KØB PLUS!

Riis vil ikke svare på dopinganklager

Bjarne Riis ønsker stadig ikke at svare på dopinganklagerne eller sporten.dks spørgsmål. Det oplyser hans pressechef.

Selvom Tyler Hamilton over for sporten.dk står fast på sine belastende dopinganklager mod Bjarne Riis, så ønsker den danske holdejer fortsat ikke at give svar på tiltale.

Det står klart, efter sporten.dk gentagende gange gennem flere måneder har forsøgt at komme i kontakt med Bjarne Riis for blandt andet at stille ham de 12 spørgsmål, som Tyler Hamiltons bog ’Det Hemmelige Løb’ efterlader.

Ingen kommentarer Lige siden etapeløbet Vuelta a Espana, hvor de første uddrag fra Tyler Hamitons bog kom frem, har Bjarne Riis afvist at kommentere på Tyler Hamiltons dopinganklager.

Bjarne Riis har dog en enkelt gang kortfattet afvist, at han introducerede Tyler Hamilton for Eufemiano Fuentes. Og at han hverken kender eller har mødt den spanske læge. Det skete tilbage i august.

Siden da har meldingen været, at Bjarne Riis ikke ønsker at kommentere sporten.dks spørgsmål angående de vedvarende dopinganklager.

Det samme var tilfældet, da sporte.dk igen tog kontakt Bjarne Riis’ pressechef søndag for at give den danske holdejer muligheden for at kommentere på interviewet med Tyler Hamilton samt de 12 spørgsmål, som også ses her.

Det fortæller Team Saxo Bank-Tinkoff Banks pressechef Anders Damgaard til sporten.dk.

- Der er ikke noget nyt under solen for vores vedkommende. Det er ikke muligt at tale med Bjarne Riis nu.

Hvorfor er det, at Bjarne Riis ikke vil svare på nogen af vores spørgsmål?

- Det har vi ikke nogen kommentarer til lige nu.

Har I en horisont for, hvornår I vil svare på dem?

- Det, du må citere os for, er, at vi ikke ønsker at kommentere på det.

Så I vil heller ikke kommentere på, at Tyler Hamilton nu igen fortæller, at Bjarne Riis vidste, hvad der foregik omkring hans dopingforbrug. Og at holdets læger også kendte til det?

- Når vi siger ingen kommentarer, så gælder det hele pakken, siger Anders Damgaard.

LÆS DET STORE INTERVIEW MED TYLER HAMILTON I BT OG BERLINGSKE MANDAG.

Læs også: