KØB PLUS!

Team Cult Energy skriver med stortalent

Team Cult Energy forsætter oprustningen til næste sæson og forlænger kontrakten med talentet, Michael Valgren.

Navnet Michael Valgren kommer vi til at høre mere til. Det 20-årige cykeltalent vandt i år U23 udgaven af det store klassikerløb Liege-Bastogne-Liege, og han nævnes blandt de største talenter i Danmark.

Og Valgrens udvikling kommer til at fortsætte på Danmarks største talentfabrik, Team Cult Energy, som tidligere gik under navnet Glud & Marstrand-LRØ. Holdet oplyser fredag, at de har forlænget kontrakten med Valgren.

- Nu kan jeg endelig få fuld fokus på cyklingen, og jeg håber, det kan give endnu bedre resultater. Jeg må indrømme, at jeg godt kunne tænke mig at få et U23 DM på CV’et, og så vil jeg selvfølgelig også gerne bevise, at min sejr i Liège-Bastogne-Liège ikke bare var en heldig dag, så det løb har også mit fokus igen sammen med bl.a. Flandern Rundt og La Côte Picarde. siger Michael Valgren i en pressemeddelelse.

Bag Michael Valgren kommer en af dansk cyklings største talentudviklere, Michael Skelde, til at spille en stor rolle som sportsdirektør. Han forventer sig meget af Valgren.

- Michael er et af de klart største talenter i dansk cykling. Der skal ikke være nogen tvivl om, at hvis han vil det, så kommer han til at nå rigtig langt. Vi er glade for, at han har holdt fast i vores samarbejde, og jeg håber, han kommer til at få endnu større sejre end i år, så han kan arbejde videre på sin drøm om at blive professionel.

Michael Valgren er sammen med tre andre danske talenter inviteret til Team Saxo Tinkoffs træningslejr i januar.

Team Cult Energy har oprustet markant forud for den nye sæson, hvor de tre profiler Michael Reihs, Troels Vinther og Andre Steensen kommer til at stå i spidsen.

Læs også: