KØB PLUS!

Tror I virkelig, det er en fuld mands fantasi?

KOMMENTAR

Som journalist har jeg aldrig oplevet Matti Breschel og Chris Anker Sørensen som andet end godt selskab. Det er ikke bare markante danske cykelprofiler, det er også unge mænd med et fornuftigt hoved, en godt skåret tunge og et fint mod til at møde medierne som en selvfølgelig del af deres arbejde.

Således har de to heller ikke holdt sig tilbage fra at svare på spørgsmål om Tyler Hamiltons beskyldninger mod deres chef, Bjarne Riis, men her må jeg sige, at de to har overrasket negativt. Det vender jeg tilbage til.

Først et kort rids af, hvad det er, de to har sagt. Matti Breschel blev spurgt til sit syn på anklagerne, før det var kommet frem, at han havde skrevet kontrakt med Riis for den kommende sæson. Efter at have slået fast at han aldrig har kørt på hold med Hamilton, begyndte han at tale om, at folk siger, at amerikaneren er alkoholiker.

- Jeg har set ham fuldstændig frustreret over, at han er blevet sat som den første mand i et cykelløb, og så har han drukket sig fuld og formentlig også spist sovepiller og været helt væk. Jeg synes bare, at han skal have det her overstået. Nu har han sagt, hvad han gerne vil sige, og så kan han for min skyld også bare rende og hoppe, sagde Breschel ifølge Ritzau til DR.

Og så var der i går Chris Anker Sørensen, som i BT lagde sig i slipstrømmen ved at kalde Hamilton en bitter gammel mand og bakke op om Riis’ tavshed.

- Jeg kan i og for sig godt forstå Bjarne, for Hamilton kommer med nogle meget specielle og bombastiske udtalelser, og det kan måske være svært at tage seriøst. Jeg stod lidt af over for Hamilton, dengang han begyndte at tale om, at det var en ufødt tvilling, der var årsag til, at han havde flere blodtyper i sin krop.

Jeg forstår godt, at hverken Chris Anker Sørensen eller Matti Breschel går ud og tæsker løs på Riis. Der er noget ansat/chef-forhold på spil der, som gør, at det selvfølgelig giver mening. Men jeg er alligevel ikke imponeret over svarene. Helt ærligt: Mener I virkelig det, I siger? Tror I virkelig, at Tyler Hamiltons bog er en fuld mands frie fantasi?

Det føles helt skævt som mediemenneske at skulle sidde og sige, at de to ryttere havde gjort klogt i at vinke afværgende på bog-spørgsmålene. At de skulle have meldt hus forbi og henvist til Bjarne Riis. Men det var det, de skulle have gjort. Den bog og de anklager vedrører Bjarne Riis. Og hele situationen udstiller, hvorfor Riis’ tavshed er ødelæggende for holdet.

Med sin lukkethed har Riis været med til at skabe en umulig situation for sine to ryttere.

Benjamin Munk Lund er nyhedschef på BT og Berlingske
Tidende

Din kommentar

Kommentarer

Heksejagt

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 20. november 2012, 09:49

Kort sagt, så er Tyler Hamilton ikke troværdig, når man ser og hører på alle de vidnesbyrd der modsiger ham. Det er påfaldende at han - alene - er den eneste rytter som vil påstå at Riis har introduceret ham til Fuentes og taget aktivt del i sin doping. Det harmonerer ganske dårligt med hvad Jaksche og McGee fortæller - vidner som efter min mening er væsentligt mere troværdige end Hamilton. Julich, Vande Velde, Zabriskie kunne alle havde impliceret Riis, og har umiddelbart intet motiv for at holde hånden over ham (og meget at tabe på at blive fanget i en løgn). Det hænger ikke engang særligt godt sammen med hvad Hamilton selv fortæller.

Derved ikke sagt at jeg tror på at Riis ikke har noget at skjule, for det har han uden tvivl. Og det fortjener helt sikkert at blive ryddet op i.

Men det her som BT har gang i? Det er en heksejagt.

Artikler med billeder af et hotel: "her gemmer Riis sig?" Hvis I ikke var journalister, så ville i have fået forbud mod at være inden for 1km af Riis, for det I har gang er stalking - ikke journalistik. Der er en grænse mellem det at holde fast i et vigtigt journalistisk spørgsmål og så koge suppe på en tynd historie, og den grænse klarer i ikke at træde.

Det mest tåbelige med det her, er jo at I rent faktisk hjælper Riis mere end i skader ham. Der er sgu ingen - ikke engang dem som tror på alt Hamilton siger - der gider høre på det her pladder i flere måneder. I stedet med at undergrave Riis's troværdighed, gør I bare jer selv til grin, og skaber sympati for Riis.

Hvis I virkeligt ville Cykelsportens bedste, burde i ligge pres på DCU og ADD. Det som man har brug for, i dagens tilstande, er doping amnesti og/eller straffe rabat. Gør det muligt for alle som har været indblandet i doping cirkuset (og hvorfor begrænse det til cykelsport - åben det op for alle sportsgrene) at komme frem og få begrænset straf ved at fortælle ADD åbent om det de ved og har deltaget i.

Så ville man uden tvivl få nogle historier på bordet - og med stor sandsynlighed også en udtalelse fra Riis. Og man ville få ryddet op i mangt og meget af de doping problemer som sportsverdenen har. Det er dette - ikke idiotisk heksejagt efter enkeltpersoner - som gjorde forskellen i USA.

Vil man opnå noget med doping, så må man arbejde konstruktivt. Jeres kampagne er udelukkende destruktivt anlagt.

????

Skrevet af Anonym, Mandag den 19. november 2012, 16:35

Man starter en blok får ikke medhold og lader "storebror" løbe sit ærinde !!!! magen til mangel på mandsmod skal man lede længe efter !! FARVEL til BT efter over 30 år som trofast læser men det her er sgu for lavt og ynkeligt til at jeg smider flere penge i den avis .....................

Svar på nogle spørgsmål

Skrevet af Anonym, Mandag den 19. november 2012, 13:41

Hej med jer,

Cykelsitet veloropa.dk stillede i sidste uge offentligt 12 kritiske spørgsmål til BT's ansvarshavende chefredaktør Olav Skaaning Andersen. Dem svarede han på fredag eftermiddag. Tag et kig på dem, det kunne være, at I fik svar på nogle af de spørgsmål, som I stiller Benjamin her på bloggen.

http://veloropa.dk/12-svar-fra-bt/

Mvh. Michael

Tak

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 20. november 2012, 14:56

Jeg takker for hjælpen, men det beviser kun at BT kun interesser sig for bundlinjen og sætter ussel mamond før kritisk jounalistik...

Mvh... Michael I.

31-4

Skrevet af Anonym, Mandag den 19. november 2012, 09:55

31-4 I Riis`s favør ;) Hvad havde du regnet med Benjamin ?? Og du glimrer ved ikke selv at svare .......Det er vel trods alt BT`s læsere der betaler din løn så er det vel på sin plads at du i det mindste svarer dem !! Ellers drop dine blogindlæg hvis det KUN er rygklap du søger .....du ved det sure med det søde ! Og nu er det så bare blevet et rimeligt syrligt drops du har reddet dig ;)

Benjamin Munk er gået i flyver skjul...

Skrevet af Anonym, Søndag den 18. november 2012, 18:41

Intet svar....
1. Betyder det at i har økonomisk interesse i Tylers bog?
2. Betyder det at i ikke har skyggen af bevis for Tylers påstande?
3.Betyder det at i er lige glad med retssikkerheden?
4.Betyder det at BT er lige glad med at andre rytter har et andet syn en TYLER på deres CSC tid?

Benjamin Hvad gør dig bedre end Riis når du ikke svare?
1. Har BT økonomisk interesse i Tylers bog?
2. Har BT beviser for Tylers påstande?
3.If. Spørgsmål 2 hvis ikke i har er det i bedste fald anden hånds oplysninger, sætter i ikke derved retssikkerheden ud af spillet?
4. Hvorfor er der ikke mere fokus på de ex. CSCér der har en anden udmeldning end Tyler?
5. Hvorfor er der ikke fokus på de rabatter der er givet til de rytter der har fået modydelser af USWDA for at vidne?

Jeg håber at i vil svare på de 5 små spørgsmål.

Mvh. Michael I.

Hmmm

Skrevet af Anonym, Søndag den 18. november 2012, 14:16

Er spørgsmålet om vi stoler på TO rimeligt reelle mennesker der firvilligt har stået frem og vidnet om deres synder i en doping sag fremfor en alkoholiseret synder der prøvede alle løgne i verden for at fremstå uskyldig ? Hmm, hvem skal vi dog vælge ??

Skulle spørgsmålet ikke i stedet være om vi stoler på journalister der åbentlyst støtter en person der utallige gange er taget i løgne ? Det er en kendt sag at BT's journalister er utroværdige, men i arbejder jer utroligt hurtigt imod det laveste Dansk journalistik endnu har været.

Hele jeres lorte artikel serie er lavet ene og alene i forsøget på at holde liv i en and, hvis i havde valgt en anden tilgang til problemet (At man er uskyldig til andet er bevist) havde i kun kunnet skrive en artikel hvorefter der ikke var mere at skrive om. Der er trådt rigtigt mange frem og støtter Riis, selv ryttere der er indblandet i sagen som INTET kan tjene på at lyve støtter Riis. I vælger 100% at ignorere disse personer og hænger hele historien på en mand der hævder at det er hans ufødte tvilling der er skyld i hans dopingdom.

Jeg ville så gerne have at journalister blev stillet til ansvar for hvad de skriver så man kan slippe for alle jeres halve historier og løgne. Det er ufatteligt at vi i et retssamfund som Danmark kan lade idioter som jer beskylde gud og hver mand for alt. Er det 4 år siden i udpegede en totalt uskyldig mand for mord. Med billede, adresse og navn, da det viste sig i var helt forkert på den kunne i ikke engang sige undskyld. Jeg får kvalme af jer inde på BT's redaktion, psykopater..

Svar til Hmmm

Skrevet af Anonym, Mandag den 19. november 2012, 13:48

"Er det 4 år siden i udpegede en totalt uskyldig mand for mord. Med billede, adresse og navn, da det viste sig i var helt forkert på den kunne i ikke engang sige undskyld. Jeg får kvalme af jer inde på BT's redaktion, psykopater.."

Det var ikke BT, der gjorde det. Det var en anden avis.

Lidt skuffet over manglende svar

Skrevet af Anonym, Søndag den 18. november 2012, 13:14

Hej Benjamin

Jeg er sådan set lidt skuffet over at du sætte et vigtigt emne til debat og når du så får modspørgsmål, så lader du dem bare svæve i luften, uden svar.

Jeg henviser gerne til mit indlæg, hvor jeg påpeger at i fra andre kanter har fået svar på jeres spørgsmål nummer 6 i rækkken. Nemlig det om hvorvidt Bjarne Riis kendte til rytternes brug af doping i tiden hvor de kørte på det danske hold.

Mit andet problem er jeres nedladende måde at behandle Rasmus Damsgaard på ved at insinuere at han var holdet egen private dopingkontrol, så syndere ikke blev snuppet.

Dette kunne ikke lade sig gøre i den første periode af samarbejdet, da resultaterne blev sendt til relevante instanser før BR fik kendskab til disse.

Lad mig venligst høre dine svar på disse spørgsmål?

Svar

Skrevet af Anonym, Søndag den 18. november 2012, 10:38

Nu er du så på banen med et nyt indlæg om Riis. Var det ikke en ide at svare på nogle af alle de spørgsmål som er stillet til dig i stedet for at blive ved med at skrive om Riis som du gør.
Han skylder ikke nogen nogle svar, og hvis at Riis vil melde noget ud skal han nok gøre det når han mener at det er rette tid og sted.
Men vi er mange der stillet dig en masse spørgsmål som vi gerne ser at du svarer på.
Så det ser vi gerne at du gør.
Du kan bare læse de mange kommentarer og så kan du svare på dem.
Og hvis at I journalister ikke skal miste den sidste troværdighed, så syntes jeg at det er på tide at finde andre emner inden for sporten at have fokus på.
Hvad med matchfixing, og andre grene inden for sporten hvor doping nok er et større problem end inden for cyklingen.
Og hvorfor nogle bliver dømt for noget som andre så bliver frikendt for. Gælder der ikke ens regler for alle.
Så svar udbedes og så gider vi ikke at høre mere om Riiis nu.

Spørgsmål til BT

Skrevet af Anonym, Lørdag den 17. november 2012, 14:40

1. Har BT økonomisk interesse i Tylers bog?
2. Har BT beviser for Tylers påstande?
3.If. Spørgsmål 2 hvis ikke i har er det i bedste fald anden hånds oplysninger, sætter i ikke derved retssikkerheden ud af spillet?
4. Hvorfor er der ikke mere fokus på de ex. CSCér der har en anden udmeldning end Tyler?
5. Hvorfor er der ikke fokus på de rabatter der er givet til de rytter der har fået modydelser af USWDA for at vidne?

Jeg håber at i vil svare på de 5 små spørgsmål.

Mvh. Michael I.

Så begynder balladen,

Skrevet af Anonym, Lørdag den 17. november 2012, 10:45

Langt om længe er sværvægteren Team Danmark endelig begyndt at rasle med sabelen. Jfr. Michael andersen skal der gøres noget radikalt ved hele problematikken omkring troværdigheden i cykelsporten, især dopingspørsmålet og fortielsen af samme. Hvis ikke det sker, forstår jeg på Michal Andersen at Team Danmark vil overveje støtten til sporten. Bravo! det er den medicin som virker bedst nemlig penge. Hvis cykelsporten ikke vil lytte og samarbejde om de verserende problemer, må der tages skrappere midler i brug. Jeg håber at andre sponsorer kun udvise samme mod og holdning, så vi kan få afsluttet alle løgne og fortielser, starte på ny og komme videre med cykelsporten. Lige nu er det som om man træder vande og venter på at drukne. Lad os for F------ få ryttet op i alt rodet!

Hvem skylder Bjarne hvad og hvorfor ???

Skrevet af Anonym, Lørdag den 17. november 2012, 08:41

Svaret er INTET ! Hvis der er hold i noget af det mon så ikke selv de gamle mænd i UCI har hørt den lille Danske skødehund har stået og galpet i årevis ?? Jeg mener at indtil de vælger at sigte ham er der ikke noget at komme efter med mindre det er blevet en personlig sag ! ps. smart med filteret til at sortere det du ikke vil svare på :D

Tavshedens pris

Skrevet af Anonym, Lørdag den 17. november 2012, 08:08

Denne debat om doping har nu stået på i et godt stykke tid, og efter at have læst alt BT har skrevet om emnet, er tavsheden larmende fra stort set alle sider og især fra Bjarne Riis. I begyndelsen af debatten var jeg, som så mange andre, i tvivl om rigtigheden af de beskyldninger som kom frem, men når de involverede mennesker ikke ( tør ) svare på de spørgsmål som stilles dem, er det efter min overbevisning fordi man ikke har rent mel i posen. Hvorfor vil f.eks Riis ikke fortælle os sandheden, om den så er god eller dårlig. Gjorde han det ville han nyde den respekt det er at tale ærligt om de beskyldninger som fyger i luften. Tavsheden har den pris at Riis nok er skyldig, ellers ville han jo nok have forsvaret sig. Det er hvad du får ud af den strategi Bjarne Riis. Et andet spørgsmål er; kan sponsorerne leve med den tvivl om en ren sport? Rabobank kunne ikke så mon ikke andre vil følge Rabobanks eksempel. Se nu at få renset luften, og tag konsekvensen af fortidens synder, og lad os så komme videre med cykelsporten.

Tyler Hamilton taler sandt

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 20:06

Tak fordi du tager emnet op i denne artikel. Jeg tror ikke Hamilton lyver i denne sag. Sjovt nok dur hans vidneudsagn i Lance armstrongs sag, men han bliver kaldt utroværdig når det gælder Bjarne Riss.

Bjarne Riss har i mine øjne et gevaldigt troværdigheds problem, med de tidligere ryttere der enten har sagt han deltog bevidst i deres dopings rutiner, eller som er blevet dømt ude i forbindelse med doping mistanker.

Det er så grimt, at det altid er den enkelte rytter der skal tage alt skammen på sig, når de bliver afsløret. Hvem husker ikke pantani der døde som en udstødt stakkel, eller vores egen Michael Rasmussen som fik stjålet hans livsdrøm af et gennem korrupt system.

Lad os nu få alle ligene på bordet, så vi kan få ryddet helt op.

Der er for mange penge i cykling, til at sportsdirektører, holdejere, sponsorer, ryttere m.m. selv kan sættes til at rydde op. For mange økonomiske interesser.

Jeg håber der bliver nedsat en gruppe der kan kulegrave alt, så vi for en 100% ren cykelsport, for cykelløb er en skøn sport.

Tyler

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 20:45

Jeg håber aldrig at en sådanne enhed kommer til DK hvor er retssikkerhedden henne?
Jeg vil gerne tro på Tyler men så må han komme med beviserne, indtil da er Riis i min øjne udsat for en smede kampange.
Ps også vil det jo hjælpe den stakkels sjæl til Tyler hvis han kunne huske om det var i Spanien eller Monaco han og Riis angivligt skulle have mødt EF.

Stop nu for fanden

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 17:55

Hold da kæft en gang øregejl Benjamin. Måske er de to unge mennesker lige så trætte af at høre jeres ( BT`s ) evindelige spørgsmål om Riis. Find nu for pokker på noget andet.
Prøv at gå lidt mere i dybden med nogle vi er 110% sikre på har dopet sig. Nemlig Rolf S. Men har det ikke nyhedens interesse ?
Eller prøv at læse lidt om ham Hamilton. Måske har han fået en brist grundet sit doping misbrug. Undersøg det ;)
Kig lidt indad. kan huske i fik Operation Puerto på et sølvfad. Men i havde ikke nosserne til at sætte det i avisen. Alt viste sig jo at være som alle de sagsakter vi tilbød jer !

Lad nu for pokker Riis være. Og bliv en bare lidt seriøs avis igen. Der var en gang i var DK`s bedste sportsavis. Det var dengang !!!

Lidt unfair overfor Damsgaard

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 17:01

Hej Benjamin

Jeg har været alt for længe i cykelsporten og har set alt for meget til at tro på den uvidende holdejer. Det være sig Bjarne Riis eller enhver af de andre holdejere i toppen af verdenscyklingen.

Men fra viden og til delagtighed er der en lang vej. Fra kendskab og formodninger til reelle beviser er der endnu længere.

Hvis Tyler Hamilton, som beskrevet i hans bog, rejste til alle store løb via Madrid, så er der vel ingen der er i tvivl om at Bjarne Riis viste hvad han lavede. Team CSC købte billetterne.

Derfor kommer modspørgsmålet til jer. Hvad skulle Bjarne Riis have gjort med sin viden?

Hvis man skal følge trenden her i 2012, så skulle han naturligvis have fyret ham. Men med hvilken begrundselse skulle han havde gjort dette. "Hmm Jeg har en formodning om at Tyler er dopet. Jeg fyrer ham sku.

Bang så ramte sagsanlægget ham lige i hovedet. Bare betal fuld løn i resten af kontraktperioden og erstatning for, som de siger i USA, defamation of character.

Mon ikke også det var derfor at Tyler forlod det hold han bare uger inden, tårevædet havde sagt han ville blive på altid.

Så kommer der lige lidt om spørgsmål 6

Nogle gange tror jeg ikke at den ene aner hvad den anden laver ind hos jer. Din kollega Morten Risager har åbenbart talt med Vander Velde og skrive i jeres egen avis følgende.

"Men han lader det til gengæld skinne klart igennem, at Bjarne Riis ikke havde en finger med i spillet, når han dopede sig i tiden hos CSC.

Han giver over for sporten.dk udtryk for, at han ikke ville holde hånden over Bjarne Riis, hvis det modsatte var tilfældet."

Dermed har i selv skaffet svar på spørgsmål nummer 6 som lyder "Christian Vande Velde og David Zabriskie fortæller i deres vidneudsagn til USADA, at de brugte doping på Team CSC. Vidste du det?"

Derfor bør i skrive i jeres liste at dette viste Riis intet om.

Nu er vi nået til spørgsmål 8.

Har dopingforskeren Rasmus Damsgaard med sine idéer om at lave interne dopingkontrol fungeret som garant for lav risiko for at blive afsløret?

Hvis jeg ikke husker helt forkert, så blev Damsgaard knyttet til holdet efter TDF 2006 hvor Ivan Basso var indblandet Operation Puerto.

Som jeg husker aftalen var det ikke Damsgaard der tog prøverne og resultaterne var blev ikke sendt direkte til holdet, men var Bispebjerg Hospitals ejendom.

Derfor mener jeg at spørgsmål 8 er upassende og en skjult beskyldning om at Damsgaard ikke var upartisk i sit arbejde.

Er det passende at hænge en mand i for noget i på ingen måde har viden om?

BT

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 16:27

Så længe O skåning lever vil Bjarne altid være jaget vildt for BT

De 12 spørgsmål.

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 15:41

1: Har du været bekendt med, at ryttere på dit hold benyttede doping?
Nej..
2. Har du selv opfordret ryttere til at benytte præstationsfremmende midler på dit hold?
Nej..
3: Vidste du, at Tyler Hamilton og siden Ivan Basso og Fränk Schleck konsulterede den spanske dopinglæge og Operacion Puerto-hovedperson Eufemiano Fuentes?
Nej..
4: Fastholder du, at alle Tyler Hamiltons detaljerede beskrivelser af sit dopingmisbrug med dit vidende er fri fantasi?
Ja..
5: Har du nogensinde talt med Eufemiano Fuentes?
Nej..
6: Christian Vande Velde og David Zabriskie fortæller i deres vidneudsagn til USADA, at de brugte doping på Team CSC. Vidste du det?
Nej..
7: Har du været med til at instruere holdets læger i at nærstudere rytternes hæmatokritværdi for at være sikker på, at de ikke blev taget i en eventuel dopingkontrol?
Nej..
8: Har dopingforskeren Rasmus Damsgaard med sine idéer om at lave interne dopingkontrol fungeret som garant for lav risiko for at blive afsløret?
Nej..
9: Er du bekymret når der i USADAs rapport er anført, at Alberto Contadors forhenværende læge Pepe del Marti har medvirket til at iværksætte doping på US Postal og været distributør af præstationsfremmende stoffer fra den forbudte liste?
Nej..
10: Når Lance Armstrong i sit comeback på Team Astana i 2009 angiveligt skulle have brugt blod-doping under ledelse af sportsdirektør Johan Bruyneel, falder der en naturlig mistanke på team-kollega og Tour-vinder Alberto Contador. Har du talt med ham om det aspekt i rapporten?
Nej..
11: Du har netop underskrevet kontrakt med den tjekkiske etapeløbs-specialist Roman Kreuziger, der ifølge USADAs rapport har været kunde hos den italienske læge Michele Ferrari. Er du tryg ved den ansættelse?
Ja..
12: Er du enig med DCU-formand Tom Lund, der siger, at du burde være forpligtet til at forsvare dig mod de stemmer fra fortiden, der forbinder dig med brugen af doping på dit hold?
Nej..
Mod spørgsmål: Benjamin har du bevis for nogen af disse spørgsmål? og hvis i har syntes jeg at de skulle fremlægges, jeg siger ikke Riis er uskyldig men hvorfor skulle han forholde sig til sladder som ting er uden beviser..

Vågn OP!

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 13:57

Så har jeg nogle spørgsmål til alle jer fra "vi hader BT koret".

1. Tror i, det er tilfældigt at Bjarne Riis store ryttere/holdkaptajner gennem tiden er taget for bloddoping? (Basso, Schleck & Tyler).

2. Tror i på, at Bjarne Riis INTET kendskab har haft til at hans nærmeste medarbejdere (Se ovennævnte) har brugt bloddoping?

JA Bjarne Riis har betydet meget for dansk cykelsport!
JA uden ham havde vi nok ikke haft et verdensklasse hold i "Danmark".

Men betyder det, at man skal lukke øjnene og tilskrive det tilfældigheder at så mange stjerner er taget for doping i Bjarnes tid? Ikke hvis man spørger mig.

VÅGN OP!

Kunne det tænkes

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 17:51

Til spørgsmålet om han vidste noget, hvor skulle vi vide det fra, men Tyler skriver i sin bog "Vi (USP) fløj fra spanien høje efter at have fået blod" Hvordan hænger det sammen med RIIS?...
Ivan kendte/kender Lance privat, er der nogen der har tænkt på det?
Frank er nærmest søn af Kim A som stod for alt hans træning, kunne det ikke tænkes at han skulle vide det hvis han var dopet?
Jeg frikender ikke Riis da jeg ikke ved noget som helst, hvilket BT åbenbart heller ikke gør, derfor ønsker jeg beviser af BT

Ik fair !

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 10:43

spørgsmål til Benjamin/BT.
1) Når nu betjenten har stoppet 2 fulderikker og taget dem for spritkørsel men lader dem slippe med 8 timers samfundstjeneste fordi de begge siger at DU kørte spirituskørsel d. 28/4 2006 .......ER du så skyldig ? eller syntes du det burde kræve bedre bevis for at hænge dig ud eller ligefrem give dig en dom ?!
2) Skal en journalist der bliver taget i at have skrevet usandheder på et eller andet tidspunkt kunne få forbud mod at tjene penge indenfor sit erhverv i 2 år ....?
3) Og i tilfælde af at mere end een journalist er grebet i usandheder kan fratage avisen retten til at have en sportssektion eller helt at udgive aviser ?!
4) Kan man ikke kalde det AVISDOPING hvis det viser sig at det er usandheder man har solgt sin avis på i mangel af seriøst og dokumenteret journalistik ?
5) Er det fair overfor den lille avis der holder sig til sandheden og dermed nøjes med små salgstal ? ( i mine øjne er du journalistikkens Armstrong jeg har ikke nok til at dømme dig men gør det alligevel da jeg mener at dine ubeviste påstande er langt over den grænse på 50 % rytterne skal holde sig under !! ).
Forventer et svar Benjamin .

Svar

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 15:20

hej

tak for dit indlæg. Jeg har kigget på det længe og også forsøgt at svare, men har opgivet, da jeg simpelthen ikke finder hverken tone eller spørgsmål seriøs.

vh
Benjamin

det er nemmere at tie ik ?

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 17:03

Nej det er ikker så sjovt når det er DIG der bliver bedt om svar vel ........men se dog på indlæggende og stil dig selv spørgsmålet hvem der er mest seriøs for de fleste herinde beder ellers netop DIG om at forklare dig så der burde du være frisk og på forkant med din moral og overaske os med nogle svar ;) men bevares ordet hykler var vel ikke i ordbøgerne hvis ikke behovet for det var der .........nu var der ikke bare mig men flere om at stille spørgsmålene jeg var blot den der skrev indlægget og det VAR dybt seriøst ment !! der er ikke et spørgsmål du ikke har stillet Bjarne så det er et meget flot svar jeg skal aflevere i morgen .....men vi regnede med at du handlede som du jo har valgt . mvh. .

Haha

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 16:56

Men din egen journalistik finder du åbenbart meget seriøs, og det er jo til grin da, det påfaldne meget, er skrevet i samme tone. Så ja, vågn op..

Haha

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 16:56

Men din egen journalistik finder du åbenbart meget seriøs, og det er jo til grin da, det påfaldne meget, er skrevet i samme tone. Så ja, vågn op..

Stop så

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 07:53

Nu er det snart på tide at I på BT. forstår at i skal stoppe den hetz mod Riis. Hvornår fatter I at vi ikke gider at høre på jer. I går klaskede I en forside op på BT. som overhovedet ikke var så dramatisk som I gjorde det til..
Går faktisk og morer mig over at Riis ikke vil svare jer. Det har I , i den grad godt af. Han skylder overhovedet ikke jer nogle svar, for i laver dem jo alligevel om så det passer ind i jeres kram.
Desuden hvorfor er I tavse om hvem der fik Hamilton her til Danmark. Og hvem har I betalt for at han skulle i næsten alle medier. En mere utroværdig person end Hamilton skal man da godt nok lede længe efter.
Så her tror jeg faktisk mere på vores dygtige unge ryttere end på Hamilton.
Så stop nu for vi gider ikke høre mere nu og så stop den hetz mod Riis nu.

Lars

Skrevet af Anonym, Torsdag den 15. november 2012, 22:35

Tillykke til Benjamin Munk med verdens mest ligegyldige blog-indlæg!
Har I journalister en kvote I skal opfylde på sporten.dk?

Hvad havde I forventet rytterne skulle svare? Ville I virkeligt være tilfredse med "ingen kommentarer"

Du er jo vist ansat af BT, Benjamin Munk.. Hvem lækkede forresten Helle Thornings skattesag til jer? Kan du ikke lige svare på det?

Svar

Skrevet af Anonym, Fredag den 16. november 2012, 15:19

Hej

tak for dit indspark.

- nej vi har ingen kvoter.

- jeg skriver i min blog, hvad rytterne måske kunne have svaret. Og ja, det havde jeg respekteret og accepteret.

- Skattesagen er ikke mit bord.