremt de har ekstremt højt lønnede professionelle teams ansat, og samtidig bliver forgyldt af private virksomheder!

8. Afskrivnings-, og fradragsreform: Fjern alle mulige former for afskrivnings og fradrag, for den slags sponsorater til elite sporten, som kun har et eneste formål, nemlig at forgylde de klubbers “såkaldte stjerner” med helt vanvittige millionlønninger.
Når vi dagligt af medierne bliver bombarderet med propaganda kampagner, om erhvervslivets forringede konkurrenceevne og dårlige økonomi, og samtidig oplever at virksomhederne samtidig har råd til at forgylde elitesport med (skatteyderfinansierede) millionsponsorater, og ligeledes har råd til at forgylde virksomhedernes ledelse med helt vanvittigt ekstreme millionlønninger, men ikke har råd til at betale deres alm. medarbejdere (slaverne) en anstændig løn!

9. Reklamereform: Fjern alle mulige former for reklamefradrag, så skatteyderne/forbrugerne ikke selv skal betale, for at blive terroriseret af alle de pop op vinduer på internet, og de irriterende reklametilbud i både medierne og postkasserne!!!!!

Det er nøjagtig det samme, som når virksomheder vil have omverdenen til at tro de er åhhhhh så humane, får deres virksomhed nævnt i TV til velgørenheds-show for store donationer, og lige som alle andre virksomheder, så trækker donationerne fra i skat, eller når de sponsorerer sportens professionelle klubber med enorme millionbeløb, teams og klubber som aflønner deres sportsudøvere med mange millioner i lønninger, og trækker sponsoraterne fra i skat, så det i sidste ende er de hårdt plagede danske skatteborgere det går ud over, som af den grund kun har lønnedgang, velfærdsforringelser, ekstreme skatte-, og afgiftsforhøjelser i udsigt så langt ud i fremtiden som øjet rækker, så det kun kan ende med at den alm. befolkning må gå fra hus og hjem, den slags er i min filosofi hjernedød reklame og falsk humanitet “på andres bekostning”!

Nu er det jo ikke noget nyt, at helt utrolig mange mennesker føler sig tiltrukket af mennesker med magt og penge, journalister er ikke anderledes, de elsker at kline sig op af den slags mennesker, for dermed at udstille sig som noget særligt, at være en af dem som medierne ynder at betegne som “kendisser”, og så er det næsten ligegyldigt hvor klamme og ulækre den slags er, bare se Hugh Hefner “er det ikke sådan han hedder ham fra Playboy”, selv unge og meget smukke kvinder sværmer omkring ham, som fluer omkring en stor fed og vammel lort, og danskere er ikke spor anderledes, de vil prostituere sig på alle mulige måder for ussel mammon, uanset hvordan disse personer har skaffet dem!

Det er jo heller ikke noget nyt for den logisk tænkende del af menneskeheden, at Danmark også på dette område er snobberiets højborg i højeste potens, bare se mediehysteriet om Mærsk og Breivik, der er rigtig mange ellers fornuftige mennesker, der ofte er så spytslikkeragtige, slimede og fedterøvsagtige, så hvis man klaskede dem op af en mur, så ville de aldrig nogen sinde slippe fri igen, i hvert fald ikke ved egen kraft!

Læs hellere en god bog

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Torsdag den 3. januar 2013, 12:35

Livet er for kort til at læse lange og destruktive indlæg , kør hurtigt hen over dem.

Danskeren vil have billig metro, så må vi også bygge lavpris

Skrevet af Jan, Tirsdag den 1. januar 2013, 17:49

Når rabat og gnier danskeren vil have billig offentlig transport, må man også bygge meget billigt... man kan ikke blæse og have mel i munden.

Danskeren elsker udsalg, smugler cigaretter, handle i Tyskland, sort arbejde, f.eks. studere fotokamera i nærbutikken men købe det på nettet ..... vi er et fidus folkefærd, som hurtigt piver og hyler på hjælp, når vi har klokket i det, eller er doven og ikke gider yde.

Vi vil have billig offentlig transport og andre vil køre gratis ... så må man selvfølgelig også bygge på billigste måde.