KØB PLUS!

Se Armstrong krakelere

Tror du også, at Lance Armstrong virkelig angrer sine løgne? Bedøm selv på denne video fra nattens interview med Oprah Winfrey.

Synes du, Lance Armstrong ligner en mand, der angrer sine mange løgne om doping ? Er det ægte tårer eller skuespil?  Bedøm selv på videoen, hvor den 41-åriger amerikaner bliver rørt over at tale om sin søns kamp for at forsvare sin far i skolen.

SE KLIPPET MED EN RØRT ARMSTRONG HER

Lance Armstrong er far til fem børn. Men det var især en hændelse omkring hans 13-årige søn Luke, der bevægede den normalt så koldblodige atlet.

- Jeg så min søn Luke, hvordan han forsvarede mig og sagde, at det ikke var sandt. Det var der, jeg var nødt til at fortælle ham det. Han havde aldrig spurgt mig, om det var sandt. Han stolede på mig.

- Jeg sagde hør her, der har været en masse spørgsmål om din far, brugte jeg doping eller ej? Jeg vil have, du skal vide, at det er sandt, fortalte Armstrong.

- Jeg sagde til ham, at han ikke skulle forsvare mig mere. Hvis nogen siger noget til dig, så skal du ikke forsvare mig, men bare sige "hey, min far har sagt undskyld," siger Lance Armstrong i videoen.

Mens de våde øjne tog opmærksomheden i anden halvdel af interviewet, bider de fleste cykelkronikører mærke i, at Lance Armstrongs indrømmelser omkring doping i det hele taget var mangelfulde i forhold til at få renset alvorligt ud i de brodne kar, der stadig befinder sig i cyklingens magtcentrum.

Læs også: