KØB PLUS!

Schleck ser fremskridt: Var en fed gris

Selvom sæsonen startede elendigt for Andy Schleck i Tour Down Under garanterer han, at formen vil være 100 procent, når Touren starter i juli.

Et elendigt Tour Down Under til trods lader det ikke til, at Andy Schleck har mistet troen på succes. Den luxembourgske stjerne har ellers mødt rigeligt med udfordringer siden det fatale styrt op til sidste års Tour de France, der kostede ham deltagelsen i det franske etapeløb.

I det nyligt overståede Tour Down Under lå Andy Schleck 40 minutter efter i klassementet før sidste etape, inden et mekanisk uheld tvang ham til at forlade løbet. Luxembourgeren glimtede efterfølgende i sit fravær, da Radioshack efter sidste etape blev hyldet som det bedste hold i dette års udgave af det australske løb.

- Jeg tvivler ikke på, at jeg har drivkraften til at komme tilbage (...) Jeg må være tålmodig. Jeg tror på, at man opbygger en form hurtigere, end man mister den, sagde Andy Schleck umiddelbart efter løbet og fortsatte

- Min fornemmelser er langt bedre nu. Hvis I har billeder fra Beijing (Tour of Beijing red.), vil I se, at jeg var en fed gris dengang. Jeg vejede dengang fire kilo mere, end jeg gør nu, afsluttede Andy Schleck.

En umistelig selvtillid til trods tyder meget dog på, at Tour de France-vinderen fra 2010 stadig mangler meget, før han kan indskrive sig i favoritfeltet til dette års Tour.

Læs også: