KØB PLUS!

TV: Sur Riis afviser at tale om doping

BT er som det eneste danske medie rejst med til Gran Canaria, hvor vi møder Bjarne Riis for at få et svar på 12 spørgsmål om doping på hans hold.

Bjarne Riis har siden anklagerne første gang kom frem 31. august kun ganske kort svaret, at han ikke kender dopinglægen Eufemiano Fuentes, som Hamilton ellers hævder, at Riis etablerede hans kontakt til. Siden da har der været total tavshed fra Riis.

BT har gentagne gange forsøgt at få Riis til at uddybe sin version af sagen, og over de seneste uger har vi i BT bragt 12 spørgsmål til Bjarne Riis, som vi gerne vil have svar på.

I en jagt på svarene er BT rejst til Gran Canaria, hvor Riis mandag samlede sit hold til den kommende sæson for første gang. Der er tale om to ugers teambuilding krydret med lidt træning, som dog ikke er mere seriøs end, at der er overskud til at drikke en øl på det store golf-resort om aftenen.

BT ankom til ferieøen mandag sammen med ryttere og personale, som normalt har base i Danmark. Og onsdag fik BT udsendte så mulighed for at konfrontere Bjarne Riis med spørgsmålene.

Men da BTs udsendte møder Bjarne Riis i en parkeringskælder under det golf-resort, som hans cykelhold bor på, er han meget afvisende.

LÆS HELE ARTIKLEN HER OG SE I TV-KLIPPET, HVORDAN BJARNE RIIS SVARER.