aflyser PR-rejse
Kurt Westergaard Foto: Jens Nørgaard Larsen
Højesteret afgør Westergaard-sag i dag.
- Jeg savner bare at kunne gå tur med min kone helt alene og selv at kunne køre i bil og ikke sidde på bagsædet i en pansret bil. Det er ikke helt enkelt, men jeg er stolt af at den danske stat mener, mit liv er så meget værd, siger Kurt Westergaard til News. Foto: Henning Bagger

Tegneren Kurt Westergaard må aflyse en PR-rejse til New York og London. Den alvorligt syge tegner skulle have promoveret selvbiografien ’Manden bag Stregen’ - på engelsk ’The Man Behind the Mohammed Cartoon’.

- Når man gennem længere tid har ligget på intensiv, fået ilt og ofte er bevidstløs, og når lægerne overvejer at lægge én i respirator, så tænker man, at det kun gå to veje. Og med min alder kunne jeg ikke lade være med at tænke på, at det var den forkerte vej, siger Kurt Westergaard til ekstrabladet.dk.

Det begyndte med smerter i brystet. Det fik Westergaard til at frygte, at han kunne være ramt af hjerteproblemer. I september måtte han af samme grund aflyse et besøg i Norge.

- Gennem de seneste måneder har jeg været til talrige undersøgelser og indlæggelser på hospitalet. Der er heldigvis ikke tale om kræft, men jeg har været så svækket af sygdom, at jeg i en periode ikke kunne gå, men måtte bruge en rollator. Selvom jeg er i gang med genoptræning, føler jeg, at mit helbred bliver dårligere dag for dag, siger Kurt Westergaard.

Første PR-arrangement skulle have fundet sted i aften i London.
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook