KØB PLUS!

Tinkov sabler Armstrong og UCI

Oleg Tinkov, der er storsponsor i Bjarne Riis' cykelhold, udgav fornylig et tweet, hvor han med udgangspunkt i de mange dopingsager tilsyneladende ikke er bange for at hænge hverken Lance Armstrong, Johan Bruyneel eller UCI ud.

- Cyklingen vil blive bedre nu uden Bruyneel, Armstrong og andre snydere. Vi vidste, de var dopet. Nu mangler cykelverden bare at komme af med UCI's ledelse. Sådan lyder udmeldingen fra Oleg Tinkov på hans Twitterprofil.

Han er skam også kendt for at sige, hvad han vil. Som så mange andre cykelfans, så ønsker han, at der bliver ryddet op i sporten, og det går i hans tweet ud over blandt andre Johan Bruyneel, der fornylig  blev fyret som sportsdirektør for Radioschack-Nissan, efter at belastende oplysninger om ham var dukket op i USADA's dopingrapport.

Ydermere peger han med udmeldingen fingre af det internationale cykelforbund, da i den forgangne uge er blevet beskyldt for at være for sløset i deres arbejde for at komme dopingproblemerne til livs

Sidst men ikke mindst står Lance Armstrongs navn nævnt. Selvom at korthuset så småt smuldrer mellem ørerne på ham, så har han endnu ikke indrømmet, at han skulle have gjort brug af doping. Men det er Oleg Tinkov åbenbart sikker på, at han har.