KØB PLUS!

TV2 dropper Saxo Bank-træning

TV-stationen tager ikke med Team Saxo Bank-Tinkoff Bank på træningslejr, da de søger svar på en lang række spørgsmål angående Bjarne Riis.

Hvert år, når Saxo Bank-Tinkoff Bank træner på Gran Canaria, plejer TV2 at følge med for at producere indslag til det kommende års Tour de France-dækning på kanalen. Men det er nu slut. Det skriver Ritzaus Bureau ifølge Jyllands-Posten.

- Vi plejer at være der, men vi skal ikke med denne gang. Begrundelsen er den, at vi ikke kan vide os sikre på, at de vil snakke med os om det, som vi ønsker at snakke om på nuværende tidspunkt, og derfor vælger vi at blive hjemme, siger Frederik Lauesen, der er sportschef på TV2.

De spørgsmål, som TV2 ønsker svar på, er dem, de fleste medier gerne vil stille til Bjarne Riis i øjeblikket, hvor han blandt andet er blevet beskyldt for at sætte sine ryttere i forbindelse med dopinglægen Eufemanio Fuentes. Det har Tyler Hamilton, der tidligere har cyklet for Riis, skrevet i sin nye bog, 'Det hemmelige løb'.

- Vi føler ikke, det er troværdigt at rende rundt et eller andet sted på en træningslejr med Saxo Bank-Tinkoff Bank og stille nogle - synes vi selv gode - spørgsmål, som ingen vil svare på og samtidig lave noget andet. Vi føler ikke, at det vil være troværdigt, siger Frederik Lauesen. TV2 vurderer i øjeblikket, hvordan dækningen af Tour de France skal være til næste år.

Saxo Bank-Tinkoff Bank har ikke ønsket at kommentere på sagen.

Læs også: