KØB PLUS!

Voigt vil ikke retsforfølge Hamilton

På trods af de alvorlige dopinganklager fra Tyler Hamilton, som amerikaneren fremsatte i BT og her på sporten.dk mandag, vil den tyske cykelprofil ikke trække Hamilton i retten.

- Det kan jeg ikke gøre. Han hævder ikke, at jeg har dopet mig, så jeg vil ikke bruge nogle retslige instanser, udtaler den tidligere CSC-profil til Berlin-dagbladet B.Z.

I sidste uge udtalte den 41-årige rytter, der også til næste år kører for Team Radioshack, til BT og sporten.dk, at han aldrig nogensinde havde set eller hørt om dopingmisbrug hos Bjarne Riis, hvis hold han var en del af fra 2004 til 2010. Den udtalelse giver Tyler Hamilton dog ikke meget for, og amerikaneren svarede derfor tilbage i skarpe vendinger i et interview med BT, hvor han sår tvivl om tyskerens påstand.

- Man skal have gået rundt med skyklapper på, hvis man i løbet af en karriere på 15 år aldrig har set noget eller hørt noget. Voigt er en type, der elsker at snakke. Han kender alle i feltet, og han snakker løs, og der har man altså snakket om doping. Jeg har altid været meget forsigtig med at tale om doping, men der var mange andre, som gjorde det. Og come on Jens, har du aldrig hørt noget? spørger Tyler retorisk.

Læs også: