KØB PLUS!

Riis venter på det rette øjeblik

KOMMENTAR

På BT har vi i længere tid forsøgt at få Bjarne Riis til at svare på en række spørgsmål, der handler om påstået doping på det danske cykelhold.

Hidtil uden held.

Vi spørger, fordi vi synes, det er relevant at få svar på de spørgsmål.

Men jeg vil også komme Riis så meget i møde, at jeg har en forståelse for, hvad det er for mekanismer, der - tror jeg da - får ham til at tie.

Så her er min analyse. Med streg under analyse. Altså ikke sandheden nødvendigvis.

Jeg tror, at der er en lang række beskyldninger mod Bjarne Riis, som er sande.

Her tænker jeg på Tyler Hamilton, Jörg Jaksche og måske også Michael Rasmussen, der angiveligt har oplyst antidoping-myndighederne om, at Riis kendte til doping på holdet.

Jeg tror også, at Bjarne Riis har indset, at de mange beskyldninger får mere og mere validitet.

Direkte ved at beskyldningerne kommer fra flere sider eller bliver fremført i retssale, hvor man er under ed.

Indirekte ved, at dem, der beskylder Riis for urent trav, får ret i andre påstande og dermed øger deres troværdighed.

Sponsorerne har fredet Riis, men han er naturligvis bekymret for sin egen og holdets fremtid, hvis UCI og licensudstederne pludselig føler, at der skal statueres et eksempel. Derfor er jeg ret sikker på, at Riis bag kulisserne arbejder på at kunne sige noget i det rette forum.

Han har ikke lyst til - som han gjorde kortvarigt under Vuelta a Espana, hvor Fuentes-Hamilton-Riis forbindelsen detonerede - at nægte alt. Slet ikke, hvis der om kort tid skabes en mulighed for at tale mere frit og han så skal ændre forklaring igen. Og iøvrigt forklare, hvorfor han sagde, at holdet var rent, da han i 2007 indrømmede sit eget dopingmisbrug.

Hvad kunne dette frie rum så være? Ja, Riis løfter lidt af sløret for det selv i det længste interview (fem sætninger), manden har givet i fem måneder. Her antyder han, at der arbejdes på en sandhedskommission og at det kunne være sportens løsning.

- Jeg tror, at vi alle fortryder noget, siger han til Cyclingnews' kompetente reporter Stephen Farrand i Oman, og understreger så, at der skal være tale om en gennemtænkt løsning, før han vil være en del af den.

For mig fortæller det historien om en mand, der ved, at den nuværende situation er uholdbar. Og som føler sig så presset af beskyldninger fra andre sider, at han leder efter den rette vej ud. Kender man Riis, er det også nærliggende at forestille sig, at Riis gør, hvad han kan for at påvirke det lobby-arbejde, der foregår i UCI.

Jeg undres derfor, når den koleriske pressechef i UCI, Enrico Carpani, øjeblikkeligt beder Riis om at klappe i. Og så alligevel: Med UCI kan man ikke være sikker på noget ud over at det er en samling amatører og tåber, der mere tænker på egen vinding end sportens bedste.

Jeg har ikke det klare svar på, hvordan man skal gribe situationen an, hvis det skulle komme til at skabe et frirum, hvor alle kan tale.

På den ene side er der det pragmatiske håb om at bevare nogle af sportens personer ud fra tesen om, at stort set alle har noget at skjule, og at den totale oprydning nærmest kun efterlader teenagere.

På den anden side er der kravet om, at ulovlige handlinger ikke skal kunne betale sig. I Holland har man trukket en grænse ved årsskiftet 2008, hvor det biologiske pas blev indført. Forseelser inden da straffes med seks måneders karantæne. Efter den dato er det fuld straf.

Hvad vej man end vælger er det åbenlyst, at der skal ske noget. Riis venter.

Det samme gør vi andre.

Din kommentar

Kommentarer

Alle er jo dopede - selv i dag

Skrevet af Anonym, Fredag den 22. februar 2013, 01:37

Frigiv doping og lad dem som bruger det koere sig selv ihjel.
Det er den eneste vej. Touren vil altid vaere fyldt med dopede ryttere.
Godt arbejde Jacob S. blive ved med at jagte sanfheden

arbejde :o)

Skrevet af Anonym, Lørdag den 23. februar 2013, 23:00

Aarbejde. han sidder på hans flade røv og køre i det samme hver dad.
Hvorfor skal han jagte sadheden. hvis de skal frigive dopng?.
er du doped ?

spil af penge

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 19. februar 2013, 18:52

fatter ikke hvad dette gamle lort skal til for det er 10 år gammel meget folk gider læse om det vær dog stolt af at vi har et dansk cykel hold forstå ikke bt og extrabladet vil ødelægge et dansk cykelhold for alle var dobed mere eller mindre ingen kan tro jeg kører 3500 km op af i de højeste bjerge i eu

Bjarne Riis er ikke anklaget

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 19. februar 2013, 14:45

Husk lige dette kære Journalist. Du er er ikke anklager i retten, og derfor skal tonen absolut ikke være der henne, hvor det er en direkte hetz. Haters allways gonna hate. Der er kommet noget frem i offentligheden om flere tidligere dømte ryttere der har nævnt Bjarne Riis og at han godt vidste det med at de dopede sig, men alle siger også at selve "rytteren (e)" var alene med Bjarne ergo vil det være påstand mod påstand, så den anden kan ikke vide noget om hvad Bjarne og en anden rytter har sagt og gjort. Bjarne Riis skal ikke forklare sig i offentligheden, for han er ikke under anklage, han skal drive sit hold som han altid har gjort - pressen må dog selv bestemme hvad og til hvilken drejninger den gerne vil have belyst - men Bjarne har ret til at klappe kaje i offentligheden - uanset hvad han siger til jer, vil I unægtligt fordreje hans ord alligevel. Bjarne Riis har erkendt at han tog doping i hans aktive karriere, og nævnt at han vil gøre hvad han kan for at gøre det til en renerer sport end det har været hidtil. Han har også fået lov til efter sin indrømmelse at køre videre af UCI ligesom alle andre tidligere ryttere har fået lov til dette. Det er ikke rytteren eller holderejeren/træneren alene det er ligeså meget UCI/WADA/CAS der bestemmer reglerne og så er der Journalisterne der tror de bestemmer, og sponsorene ønsker bare at vinde alt og få mest muligt ud af deres sponrart. Det er en organisation det hele. Hvis der skulle gives kritik så skal i kære Journalister rode meget mere i UCI da det er dem der bestemmer og tillader tidligere dopede cykelryttere at drive deres eget cykelhold

Det er da utroligt!!!!

Skrevet af Anonym, Lørdag den 16. februar 2013, 22:05

Du bliver ved , har Riis hugget din ungdoms kæreste eller nægter du bare at anerkende at du ikke kan få ham ned med nakken. TABER.

Snydere.

Skrevet af Anonym, Torsdag den 14. februar 2013, 12:40

Der er vel ingen fornuftige mennesker som ved deres fulde fem tror på at doping er fortid i cykelsporten. Det seneste bevis er da positive prøver fra Alberto og Frank. At de så igen prøver at lyve sig fra det med syge forklaringer er da kun for pinligt. Som Rasmussen siger, det er kun for let at snyde dopingskontrollen. På den anden side vil menneskerne jo gerne snydes ... fordi så bliver det hele så meget lettere. Så behøver vi ikke at tage standpunkt. Fuck hvor er cykelsporten latterlig. Det er slut med at bruge tid på den.....

Fuck cykelsporten

Skrevet af Anonym, Torsdag den 14. februar 2013, 12:35

Lad os nu bare droppe denne latterlige sport. Den består kun af snydere og tåber som tror på snyderne. Det er simpelthen for latterligt at cykelrytterne kan tjene så mange penge. TÅBER siger jeg bare. Der er kun en ting som dur og det er nultolerance.... og bliver du taer så er det ud og så betal lige dine penge retur.

Doping/Bjarne Riis

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 22:11

Efterhånden er det svært at læse nogen former for medier, uden det drejer sig om doping indenfor cykelsporten. Ingen kan vel være i tvivl om at fortidens cykelsport var præget af doping hvor mere eller mindre alle var dopet på den ene eller anden måde.
Spørgsmålet er om ikke det snart er tid at trække en streg i sandet og begynde på en frisk.
Har Bjarne Riis ikke rent mel i posen, ja så har alle nuværende sportsdirektører formentlig samme problem og skal Bjarne Riis "Slagtes" som det tydeligt er censations pressen henseende, ja så skal langt de fleste andre sportsdirektører også ud af gamet.
"Kyllingen" har nu stået frem som mange andre og tilstået sin mangeårige doping. Fint nok hatten af for det. Men når "Kyllingen" åbentlyst vælger at afsløre andre for at forkorte sin karentæne til 2 år, ja så er det jo kun for egen vindings skyld, da han ønsker at blive sportsdirektør efter overstået karantæne.
Bjarne Riis har gjort utroligt meget for cykelsporten i Danmark og selvom han indrømmede doping da han vandt Tour De France, så er han stadig manden der skabte den store interesse og fremgang indenfor Dansk cykelsport.
Man får efterhånden den følelse at pressen kun har en interesse, nemligt at "Kule" alle ned uanset konsekvenserne.
Bjarne Riis har indtil nu valgt ikke at komnenterer beskyldningerne, måske netop fordi andre har så travlt med at pudse deres glorie. Det hele går jo over i mudderkastning og trækker man ikke den streg i sandet, ja så forsvinder de fleste sponsorer og alle os der elsker cykelsport, mister oplevelsen af et godt cykelløb.
At komme doping helt til livs, er nok svært, særligt når man nu hører at Lance Amstrong var dopet i alle sine sejre i Tour de France. Man kan spørge sig selv? Hvor var doping kontrollen og hvorfor blev han ikke afsløret. Måske skulle pressen bruge lidt kræfter på at afsløre evt. svindel indenfor selve kontrollen, i stedet for rytterne. En simpel løsning på dopingproblemet fremover ville være, at sætte en dato hvor man sagde!
Bliver en rytter afsløret i doping, skal han have karantæne, men samtidig mister hele holdet sin ret til at deltage et helt år i alle former for løb ikke mindst i Pro touren.
Kollektiv afstraffelse ville uden tvivl få de fleste til at tænke sig godt om.
Lad os nu komme videre og slå så en streg over fortidens syndere så vi igen kan se det cykelløb vi alle ønsker. Censationspressen kunne så bruge deres kræfter på seriøs dækning af sporten, istedet for gisninger og vildledning af trofaste læsere.

Doping/Bjarne Riis

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 22:11

Efterhånden er det svært at læse nogen former for medier, uden det drejer sig om doping indenfor cykelsporten. Ingen kan vel være i tvivl om at fortidens cykelsport var præget af doping hvor mere eller mindre alle var dopet på den ene eller anden måde.
Spørgsmålet er om ikke det snart er tid at trække en streg i sandet og begynde på en frisk.
Har Bjarne Riis ikke rent mel i posen, ja så har alle nuværende sportsdirektører formentlig samme problem og skal Bjarne Riis "Slagtes" som det tydeligt er censations pressen henseende, ja så skal langt de fleste andre sportsdirektører også ud af gamet.
"Kyllingen" har nu stået frem som mange andre og tilstået sin mangeårige doping. Fint nok hatten af for det. Men når "Kyllingen" åbentlyst vælger at afsløre andre for at forkorte sin karentæne til 2 år, ja så er det jo kun for egen vindings skyld, da han ønsker at blive sportsdirektør efter overstået karantæne.
Bjarne Riis har gjort utroligt meget for cykelsporten i Danmark og selvom han indrømmede doping da han vandt Tour De France, så er han stadig manden der skabte den store interesse og fremgang indenfor Dansk cykelsport.
Man får efterhånden den følelse at pressen kun har en interesse, nemligt at "Kule" alle ned uanset konsekvenserne.
Bjarne Riis har indtil nu valgt ikke at komnenterer beskyldningerne, måske netop fordi andre har så travlt med at pudse deres glorie. Det hele går jo over i mudderkastning og trækker man ikke den streg i sandet, ja så forsvinder de fleste sponsorer og alle os der elsker cykelsport, mister oplevelsen af et godt cykelløb.
At komme doping helt til livs, er nok svært, særligt når man nu hører at Lance Amstrong var dopet i alle sine sejre i Tour de France. Man kan spørge sig selv? Hvor var doping kontrollen og hvorfor blev han ikke afsløret. Måske skulle pressen bruge lidt kræfter på at afsløre evt. svindel indenfor selve kontrollen, i stedet for rytterne. En simpel løsning på dopingproblemet fremover ville være, at sætte en dato hvor man sagde!
Bliver en rytter afsløret i doping, skal han have karantæne, men samtidig mister hele holdet sin ret til at deltage et helt år i alle former for løb ikke mindst i Pro touren.
Kollektiv afstraffelse ville uden tvivl få de fleste til at tænke sig godt om.
Lad os nu komme videre og slå så en streg over fortidens syndere så vi igen kan se det cykelløb vi alle ønsker. Censationspressen kunne så bruge deres kræfter på seriøs dækning af sporten, istedet for gisninger og vildledning af trofaste læsere.

Skudt i foden

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 19:24

Ups. Hr.Staehelin

Denne udtallelse du kommer med:

Med UCI kan man ikke være sikker på noget ud over at det er en samling amatører og tåber, der mere tænker på egen vinding end sportens bedste.

Det var vist at skyde dig selv i foden, det er jo lige netop hvad du har gang i.

Riis venter . Det samme gør vi andre.

Nej vi andre venter ikke , kun dig og Sporten.dk :o(

De indebrændte

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 19:07

kl. 13.48 skrev en formodentlig ansat i sporten.dk

"Hvorvidt han skal svare på private mails er jo decideret latterligt at hænge ham ud for - det siger vel sig selv, at det IKKE er hans job"

Hallo , hvordan kan han så forlange Riis svare ham ? det er vel heller IKKE Riis job.

Nej Staehelin og hans tinsoldater, de er indebrændte at det ikke kan kende forskel på hvad der er deres arbejde og hvad de laver.

Men at i sidder og opfordre jer selv til og forsætte jeres syglige hetz, der er sku da totalt latterlig og helt til grin

Men Problemet

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 18:06

er at BT kun er kritiske overfor Riis, hvad med Brian Holm? Sportsdirektør på T-Mobile i 2005-2006. Måske det mest dopet hold der har været i cykelsporten, og det vidste hold intet om?.. Prøv nu at spørg kritisk ind til ham, i stedet for at lege bedste venner med ham. Han var også Sportsdirektør på HTC i 2008-2009-10.. det mest succesfulde hold af ALLE.. problemet var bare at mens konkurrenterne som de slog blev taget for doping, kørte holm og hans hold bare videre..

For ikke at nævne DOPER-KIM (Kim Andersen) som er selv er blevet taget op til flere gange.. han har været sportsdirektør hos Riis og nu Brunell? det virker måske ikke suspect? Han kender alt til brødrene schleck, hvor den ene lige er blevet taget for doping for anden gang..

BT se nu på nogle andre end Riis, Ja han snød og har fået tæsk for det.. Men hvis i vil tages seriøst så se dog på nogle andre også. Tak

Staehelins indelukkelse

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 16:21

At Staehelin ikke vil indrømme at han kører rundt i ring i hans jagt på Riis er en sag.
Men at misbruge hans magt ved hjælp Sporten.dk for egen vinding det er sku en anden.

Svindler eller svindlere ?

At Sporten altid fordrejer overskriften på alle indlæg om cykling mod Riis, selv om de nogle gange ikke har noget med ham at gøre.
At de gentager dem selv i deres evindelig/daglige indlæg.
At de får alt til at lyde som det passe i deres forfølgelse.

Så kan man undre sig hvem der lyver mest.

Tyv tror hver man stjæler

Hvad der sker for Staehelin? .. hvad sker der for læserne?

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 13:48

Nu må folk vel lige tænke sig lidt om, inden de SVINER Jacob Staehelin alt for meget. Manden er jo journalist på et sports-kritisk medie, så på sin vis er det vel hans JOB at forsøge at få Riis i tale omkring et emne, der fylder meget i sports-samfundsdebatten.

Hvorvidt han skal svare på private mails er jo decideret latterligt at hænge ham ud for - det siger vel sig selv, at det IKKE er hans job. Man kunne måske håbe, at han vil bruge nogle af de formodentlig udmærkede emner, han bliver bedt om at svare på i de private henvendelser, i hans klumme - såfremt de har relevans for dét emne, han vælger at tage op den pågældende dag/uge.

Jeg vil da også gerne give mit besyv med omkring, hvorvidt BT/Staehelin skal lade Riis være. NEJ, det skal de ikke. Ideen med, at man skal kigge fremad og lade fortid være fortid, er helt misforstået.
Cykling - som så meget andet, folk betaler penge for, beror på TROVÆRDIGHED. Og det er jo netop Riis' troværdighed, der er på spil, hvis det viser sig, at han har har kendskab til brug af forbudte medikamenter på hans hold. Hvis det så betyder, at der ikke længere kan findes sponsorere til at finansiere holdet, er det bare ærgerligt - alternativet er vel, at doping for altid vil være en alt for stor medspiller i professionel cykelsport. Og det er der vel ikke nogle, der ønsker.

Endelig er det da indlysende, at BT er kritiske overfor Riis og hans hold, og ikke overfor andre hold, netop fordi Riis' hold er dansk funderet, og i dén grad tegner billedet af dansk cykling på højeste niveau.

Afsluttende vil jeg bemærke, at denne uges klumme giver et fint billede af, hvorfor Riis endnu ikke er gået til bekendelse. Jeg synes faktisk det er en af Staehelin's bedre, idet der er en fin sammenhæng mellem overskrift og budskabet i artiklen.

Jeg vil derfor opfordre BT/Staehelin til at FORTSÆTTE med at være kritiske overfor Riis' ledelse af hans hold. Og til også i fremtiden benytte overskrifter, der ikke antyder mere, end hvad artiklen handler om;-)

Hvad sker der for sporten.dk

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 15:59

Det ser ud til en af Staehelins kollegaer gerne vil bakke op om deres sygelige Hetz på Riis her

Stop nu

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 13:47

Kamn du og sporten ikke lade det ligge snart..I blir ved og ved og der sker ingenting så stop dog,Og skriv om noget andet...Riis Siger ikke noget og hvorfor sku han,Det er ligemeget manden har sagt han har taget epo osv...I blir nødt til og stoppe det hvis i ikke vil miste flere læsere..Folk er ret ligeglade..Kom videre tak

Elsker cykelløb

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 13:03

Hej Jacob.
Du behøver ikke skrive mere om fortiden i Cykelløb og doping.
Vi gider ikke læse mere om dine angreb på alt og alle, og hvor dumme du synes de er.
Vi ved nu hvad du mener om UCI og Bjarne.
Hvor ville det være dejligt hvis du ville skrive om cykelløb, her på sportssiderne. Det er det vi vil læse om.Se nu fremad. 2013 bliver rigtig spændende, med nogle fantastiske cykelløb.Vi glæder os.....
Mogens Nielsen

Nu er det også UCI's skyld det hele...

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 11:04

.....hvor lavt kan man synke Jacob...
Prøv nu at stoppe den hetz.... hvem tjener den?

Og hvad så hvis Bjarne endelig har vidst til noget?? Hele sporten har jo være inficeret..... kig nu fremad! Det prøver vi andre på, men sensationsjournalistikken vil det tilsyneladende anderledes!

JS

Så ramler det

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 10:55

Sagen er meget enkel. Selvfølgelig har Riis selv været dopet. Og naturligvis ved han også, om hans dyrt betalte ryttere bruger EPO. Problemet er bare, at hvis han nogensinde så meget som indrømmer dette, så er han færdig i branchen og kan aldrig vende tilbage. Så man forstår han holder mund. Men derfor skal medierne da bore i det alligevel.

Jeg er helt enig

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 12:58

Det sjove er at man her skal tænke over hvad det egentligt drejer sig om. At rydde op i sporten, eller sælge flest aviser.

Jeg er stadigt FULDSTÆNDIGT paf over BT selv når en velanset Læge og tidligere leder af Anti Doping Danmar, skulle have taget imod bestikkelse for at sløre eventuel doping foregik...jeg mener hvor lavt kan man egentligt synke.

BT : Spørg jer selv mener I vitterligt at sporten er bedre tjent uden Saxo Bank- Tinkoff og i givet fald hvorfor går i ikke efter alle de andre hold på samme måde...og hvorfor er I ikke på samme måde kritiske over ALLE andre sportsgrene i flittigt dækker...for helt seriøst så synes jeg sku det begynder mere end bare at stinke at man går efter den eneste sportsgren der rent faktisk forsøger fange dopingsnydere...ene og alene fordi her er der personer der kan lynches og saves over...det er lidt sværere når man taler Fodbold og en milliard forretning....eller hvordan Jacob?

BT og EB får det svært!.

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 08:46

Det kommende Tour De France får sandsynligvis også i år stor mediainteresse. For BT og EB skyld må man da håbe, at Saxo-Tinkoff ikke får stor succes, for disse sladderblade og deres familiemedlemmer får sikkert ikke de bedste arbejdsbetingelser, når de forsøger at dække holdets præstationer.

BT og EB misforstår situationen, når de mener at kunne afkræve Bjarne Riis svar på deres mere eller mindre stupide spørgsmål. BR driver et privat firma, uden offentlig støtte, og er kun underlagt deres egen interesser, og står ikke til regnskab for disse sladderspalter.

Det forekommer mig uendelig ligegyldigt, hvad der er sket tidligere, man skal huske på, at vi taler om topatleter som har så stort et ego, at hvis de bliver kørt bagud, bliver nødt til at analyserer hvordan dette kunne ske. Der ligger et enormt præstationskrav på dem, og hvis de konkluderer, at konkurrenter foretager sig ulovligheder, så må de, for at kunne konkurrere på lige fod, foretage sig noget tilsvarende. det er ikke kun kropsbygning, når toptrænede anonyme ryttere, på de stejleste strækninger, bliver sat med så stort tidstab, som det er tilfældet.

Stop nu hetzen på, hvad der er sket tidligere. Nu er det personlige biologiske pas indført, og lad os så håbe, at de kontrollerende myndigheder, er ligeså dygtige og opfindsomme, som dem der prøver at snyde, og lad dommene over fremtidige syndere bliver strengere, både med karantæne, men også at det kan føles på pengepungen.

Det skal her dog bemærkes, at dopingspøgelset ikke kun sker i cykelsporten. Den spanske læge siger, at af hans 200 kunder består af 50 cykelryttere, medens resten er fordelt på andre sportsgrene, præstationskravet over for idræts topudøvere er det
samme i alle sportsgrene, tag lige det med i betragtningerne, inden I overfalder en specifik gruppe.

Til de cykelinteresserede må jeg fortælle, at udover TV, bliver I sikkert henvist til lokalaviserne, når næste store løb foregår, for jeg håber så sandelig, at disse sladderblade bliver boykottet, og behandlet på samme måde, som de praktiserer.

Godt skrevet.

Skrevet af Anonym, Onsdag den 13. februar 2013, 01:03

Fin fin artiklel. Det skal snart ske noget med cykelsporten. Alle daekker over hinanden saa dejligt med BT's vedholdende approch. Lad os en gang for alle faa renset ud om det saa koster ... de har alligevel snydt sig til det hele.Cykelryttere er de stoerste bedragere ... og de piver nu.. selvfoelgelig.
Det er dumt at snyde - men dummere at blive taget.

Selv i dag dopes der senest med Contador. Der er vel ingen som ved deres fulde fem tror paa boeffen?? Nae det er endnu et bevis paa at selv i dag fuskes der blandt cykelrytterne.

Der mangler en rigtig mand til at styre UCI og rense sporten.. dejligt BT ikke falder paa halen men holder ved og ved og ved... se det er en rigtig avis.

Tyndt stahelin....

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 12. februar 2013, 19:56

Det er tyndt Stahelin, ja dit proträt er ynkeligt.
Kan du ikke göre for det elller hva?
Du kräver åbenhed fra andre, men er selv lukket.
Du ved dit projekt er tyndt, fordi du har kvajet dig i
forholdet til Hamilton.
Hvorfor går du ikke efter UCI, mafiaen der kontrollerede
det hele, ved at kräve sit "cut" fra div. ryttere og holdejere,
for at lade dem deltage i div. löb, her findes den virkelige
råddenskab.
Hvorfor kun Bjarne og ikke Rolf?
Piotr.

BT, hvilken avis

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 12. februar 2013, 19:51

Hvorfor skulle den mand dog udtale eet ord til denne såkaldte avis, der sviner ham til, fordi de tror de ved alt! værste gang sludder man læser dagligt - måske er de bare dumme på redaktionen?

Klap i Bjarne

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 12. februar 2013, 19:28

"Klap i Bjarne" er overskriften her på sitet. pressechefen for UCI beder Riis afholde sig fra at udtale sig om doping.
Ja så kan saprotem.dk vel ikke koge mere suppe på den pind!

utroværdig igen

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 12. februar 2013, 19:25

Igen er sportchefen ude i sit personlige korstog mod Riis.De logisk græsen til det patetiske. Vi behøver ikke at du fortæller at Riis venter på det rette tidspunkt. Det har mange før dig indset, men ok. Da har du vel også indset at det ikke er Sporten.dk der har nogen indflydelse på hvornår Riis udtaler sig. Så kan vi da blive fri for alle sitets spekulationer.
Dog du kan jo svare på de spørgsmål som mange her på sitet gang på gang fremsætter.
Hvilken aftale var der mellem Tyler Hamilton og BT/Sporten.dk.
Tyler fik PR for sin bog ud over alle grænser. Fik han honorer for sine udtalelser, fik han betalt rejse og ophold, har BT haft indsægt fra salget af hans bog.
Jeg tror mange venter med spønding mens "presset" stiger på Staehlin m.fl.
Så kom nu ud af buskern og vis lidt åbenhed!

Hvad sker der for Staehelin???

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 12. februar 2013, 19:02

Staehelin, som ellers altid er så pisse klog i sine debatindlæg ved ikke hvordan man skal gribe situationen an, jeg er dybt rystet!!! Jeg troede han vidste alt....

Har vi vidst de sidste 6 måneder.

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 12. februar 2013, 18:17

Og det her har vi jo sagt i snart 6 måneder, præcis dette.
Manden kan jo i sagens natur ikke udtale sig, og hvorfor skulle han, hele lorte dyngen ville lande hos Riis for noget som alle uden undtagelse har deltaget i, det var en kultur snarere end undtagelsen, og man kom åbenbart ikke ret langt uden doping.
Om det er moralsk forkert kommer sådan set ikke sagen ved, her er både en livsdrøm såvel som arbejdspladser på spil, så at Riis har været tavs er logik for burhøns.

Naturligvis venter han til det rette øjeblik, prøv at finde en eneste DS eller Doktor i gamet idag som kan sige de ikke har været involveret i kulturen, det gør de jo heller ikke, og en sandheds kommision er desværre nok den eneste vej til at få alle kort på bordet, og sat en dags orden for en renere sport i fremtiden.

Doping - den allerstørste forbrydelse

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 12. februar 2013, 18:12

Kære BT
Jeg troede ikke aviser skulle lave historieskrivning. Heldigvis har jeg samme holdning som Saxo Bank. Hvad kan vi bruge 10 år gamle historier til.

BT vil jo bare svine nogen til - det giver ingen mening. Jeg tvivler ikke på at alle har taget "noget" og det har man gjort siden tidernes morgen.

Jeg fatter BT gider læserne gider ikke læse det ... og løgne... ja journalister laver jo aldrig pyntede historier vel Jesper

BT virker mere og mere

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 12. februar 2013, 18:01

patetiske i deres konstante angreb på Riis.

De skyer ingen spalteplads i deres heksejagt, jeg tvivler endog på, at de stopper jagten, skulle det vise sig at Riis, rent faktisk ikke er indblandet i mere end han allerede har indrømmet.

STOP NU BT. mens i stadig her en minimal anseelse blandt læserne!