Rytter raser: Du gør mig syg, Contador!

En af feltets allerstærkeste sprinter raser over cykelkoryfæers opbakning til Lance Armstrong

Det er ikke alle, der fordømmer Lance Armstrongs gøren og laden i de år, han var en del af cykelsporten, og det gør mildest talt Marcel Kittel, der er en af 2012-sæsonens mest vindende ryttere, ret så rasende.

Alberto Contador, Samuel Sanchez og legende Miguel Indurain har alle været ude og mere eller mindre bakke Lance Armstrong op, og Indurain meldte sågar ud, at han ikke anså det for værende bevist, at texaneren havde fyldt sig med doping, selvom USADA's over 1.000 sider lange rapport ellers forsøgte at bevise andet.

Marcel Kittel, der kører for Team Argos-Shimano, skriver på sin twitter:

- Jeg bliver helt SYG, når jeg læser, at Contador, Sanchez og Indurain stadig støtter Armstrong. Hvordan kan nogen, der har ønsket om at være troværdige, sige det?!

Og Marcel Kittel havde bare få minutter senere mere på hjerte:

- Jeg mener, det gør det hele værre. De burde spille deres falske spil et andet sted. Eller cykler de for pengenes skyld i stedet for fornøjelsen?! spørger Kittel og slutter af med at betegne dem som 'mærkelige mennesker'.

Lance Armstrong blev mandag frataget sine syv Tour de France-titler og udelukket fra cykling på livstid af det internationale cykel union (UCI).

Læs også: