KØB PLUS!

Aamunds råd til lotto-vinder: Så meget skal du bruge på fis og ballade

Erhvervsmanden Asger Aamund er klar med råd til den nyslåede multimillionær, der her til aften endelig meldte sig hos Danske Spil.

Til aften meldte vinderen af danmarkshistoriens største lottogevinst sig hos Danske Spil, og det kan ikke være en nem sag at stå med alle de penge mellem hænderne. Den succesfulde erhvervsmand Asger Aamund er imidlertid vant til at jonglere med penge og investeringer, og han har et par håndgribelige råd til vinderen af de mange millioner.

- Jeg vil råde ham til at bruge 1 million til fis og ballade. Det skal der være plads til. Han kan holde en kæmpe fest for sin familie, rejse jorden rundt, købe en stor flot bil, eller hvad han nu har lyst til. Men ikke for mere end 1 million. Så er det slut, siger Asger Aamund.

LÆS OGSÅVinderen af 135 mio. fundet: Vinderkupon skjult i sok - børnene ved det stadig ikke

- Dernæst skal han hyre en god rådgiver, der kan give ham råd og sikre, at pengene taber mindst muligt i værdi. Måske kan nogle af pengene bruges til at starte egen virksomhed, eller han kan købe aktier og obligationer for dem. Det vigtigste er, at han udelukkende rører renterne. Pengene skal han lade stå, råder Aamund og mener desuden, at det er yderst vigtigt, at vinderen fortsætter sit liv som hidtil:

- Han skal fortsætte med sit liv, passe sit arbejde. Vinderne af de store gevinster, som har valgt at leve som grever og baroner er blevet ulykkeligt og socialt rodløse. Det er derfor, det er så vigtigt, at han fortsætter sit liv. Han kan selvfølgelig gøre tilværelsen lidt mere behagelig.

DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Afstemning

LÆS OGSÅVild rekord-gevinst: Brødrene Patel solgte vinderkuponen

Vinderen af de 135 millioner har brugt de seneste dage på at tænke sig om. Danske Spil fortæller, at manden er en mand i 50'erne, som kommer fra Storkøbenhavn og har to børn. Vinderen ønsker at forblive anonym, men har sagt ja til økonomisk rådgivning fra Danske Spil.

Din kommentar

Kommentarer

Goddag til friheden...

Skrevet af Hanne, Lørdag den 3. november 2012, 12:16

Farvel til jobbet, som stjæler dagens bedste timer fra mig. Farvel til magtsyge, mobbelystne chefer. Farvel til samfundets spændetrøje den dag jobbet er væk. Farvel til, at vil du nyde, må du yde - uanset hvor grotesk det myndighederne forlanger af én er.

Goddag til selv at bestemme, hvad jeg vil bruge MIN tid til. Goddag til at leve livet i MIT tempo. Goddag til glæden ved at kunne hjælpe de nærmeste til at kunne gøre det samme. Goddag til friheden...

Der kun en ting jeg vil sige...

Skrevet af mark, Lørdag den 3. november 2012, 06:32

Faaaaaarvel!!!

Jeg ville sige mit Fleksjob op i Staten !

Skrevet af Pia, Lørdag den 3. november 2012, 00:27

Først & fremmest ville jeg sige det Fleksjob op hvor jeg er ansat i det offentlige.

Det er blevet mere et helvede end noget andet med de besparelser som man i jobbet er blevet underlagt de seneste år.

Man føler ganske enkelt at man bliver pi... op og ned af ryggen, men har intet valg, uden u overskuelige økonomiske konsikvenser >Bål & Brand< - efter den nye fleksjob reform som politikkerne har lavet og som træder i kraft 1.1.2013.

Og så ville jeg bruge nogle penge på de behandlinger som eksisterer, og kan gøre en mere rask, og dermed også en bedre livskvalitet.

Hvis jeg havde 135 mio. kr. skal jeg ikke længere tænke på at blive kanøflet økonomiske af både arbejdsgiveren og regeringen.
Som begge vil have det hele gratis.

Resten ville jeg tildele de centrale handicap org. i Danmark.

Jeg ville også bruge en klat penge til at stifte et parti, hvis hovedformål er at vartage de handikappedes interesser, og give de nuværende politiske partier herunder LO modspil.

Særligt sidstnævnte LO trænger til en røvfuld, når det drejer sig om at varetage handikappedes interesser. Særligt dem på arbejdsmarkedet. De vil gerne have Fleksjobberne som medlem. men det kniber med at at kæmpe for deres rettigheder på lønområdet.

Det er ikke ualmindeligt at deres tillidsfolk benævner Flekjobbere i deres fagblade som skævansatte.

jeg vil i den forbindelse gøre hr. Børsting opmærksom på at jeg er hverken kineser eller stofmisbruger !!

Så mon ikke der er behov for at styrke indsatsen imod det svineri der pt. foregår på handikapområdet.

Jeg ville donere dem til kræftens bekæmpelse Ældre sagen mv.

Skrevet af Lise, Lørdag den 3. november 2012, 00:00

Jeg ville donere dem til bla. kræftens bekæmpelse - Ældre sagen mv.

Udover renterne af de mio. som til stadighed står fast på deres kontoer og samler støv, må det være en hjælp for dem at modtage et så stort penge beløb, til at samle lidt mere støv.

Det sker jo i en god sags tjeneste !

LAS VEGAS HERE I COME

Skrevet af Lotte, Fredag den 2. november 2012, 18:21

Jeg tror jeg vil være en super kandidat til at vinde så mange penge, jeg ville sætte hele lorte i omløb i samfundet og rå hygge mig med familie og venner... ingen i min nærhed ville have gæld that's for sure..

penge i banken er måske sikre, men ikke særligt sjove..

easy come easy go..!!

Hold nu op !!!

Skrevet af Lars Jeppesen, Fredag den 2. november 2012, 17:37

Manden er hvad? 52-53 år ? Lad os sige at han bliver 90 år. 135 mill. divideret med 40 år = 3,4 mill. Oven i dette kommer ca. 3 - 4 mill. i renter om året. Det er da bare med at komme i gang med at bruge af dem i STOR stil !! Ikke så meget fedterøv :O)

Helt enig

Skrevet af Henrik S, Fredag den 2. november 2012, 19:01

Jeg er helt enig - hvad hulen skulle han dog spare for. Bare sæt gang i festen. Det ville jeg gøre :-))

GODE RÅD ER DYRE!

Skrevet af Søren Sørensen, Fredag den 2. november 2012, 17:22

SÆT IKKE DET HELE OVER STYR PÅ HURTIGE KVINDER OG LANGSOMME HESTE.

Hypotetisk

Skrevet af Holger Danske, Fredag den 2. november 2012, 17:20

Hypotetisk tanke

Sorry det gik bare lige lidt stærkt :)

Sikker

Skrevet af Holger Danske, Fredag den 2. november 2012, 17:17

Ja at en fallitenheimer tror han skal råde over de penge kommer ikke bag på mig

Men et kypotetisk spørgsmål
Hvis han sætter de 125000000 ind på en anfordring med en binding på 3 år og så bruger resten altså ca 10000000 mill i de 3 år (2,78%)
Så har han 135425000 om 3 år igen og kan hæve 3 mill til de 3 år så det burde ikke være muligt at æde dem op og hvem af det arbejdene folk har 1 mill til forbrug efter skat om året

Ganske simpel regnestykke

OG HELT SIKKERT BEDRE END A Aamund's Falit firmaer

tåbeligt råd

Skrevet af erik, Fredag den 2. november 2012, 17:06

Giv dine børn 10 %, ved at sige de er med i kuponen er deres også skattefri. Asger Åmunds råd er helt ude i hampen, du har måske kun 20 år tilbage, lev livet og gør det godt og grundigt, men hold fast i din kone, en type som Susanne Bjerrehus skal du ikke give dig i kast med, hun er for dyr!!!!

.

Skrevet af lars2k, Fredag den 2. november 2012, 16:59

Invester det hele i ejendomme! Vel at mærke, gode solide ejendomme i god stand med den rigtige beliggenhed. Så snart ejendomsmarkedet vender er der sikker gevinst, lige i boksen.

Asger Aamund dog

Skrevet af Knud Rasmussen, Fredag den 2. november 2012, 16:31

Mon du - som selv har slået bunden ud af kassen - er den rette til at råde? Pgl. kunne selvfølgelig købe sig ind i dine selskaber (sic!)

Jeg nok sige op...

Skrevet af Flemming, Fredag den 2. november 2012, 15:09

Jeg ville sige mit nuværende arbejde op, for det har jeg kun for pengenes skyld. Jeg ville nok ikke holde op med at arbejde, men jeg ville beskæftige mig med det jeg brænder for som selvstænding, og så se stort på at det sikkert giver underskud, i al fald i de første år. Jeg har ikke nok is i maven til at gøre det, med min nuværende økonomi. Men 135 millioner ville betyde at jeg ikke behøvede at være nervøs for om det kan løbe rundt.

Sådan noget forvrøvlet sludder, Asger.

Skrevet af Lars, Fredag den 2. november 2012, 14:21

Han skal da bruge 10% på tant og fjas uanset hvor stor gevinsten er, for så derefter at gå i tænkebox.

Som bekendt har man ikke lommer i det sidste sæt tøj man får på, så det er da bare om at få fyret noget guld af inden kronen bliver devaluret.

Jeg ville gerne være fluen på væggen når han går ned i banken, bare for at se hvor langt op i r*ven de kan få deres tunge på ham.

Selv ville jeg tage benene på nakken og forlade landet OMGÅENDE.

Enig, men...

Skrevet af Søs, Lørdag den 3. november 2012, 14:59

Dog skal han ikke gå i Danske Bank! Efter de har haft tungen langt op bag i på ham vil de nemlig ta' r.... På ham og kreere falske dokumenter for at dække over det!

Aamund er ikke den rette til at råde

Skrevet af Tone, Fredag den 2. november 2012, 13:12

Hold da op, nogle latterlige råd... 135 mill. kr. - manden er i 50érne, hvorfor i alverden skal han fortsætte med at arbejde. Der findes da tonsvis af andre muligheder for at få noget ud af livet.

135 Millioner

Skrevet af Hans Erik Davidsson, Fredag den 2. november 2012, 13:09

Han kan blive meget gammel, ved at bruge 5 Millioner om året.
Han er 50+ og kan alle ved renterne læge adskellig millioner til vært
år.

Præcis Henning

Skrevet af Tina, Fredag den 2. november 2012, 14:21

Lige præcis, kan ikke forstå at der stadig findes så mange mennesker der tror på en "gud", hvor gamle er det lige i er>???

Løsriv jer dog fra middelalderen !

Skrevet af Elisabeth, Fredag den 2. november 2012, 14:46

Enig med Tina og Henning. Alle former for fanatisk dyrkelse af et usynligt væsen er jo i bund og grund barnligt. Kom videre og få jer et liv !!

HAHA

Skrevet af Henning, Fredag den 2. november 2012, 13:58

Så må du hilse julemanden og det flyvende pasta monster.
Religion (herunder alle) er en stor klods om benet på menneskeheden.

Tillykke

Skrevet af Morten, Fredag den 2. november 2012, 12:49

Med de 135mill, som i den nærmeste fremtid kommer ind på kontoen, ville jeg tage de 35mill. og bruge dem på alt hvad jeg overhoved kunne tænke mig. De 100mill skulle bare stå og yngle år efter år, og få udbetalt renterne løbene, hvor børnene skulle arve dem når jeg var død, så kunne de jo leve på samme måde, skulle de have lyst til dette. Desuden havde de fået alt hvad de pegede på og givet dem alt hvad livet kan byde på imellem tiden. Men det er jo bare mig, Så stort tillykke til vinderen.

Dårligt råd, Asger !

Skrevet af Lisbeth Andersen, Fredag den 2. november 2012, 12:32

Manden er midt i halvtredserne, så mon ikke han kunne disponere over mere 0,74% af formuen til tant og fjas ? Hvad skal han bruge 134 mio til efterfølgende ? Min holdning er iøvrigt at der skulle være loft over gevinststørrelser. Tænk hvis manden havde vundet "blot" 50 mio kr. og de resterende 85 mio. var blevet udtrukket blandt f.eks. 85 andre spillere med 1 mio til hver? Er jeg for kedelig :-)

Lavere gevinster=færre spillere

Skrevet af Søren, Fredag den 2. november 2012, 13:27

Tanken er god nok, men det vil ikke virke i praksis. Det er chancen for store gevinster der får folk til at spille.
1 x 100.000.000 for mange flere til at spille end 100 x 1.000.000.
Jeg er desuden sikker på at Asger er blevet spurgt hvordan vinderen forretningsmæssigt forvalter sin formue bedst.

Gevinstloft

Skrevet af Lisbeth Andersen, Fredag den 2. november 2012, 14:30

Jo men 50 mio er altså stadig en fantastisk gevinst! Så ud over den lykkelige sjæl, der er så heldig, får man derudover 85 lykkelige sjæle som vinder en hel million hver !!

Du er ikke kedelig

Skrevet af Michael Ambye, Fredag den 2. november 2012, 12:57

Præcis som du beskriver det har jeg altid ønsket. Det er totalt vanvittigt at man kan vinde 135 mill. Jeg spiller aldrig, netop fordi der er en stor gevinst og resten er småtterier. Del det dog ud i passende gevinster, jeg vil være lykkelig for 1 mill.

Også min tanke...

Skrevet af Tone, Fredag den 2. november 2012, 13:17

Fordelt gevinsterne over flere spillere...

135 millioner

Skrevet af Hans Erik Davidsson, Fredag den 2. november 2012, 12:28

Uden at overdrive sit forbrug, kan man ved 5 millioner om året,
blive ret gammel uden at gå falidt, kan han læge 27 år, til hans nu værne aller kan blive 80+ og det er uden renter.

MED 135 MILLIONER PÅ KONTOEN,

Skrevet af SMEDEN, BO RASMUSSEN, Fredag den 2. november 2012, 12:12

Gad jeg ikke arbejde mere. Har været på nu i 40 år - og når der er penge nok, kan jeg sagtens finde andet at bruge tiden mere fornuftigt på ;-)

Mennesket er jo ikke skabt til at arbejde, det har heller aldrig været meningen at vi skulle arbejde hele livet, og vi gør det vel kun fordi vi skal bruge pengene.

Stort tillykke til vinderen.

1 mill til fis og pjat er da for lidt

Skrevet af Per, Fredag den 2. november 2012, 12:05

Kun bruge 1 mill til rejser, fornøjelser og ny bil er da alt for lidt. Manden har måske kun 40 år tilbage at leve i, han skal da nyde sin gevinst lidt mere selv i stedet for at sende den videre til sine arvinger.
Nej køb sommerhus - ny bil hvert andet år - rejs mindst to gange om året - udskift garderoben for hele familien og så slutte med at gennemlæse alle tilbudsaviser hver weekend.
Måske gå lidt ned i tid på jobbet, så der er tid til at dyrke sine fritidsinteresser lidt mere og være lidt mere for sin familie