KØB PLUS!

Tour-vinder kørt ned

Bradley Wiggins hospitalsindlagt med adskillige brud og voldsomme smerter.

Brækkede ribben og brud på både hånd og håndled.

Mødet med en kassevogn kunne være endt fatalt, da den engelske Tour-vinder Bradley Wiggins onsdag ved 18-tiden blev kørt ned under en træningstur nær sit hjem i Eccleston.

32-årige Wiggins var ved bevidsthed, da han i ambulance blev transporteret til det nærliggende hospital i Lancashire, men et vidne fortæller til avisen The Guardian, at Team Sky-kaptajnen efter et kvarters venten på den tilkaldte ambulance, var begyndt at blive blå af voldsomme blodansamlinger, da han stærkt lidende blev kørt væk for at komme under lægeligt opsyn.

Ifølge bulletinerne fra England var Wiggins uden skyld i et sammenstød, hvor chaufføren i kassevognen angiveligt ikke overholdt sin vigepligt inden han bragede ind i den første engelske Tour-vinder nogensinde.

Bradley Wiggins kan muligvis trøste sig med, at de første betydende løb i sæsonen 2013 stadig er langt væk. Og at skaderne trods alt ikke behøver sætte ham uafhjælpeligt tilbage.

Wiggins, der også vandt guld på enkeltstarten ved OL i London i august, afslørede for nylig, at han ikke vil forsvare sin Tour-titel, når starten går 29. juni på Korsika.

I stedet vil den karismatiske brite koncentrere sig om at vinde Giro d'Italia og så træde i karakter som hjælperytter for Chris Froome i den franske rundtur.

Læs også: