KØB PLUS!

Riis udsat for internet-svindel

Kopister forsøger at sælge team-trøje for sæson 2013.

Vogt Dem for efterligninger, hedder et gammelt Kim Larsen & Starfuckers album fra 1978.

Det samme kan med sindsro siges om de trøjer for Team Saxo-Tinkoff, der nu udbydes i salg på ihvertfald en internetbaseret butik med kreative fuskere på lønningslisten.

Skal man tro internetbutikken ioffer, kan man allerede nu erhverve sig den dragt, Contador og kompagni skal køre i i sæsonen 2013.

Det er tæt på at være en verdenspremiere eftersom det danskbaserede cykelhold ikke officielt har præsenteret arbejdstøjet for den kommende sæson og pressechef Anders Damgaard erkender da også, at der er tale om kopikatte af kinøjsisk oprindelse, som vil slå plat på Riis og kompagni.

- Jeg kan godt afsløre så meget, at trøjen ikke kommer til at se ud som den, de sælger på den pågældende hjemmeside. Det tror jeg ihvertfald ikke  vores russiske sponsor ville være tilfreds med, pointerer Damgaard med henvisning til bankmanden Oleg Tinkovs gule signaturfarve.

- Da vi ved af erfaring, at der altid er firmaer, som hurtigt vil lave kopier, venter vi så længe som muligt med at løfte sløret for, hvordan vores trøje og bukser for den kommende sæson ser ud, siger Damgaard til sporten.dk.

I forgangne sæson kom designafdelingen i Riis Cycling A/S på overarbejde en uge før Tour de France, da Oleg Tinkoff meldte sig på banen som co-sponsor. Fra at køre med en vellykket middelhavsblå som gennemgående farve, kom der et ordentligt stænk gult ind over Riis-rytterne med Oleg Tinkovs entré. Og den gule nuance var nogenlunde det nærmeste, holdet kom en førertrøje i Tour de France 2012.    

Til almindelig skræk og advarsel ses her kopisternes bud på Team Saxo-Tinkoffs 2013 dress.

.2013 New SAXO BANK team cycling jersey+bib shorts   

Læs også: