KØB PLUS!

Sportsdirektør: Det er super trist

Radioschack Nissan Treks danske sportsdirektør Lars Michaelsen ærgrer sig over Jakob Fuglsangs afbud til Giro d'Italia.

Det Luxembourgske cykelhold Radioschack Nissan Trek havde store forhåbninger til Jakob Fuglsang i årets Giro d'Italia, der begynder d. 5. maj. Derfor vækker Jakob Fuglsangs afbud på grund af knæsmerter også stor ærgrelse i holdets ledelse.

- Det er super trist, siger Lars Michaelsen, der er en af holdets to danske sportsdirektører, til sporten.dk.

- Det er et stort slag for os. Vi har jo proklameret helt tilbage fra oktober/november måned sidste år, at vi skulle give Jakob chancen. Vi har eksklusivt aktiet løbet mod Jakob, så det er en kæmpe streg i regningen. En kæmpe skuffelse for os, uddyber Lars Michaelsen.

Holdmanager Johan Bruyneel sagde så sent som torsdag, at Jakob Fuglsang realistisk set kunne køre med om en placering i top fem. Men med den danske toprytter ude står holdet nu markant svækket, erkender Lars Michaelsen.

- Nu er det etapesejre, vi går efter. Vi har umiddelbart ikke andre, der kan køre klassement i løbet, siger han.

Allerede før Romandiet Rundt, som Fuglsang fredag måtte udgå fra, var holdet klar over, at situationen ikke så godt ud.

- Inden han startede Romandiet Rundt havde han været til undersøgelse, og vi var informeret om, at der kunne være en risiko for, at det kunne gå sådan. De to første dage i løbet gik godt, så vi troede på det. Men så kom smerterne igen, siger Lars Michaelsen, der dog ikke helt har opgivet årets Giro.

- Vi må jo tro på, vi alligevel kan få noget ud af Giroen, siger han. 

Læs også: