SÆRTILBUD: Køb Hamiltons bog her

Tyler Hamiltons bog "Det hemmelige løb" er et ærligt indblik i cykelsporten og ingen bliver skånet - heller ikke Bjarne Riis. Nu kan du købe den i BT Plus

Tyler Hamiltons bog "Det hemmelige løb" er rystende læsning.

Det er fortællingen om en ung amerikansk cykelrytter, der fik smadret illusionerne om at nå til tops i en benhård sport uden at snyde. Så det gjorde han. Massivt.

Tyler Hamilton har da heller ikke noget ønske om at skåne sig selv. Han fortæller ærligt om at leve på en løgn i årevis. Først ved at skjule det dopingmisbrug, som Lance Armstrong opfordrede til. Dernæst de hemmelige besøg hos den spanske læge Eufemiano Fuentes - som Hamilton hævder, at Bjarne Riis satte ham i forbindelse med - og dernæst forsøget på at lyve sig ud af problemerne, da han blev testet positiv efter OL i 2004.

Køb bogen eksklusivt inden udgivelsesdatoen her

Bogen blev, da den kom på gaden i USA, straks genstand for voldsom debat. Der var dem, der mente, at Tyler Hamilton blot forsøgte at tjene penge på at forsætte løgnene. Men der var også dem, der mente, at det var inderligt troværdigt, hvad bogen fortalte om organiseret doping, et massivt pres fra omgivelserne og alle dem, der lukkede øjnene undervejs.

Siden bogens udgivelse i USA er Lance Armstrong blevet frataget alle sine Tour-titler efter en ødelæggende rapport fra det amerikanske anti-doping agentur. En sag, hvor blandt andre Tyler Hamilton vidnede mod Lance Armstrong. Tyler Hamiltons beskyldninger blev i den rapport underbygget af en række andre tidligere cykelryttere.

Særtilbud via BT Plus: Få Tyler Hamiltons bog før udgivelsesdatoen

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08