Bilka i gigantisk kaffe-brøler: Trækker knaldtilbud tilbage

I dag dumper Bilkas tilbudsavis ind gennem brevsprækkerne rundt om i tusindvis af danske hjem. Men et af tilbuddene i avisen er lidt for godt til at være sandt. 

Man kan nemlig ikke alligevel få to poser Rød Merrild eller Cafe Noir for 28 kroner, oplyser varehuset nu i opsigtsvækkende helsidesannoncer i flere af landets landsdækkende aviser.

På for eksempel BTs side 11 kan de kaffehungrende danskere slå øjnene op til følgende triste besked: 

- Vi beklager. I vores tilbudsavis i dag står der fejlagtigt, at nedenstående tilbud på kaffe er for 2 poser. Vi gør opmærksom på, at prisen er for 1 pose, skriver Bilka. 

Hos varehusgiganten Dansk Supermarked forklarer pressechef Mads Grand overfor BT, hvorfor det var nødvendigt med annoncerne. 

- Det er den mulighed vi har for at rette en fejl. Vi skriver godt nok, at vi tager forbehold for trykfejl i vores tilbudsavis. Men det er klart, at når der er tale om så godt et tilbud, så er det her noget vi bliver nødt til at gøre, siger han og forklarer, at fejlen kun er opstået i den avis, som udkommer onsdag.

Så hvad vil I sige til de mange kunder, som ikke ser de her annoncer, og tropper og for at købe en masse billig kaffe?
- Jamen, der er ikke så meget, vi kan gøre ud over at beklage. Og så har vi sat skilte op ude i butikkerne. Vi er bestemt ikke ude på at snyde folk, og vi synes jo også selv det er en irriterende fejl, siger han. 

Burde I ikke bare have stået ved det her tilbud - fejl eller ej - og så forsynet folket med noget billig kaffe op til jul?
- Det kunne man godt, men vi ville binde mange penge på to poser kaffe. Det tror jeg slet ikke vi ville have råd til. 

Læs også: