KØB PLUS!

Sportschef: Riis markant styrket

BTs sportschef Jacob Staehelin kalder tildelingen af World Tour-licensen til Bjarne Riis og Team Saxo Tinkoff for en klar blåstempling fra UCI.

KOMMENTAR:

- Bjarne Riis står ufatteligt meget stærkere i dag, end han gjorde for et par måneder siden. Dengang, hvor beskyldningerne fra Tyler Hamilton for alvor gik verden rundt og i ugerne efter, hvor Tyler Hamiltons troværdighed fik et boost i forbindelse med Lance Armstrong-sagen. Riis gik i flyverskjul, hvor han har været lige siden - for medierne da.

- Men jeg kunne godt forestille mig, at der er et tilfreds smil på mandens læber nu. UCI har lige blåstemplet hans hold og dermed også Riis selv om chef ved at give holdet yderligere to år blandt de bedste på World Tour. Ingen etiske anmærkninger og en klokkeklar vurdering af, at Team Saxo Tinkoff rent sportsligt er så godt et produkt, at der er automatisk adgang til de største løb i sæsonen.

- Det er ikke kun det sportslige, men også det etiske, finansielle og organisatoriske, der bliver vurderet af den komplet igennemsigtige licenskommision. Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvad det er for etiske kriterier, der også måles på - dertil er UCI alt for lukket. Man kan bare konstatere, at man ikke har fundet det alvorligt nok med de beskyldninger om dette og hint, der har været i sensommeren og efteråret. Riis har ikke svaret på beskyldningerne mod ham siden de få ord under Vuelta a Espana, og dermed ikke bragt sig i en sårbar offentlig position, men vi ved ikke, i hvilken grad, der er blevet spurgt fra licenskommissionens side. Under alle omstændigheder er licensen givet, og blåstemplingen en realitet.

- Hvis vi lige vender blikket mod det rent sportslige, så er det en korrekt afgørelse, at Bjarne Riis' hold også i 2013 har plads. Holdet er markant stærkere med Alberto Contador til rådighed hele året og nyansættelserne Roman Kreuziger, Michael Rogers, Matti Breschel samt Daniele Bennatti giver langt flere strenge at spille på end tidligere, hvor det enlige sponsorat fra Saxo skulle bekoste Contadors monsterløn, hvilket gik ud over muligheden for at hente andre store navne. Denne gang er der hentet gode folk, der kan skabe resultater over hele sæsonen, og det borger for en sportslig opblomstring.

- Den officielle cykelverden vil gerne have Riis, det samme vil hans sponsorer. Alt i alt en god dag for manden. Men jeg minder altså lige om, at vi stadig har nogle spørgsmål. Måske kommer der svar nu, hvor fremtiden er sikret. Det ville klæde Bjarne Riis.

Læs også:

Din kommentar

Kommentarer

epo manden

Skrevet af Anonym, Lørdag den 29. december 2012, 22:21

Ja så kommer epomanden igen,med uren trav,undskyld jeg kom til at få epo

Hvornår er medierne tilfredse

Skrevet af Anonym, Fredag den 28. december 2012, 08:57

Medierne har nogle spørgsmål til Bjarne Riis om de beskyldninger, der er kommet hen over efteråret. Og det er fair nok. Men hvis Bjarne Riis rent faktisk ikke har kendskab til doping på holdet og svarer på spørgsmålene så der ikke er flere historier og mere blod at hente. Hvis Bjarne afviser beskyldningerne og ikke falder på knæ for medierne og siger, nå ja, det er jo også rigtigt. Hvis han holder fast i, at beskyldningerne er komplet grundløse !!!!
Vil medierne så stille sig tilfredse ?
Jeg forstår godt, at Bjarne Riis ikke vil stille sig frem og svare på spørgsmål.

'Aequitas and Veritas'

Skrevet af Anonym, Onsdag den 12. december 2012, 16:43

Redfærdighed & sandhed...ord BT bør lærer...

Stop den Hetz.

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 16:30

Bjarne er overhovedet ikke forpligtet til at komme med nogen kommentarer til dig/jer eller andre. Stop med det ævl nu.
Jacob du er nærmest som en hund der har fået fat i et kødben og ikke vil slippe det igen.
Stop nu med alle de negative fodnoter og kommentarer - vi gidder ikke mere at læse om det, hvorfor skal du altid komme med negative fodnoter?
Sig mig lærer i journalister ikke at tænke og skrive positivt.
Vi andre glæder os over at Riis har fået lisensen og til at se noget gode løb i 2013.

FAT DET NU

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 13:16

Bjarne Riis skylder dig overhovedet ikke noget svar. Du må jo være komplet tonedøv, Jacob ellers også trænger du til at komme til både øre samt øjenlæge!
Hvor har du trukket din journalist uddannelse henne? I en automat?

Læs de indlæg Jacob og lydt til dine læsere

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 12:18

Jacob Staehelin skal du ikke til at finde et nyt job. Du er helt væk i det du skriver. Jeg behøver ikke skrive så meget for det står alt sammen i de andre indlæg men er det ikke på tiden BT får en anden tilgang til Riis og Cykelsport.
Du kan nu se hvad læserne mener så måske det på tiden med en ny stil og en undskyldnini for at genvinde respekt.

BT vs. Riis

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 12:17

Der er vist ikke megen sympati at hente i BT´s hetz, tværtimod. De lugter af en MEGA selvmål.
Spændt på at se hvordan BT håndterer omtale af Saxo/Tinkoff fremadrettet.
Måske hr. Staehelin skulle prøve at lade være med at være så meget fremme i bussen. Savner i den grad Peter Brüchmann på dette medies sportssider.

BT vs. Riis

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 12:17

Der er vist ikke megen sympati at hente i BT´s hetz, tværtimod. De lugter af en MEGA selvmål.
Spændt på at se hvordan BT håndterer omtale af Saxo/Tinkoff fremadrettet.
Måske hr. Staehelin skulle prøve at lade være med at være så meget fremme i bussen. Savner i den grad Peter Brüchmann på dette medies sportssider.

Kampagne bygger på en usandhed

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 07:42

“Riis har ikke svaret på beskyldningerne mod ham siden de få ord under Vuelta a Espana…”. Jacob Staehelin går meget let hen over, hvad Riises få ord var. Det er forståeligt, for han sagde, at der ikke var noget at komme efter. Han benægtede altså overordnet, at TH talte sandt. Det er derfor direkte usandt, når BT hævder, at Riis ikke har svaret. At stille spørgsmål til detaljerne i TH’s beskyldninger er at betvivle den generelle benægtelse og dermed en udsøgt uartighed mod en (uskyldig?) person. BT’s kampagne er og har været usmagelig og er et skoleeksempel på en rendestensavis, der ikke skriver om begivenheder, men selv skaber dem. Bunden i kampagnen var nok, da BT skrev, at Riis var under stigende pres. Det eneste nye, der var sket, var, at endnu nogle ryttere var stået frem med støtte til Riis! Og jo! Jeg har også mine tvivl om, hvad der er op og ned i den historie, og det er BT’s ret at give udtryk for samme vurdering, men Riis har givet et fyldestgørende svar og skylder ikke nogen, og slet ikke BT, noget yderligere svar, så BT bør standse denne svinske kampagne baseret på en usandhed.

Jeg er så enig med dig.....blot ærgerligt du vil være anonym

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 10:51

Jeg behøver ikke, komme med en længere udredning...blot vil jeg konstantere...at dette indlæg, er som jeg føler BT, har behandlet Bjarne Riis.

Jeg er så enig med dig.....blot ærgerligt du vil være anonym

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 10:50

Jeg behøver ikke, komme med en længere udredning...blot vil jeg konstantere...at dette indlæg, er som jeg føler BT, har behandlet Bjarne Riis.

STORT TILLYKKE

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 07:30

Se det var en god dag igår. Riis fik sin velfortjente licens og I på BT. fik en ordentlig begmand.
Nu ville de klæde jer at sige undskyld til Riis for den hetz som I har kørt mod ham. Og tror ikke at i skal regne med at få svar påjeres spørgsmål, for det skylder Riis ikke jer.
Så nu er det på tide at I også kommer videre og glæder jer over at vi har et af verdens bedste cykelhold med Riis i spidsen.
Glæder mig allerede til den nye sæson med nogle af cykelsportens aller bedste ryttere på Riis`s hold.

BT/Tyler Hamilton/Bjarne Riiis

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 01:13

"Man kan bare konstatere, at man ikke har fundet det alvorligt nok med de beskyldninger om dette og hint, der har været i sensommeren og efteråret. Riis har ikke svaret på beskyldningerne mod ham siden de få ord under Vuelta a Espana"

"Beskyldninger om dette og hint" - der kommer fra en på alle måder detroniseret Tyler Hamilton, der som sit ærinde havde at få solgt sin bog, hr. Jacob Staehelin! Og BT og andre medier hoppede noget så velvilligt på galejen, som forsultne løver. Hellere så I Bjarne Riis "hængt" end at udvise sund tænkeevne. Det kan simpelthen ikke siges på et pænt dansk, hvor sølle I har opført jer. Ethvert negativt rygte om en dansk rytter køber I med størte lyst og forsøger at dyrke den op til den skinbarlige sandhed. - fremfor som i dette tilfælde eventuelt at stille spørgsmål til Tyler Hamiltons troværdighedsgrad. Dårligt!

Det giver sig selv, hvorfor Bjarne Riis ikke har villet kommentere noget overfor BT!

Dejligt for cykelsporten røvtur for BT.

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 00:57

Hvor kan jeg bare give alle ret i denne tråd . Det må edderman'ne være røvtur for Jacob Staehelin og hans latterlige journalist elever, at der ikke er flere lig i lasten, der kan vendes imod Bjarne Riis. Men det værste er næsten, at nu ender BT med at være røvslikkere og tro mig historiens værste vendekåber, således at når nu Team Saxo Tinkoff i 2013 vinder Tour de France, så er det helt sikkert fordi BT har været medvirkende dertil......... Retfærdigheden ske fyldest, tror sgu' , at et af mine livsprojekter, vil være, at grave smuds frem mod uduelige og latterlige sensations journalister og offentliggøre deres skæve sider af deres privatliv offenligt. Men på den anden side, må det sikkert være lige så gabende kedeligt og irrelevant som de artikler, vi har været vidne til fra BT's side de senere år. Op på cyklen igen Jacob Staehelin! få dig et positivt liv og glem det vendetta mod Bjarne Riis,,, Jeg tror nemli' også, at jeg vil droppe mit ellers forestående livsprojekt mod dig og BT. Det vil nemlig heller ikke give mening, kun dårlige overskrifter,,, Tænk over den ;o)

Jacob Hold nu mund for hælvede.

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 00:16

Jacob du bliver da ved med dit ævl, selvfølgelig skal han da ikke bruge tid på at besvare fuldemands snak og dumme postulater.
Du skal da være stolt over at licensen er i hus, og at rigtig mange kan nyde SAXO holdet næste år, det bliver fedt som Bjarne plejer at sige.
Jeg håber at du vil skrive lige så mange m/m spalteplads på den positive måde næste år, det fortjener Bjarne.
Hà en god jul Jacob.

Olav Skaaning vs Riis

Skrevet af Anonym, Mandag den 10. december 2012, 23:34

Der er kun en grund til at BT er det eneste medie i Danmark, og i Europa, der bliver ved mad at gå efter Riis, og det er Olav Skaaning Andersen. Den mand har hele sit journalistiske liv haft en dagsorden der går ud på at jagte Riis og gøre livet surt for ham ved at blive ved med at søsætte ligegyldige artikler som befolkningen i en bred betragtning er trætte af. Ingen anden dansk avis koncentrerer sig om det - ude i europa har de ikke engang løftet et øjenbryn over Hamiltons bog. BT bliver ved med at opfinde artikler med Jörg Jakse, Hammilton og andre der syntes de har et horn i siden på Riis - artikler og sager der kun eksisterer i den danske annedam - sørgelig agenda Olav Skaaning!

svar

Skrevet af Anonym, Mandag den 10. december 2012, 23:28

Hvorfor skulle han dog svare på alle jeres pørgsmål. Det eneste formål pressen har haft hele tiden er at ville fælde Riis. - I ved jo heller om har har sagt noget til andre end jer. - Og jeres dækning har heletiden været således at I ville have os andre til at tro det værste om ham. - Lad nu ham og hans hold være i fred og glæd jer i stedet over at vi har det stærkt hold, bl.a. fordi Saxo Bank stadig støtter holdet og ikke er bange for at sige hvad de mener. - Godt gået Riis og tillykke med licensen :)

JUBIIIII

Skrevet af Anonym, Mandag den 10. december 2012, 22:49

Hold da kæft hvor er det bare fedt - så er touren reddet for alle os Saxo-fans.

Og BT - luk rø***!

Kim Kaos

..og efterlader BT alvorligt frustrerede

Skrevet af Anonym, Mandag den 10. december 2012, 22:44

Tid til at stikke piben ind på BT? Jeres gratis omgang er vist ved at være slut. Det ville klæde jer lidt at kanalisere den kritiske journalistik i retning af den hoben af pensionerede cykelryttere, der pludselig lider af autisme. Spørg Hamilton om serienummeret på den blodpose han blev dopet med 7.7.2001 kl 21:33. Hvis han kommer med et tal må selv BT kunne se, at manden har en rådden agenda.

Mærkeligt!

Skrevet af Anonym, Mandag den 10. december 2012, 22:32

For et par måneder siden truede i med ikke at ville kommentere mere på Bjarne Riis og hans hold. I dag holder i ved hans bestræbelser for at skabe et hold.
Jeg holder med Bjarne....er i bare forlorne? Kampen om ikke at ville Bjarne Riis har i da tabt.

jacob s

Skrevet af Anonym, Mandag den 10. december 2012, 22:21

stop nu og lad os se frem og glem hvad der skete for ti år siden

Tillykke Bjarne

Skrevet af Anonym, Mandag den 10. december 2012, 22:07

Tillykke Bjarne med de 2 år (så hol da k... B T