KØB PLUS!

Rival: Norman har stadig meget at lære

Leif Lampater fører sammen med makkeren Luke Roberts 6-dagesløbet efter tre dage. Den tyske rytter tror, at de kan vinde løbet samlet, og at Lasse Norman stadig har meget at lære.

Lampater og Roberts vandt en omgang på Lasse Norman og Michael Mørkøv i lørdag aftens første jagt. I den anden jagt lykkedes det dem at forsvare den omgang, og dermed er de mindst en omgang foran de øvrige par efter halvdelen af 6-dagesløbet. De tror også på sejren.

- Jeg synes, at vi har ret gode chancer for at vinde samlet. I Danmark er Mørkøv-brødrene selvfølgelig meget motiverede. Den olympiske mester Lasse Norman er rigtig, rigtig hurtig, men han skal også stadig lære en masse. Vi håber, at han ikke når det de næste tre dage, sagde Lampater til Feltet.dk.

Han mener, at det tysk/australske par har større udholdenhed, og det kom til udtryk i aftes.

- Par nummer 7 var rigtig gode de første to dage, men i dag kunne vi endelig komme en omgang foran dem. Der er handicapjagten mandag, hvor man aldrig ved, hvad der sker. Mange af de små par sparer sig lidt nu for at have kræfter til den, og meget kan ske der, lød det.

I dag venter et kort program, men nogle gang kan det også være farligt.

- Det er hårdt for alle i morgen, fordi kroppen stadig er lidt i sove-mode, og så skal man give fuld gas. Det gælder om at få benene i gang, og når de kommer det, så skal man køre til, fortalte Leif Lampater efter lørdagens sidste jagt.

Feltet.dk

Læs også: