Bella Nikita Jinx Jensen er født som tvekønnet. Juridisk er hun en kvinde, og hun er ved at ændre sin krop til en kvindes krop, men hun har både mandlige og kvindlige kønsdele. Når hun går i fitnesscentret eller i svømmehallen klæder hun efter aftale med de ansatte på stederne om på enten et handicaptoilet eller i et familierum.

»Da jeg begyndte at skifte køn, spurgte jeg dem i fitnesscentret, hvor jeg skulle klæde om, og de spurgte, om jeg havde noget i mod at bruge handicap-toilettet. Det havde jeg ikke, og så gjorde vi sådan,« siger Bella Nikita Jinx Jensen.

Hun kan sagtens forstå, at andre i en svømmehal eller i et fitnesscenter synes det er mærkeligt, hvis en person, der fysisk ligner en mand, vil klæde om hos kvinderne.

»Personer, der ligner mænd, hører ikke til i dameomklædningen. Vi er en minoritet, så vi skal tilpasse os mængden. Det er ikke omvendt.«

Om fredagen går hun til svømning i en forening. Her kender svømmerne hinanden, og de andre har sagt, at Bella Nikita Jinx Jensen gerne må klæde om i dameomklædningen sammen med dem.

»Det kan man jo gøre, fordi de kender mig,« siger Bella Nikita Jinx Jensen, der i øvrigt synes, at det er alt for let juridisk at skifte køn.

Hvis man fysisk vil skifte køn i Danmark, skal man igennem en række psykologiske undersøgelser på Sexologisk Klinik i København. Det tager lang tid at få lov til fysisk at skifte køn, men hvis man vil have et juridisk kønsskifte, hvor man skifter navn og cpr-nummer, så kan det klares via computeren. Man skal skrive til cpr-registret og anmode om det, og seks måneder efter skal man bekræfte anmodningen, og så får man sin nye identitet.

»Den store havnearbejde på Aarhus Havn kan bare ringe til cpr-kontoret og få det ændret. Og derfor får vi de her situationer, for der vil altid være provokatører, der siger, jeg skal da bare have et nyt cpr-nummer, så kan jeg komme ind til damerne,« siger Bella Nikita Jinx Jensen.