Danmark

Bare rolig: Sneen kommer igen før jul

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Arkivfoto. Foto: Claus Bech

Går du og er lidt træt af, at sneen allerede er væk igen, så er der håb forude.

Ifølge DMI er der gode chancer for at sneen vil dale ned over landet igen i slutningen af ugen.

Mandag og tirsdag vil vejret være en smule kedeligt at kigge på med dis, tåge og småregn landet over. Men så sker der noget, ifølge vagthavende hos DMI, Thyge Rasmussen: Onsdag og torsdag vil det om natten igen snige sig ned under frysepunktet, og torsdag sker det så.

- Torsdag aften kommer der snevejr ind over hele landet, og ifølge de nyeste prognoser vil det blive liggende fredag og lørdag, fortæller Thyge Rasmussen og fortæller, at der kan falde mellem fem og 10 centimeter i løbet af torsdagen - mest mod nord og øst.

Men som bekendt kan det hele ikke altid være lutter lagkage.
- Vi kommer nok tilbage til sneglatte veje igen. Samtidig vil det blæse en del fredag og lørdag, så der er mulighed for fygning landet over, forklarer Thyge Rasmussen fra DMI.

Hvorvidt vi i år får en hvid jul, er endnu meget usikkert. Ifølge DMI svinger prognoserne meget, men der er mulighed for, at sneen, der vil falde i løbet af næste uge, bliver liggende helt til den 24. december.

Det læser andre