KØB PLUS!

Schweizisk rytter vil væk fra Kyllingen

Thomas Frei brækkede hoften i Tour of China og er stadig i gang med at komme sig oven på bruddet. Men han søger væk fra Christina Watches-Onfone.

Thomas Frei var endnu en i rækken af ryttere med en doping-befængt fortid, som fik chancen hos Michael Rasmussens danske hold Christina Watches-Onfone. Den 27-årige schweizer, der i 2010 blev taget med spor af epo i blodet, skrev under på en kontrakt for 2012, og har undervejs gjort sig bemærket med bl.a. en andenplads ved det schweiziske mesterskab i enkeltstart efter Fabian Cancellara.

Men selvom Frei har været populær på det danske hold, er han ikke indstillet på at fortsætte. Han plejer i øjeblikket den hofte, som han fik et brud på under Tour of China i efteråret, samtidig med at han prøver at finde en ny arbejdsgiver.

- Jeg blev tilbudt en ny kontrakt i juli, og tilbuddet blev opretholdt selv efter mit hoftebrud. Men under forhandlingerne har jeg fundet ud af, at vi har forskellige opfattelser. Jeg leder, men jeg føler ikke noget pres. Hovedsagen er, at helingsprocessen går godt, og at jeg bliver stærkere. Jeg håber og tror, at jeg har mere klarhed om fremtiden i løbet af de næste to-tre uger, siger Frei til radsport-news.com.

Læs også: