Wiggins orker ikke en ny Tour-sejr

Selvom han er regerende vinder af Tour de France, så overvejer briten Bradley Wiggins ikke at forsvare sin gule trøje i 2013.

Bradley Wiggins har ikke som udgangspunkt et mål at genvinde Tour de France i 2013, efter Team Sky-rytteren triumferede som samlet vinder af verdens hårdeste cykelløb sidste sommer.

Han orker ganske enkelt ikke.

Hverken optaktsløbene eller hvad der ellers kræves af en potentiel Tour-vinder. Det fortæller han i et interview til Cyclingnews. 

- Jeg har ikke ét eneste minut ønsket at gøre det hele igen. Jeg har mere haft det sådan: Aldrig i livet vil jeg igennem alt det her igen. Nu gør jeg i stedet noget, som er helt anderledes og en ny udfordring, siger Bradley Wiggins.

I stedet er målet for briten et andet af sæsonens helt store etapeløb, nemlig Giro d'Italia der køres sidst på foråret. Ligesom han også vil forsøge at vinde Liège-Bastogne-Liège

- Jeg har forpligtet sig til et helt andet program i år ved at sigte efter Giroen. Sidste år handlede mere om at vinde selvtillid i løbet af året for at overbevise mig selv om, at jeg rent faktisk kunne vinde Tour de France. Nu handler det mere om at se på sæsonen i et større billede, siger Bradley Wiggins.

Han var senest i ilden i det nyligt afsluttede etapeløb Tour of Oman. Men det blev vurderet på resultatet ingen succes, da han sluttede som 72 i den samlede stilling.  Det var mere end 22 minutter efter løbets vinder holdkammeraten Chris Froome.

Det bekymrer dog ikke Bradley Wiggins, der forklarer det med, at han grundet sit nye træningsprogram ankom til løbet med tunge træningsben.

Bradley Wiggins skal efter planen køre både Giro d'Italia og Tour de France, men det forventes, at Chris Froome bliver Team Skys kaptajn i Touren.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08