KØB PLUS!

Riis raser mod agenter

Agent for en af Bjarne Riis' ryttere er gået langt over stregen, mener Bjarne Riis

Flere hold er angiveligt interesseret i at få fingre i Team Saxo Banks Richie Porte. Forståeligt efter en god sæson. Og Bjarne Riis er heller ikke sur over, at rytterens agent spørger holdejeren, om Richie Porte kan købes fri af kontrakten med danskerholdet, der løber et år mere. Men forståelsen er væk, når Richie Porte offentligt siger:

- Der er en masse interesse for mig, efter hvad jeg har præsteret i denne sæson, men der er ikke taget nogen beslutning.

Og når agenten ikke accepterer reglerne og holdejerens klare nej, men i stedet shopper rundt til andre hold viftende med et nyt kontraktforslag fra Riis for at presse prisen op – og i øvrigt sætter vilde griller i hovedet på Porte, bliver holdejeren gal.

- Det går over gevind al det der. Han har en kontrakt, og den kommer han ikke ud af. Han får ikke lov at gå. Så simpelt er det, og det ved han også godt. Jeg kan ikke forstå, han bliver ved, raser Bjarne Riis og fortsætter:

- Problemet er, at deres managers og agenter presser rytterne til det yderste og rådgiver deres ryttere forkert. Kontrakter skal respekteres.

Fabian Cancellara brugte vel samme taktik som Porte – og slap fri. Hvorfor er det her anderledes?

- Det er noget andet, når man er enige. Richies manager bliver ved med at provokere og forsøge at presse os. Vi har sagt til dem, at det kan der ikke blive tale om. Han kan ikke købes fri. Alligevel fortsætter de. Det er fair nok, en manager spørger, men når der er sagt nej, skal det stoppe. Han pudser advokater og alt muligt på os, og reglerne er sådan, at du kommer ikke ud af en kontrakt, medmindre parterne er enige. Rytter, nuværende hold og nyt hold, siger Bjarne Riis.

Holdejeren forventer opbakning fra Den Internationale Cykelunion UCI , og når Bjarne Riis når helt op i det røde felt, er det fordi, at tilfældet Richie Porte ikke står alene.

- Det er et kæmpe problem i sporten, og i år er det gået helt amok. Agenterne render rundt og shopper hos alle mulige hold, og det er ikke kun os, der har de her problemer. Det må stoppe nu, det er uacceptabelt. Agenterne sætter griller i hovedet på helt unge ryttere ved at stryge om sig med tal, der er helt urealistiske, mener Bjarne Riis.

Læs også:

Din kommentar

Kommentarer

Enig

Skrevet af Anonym, Søndag den 26. september 2010, 02:50

Kim A kan ikke klare sig uden Bjarne R det har man jo kunne se hele tiden hvergang der skulle siges noget dårligt om rytterne eller holdet er det Bjarne der udtaler sig Kim A er så bange for at træde en rytter over pusse nusse fødderne så vent bare at se uden Bjarne R er han næsten et nul ja nul komma nul dut for Kim A er det hurtigt slut.

Rytterne flygter fra Saxo Bank

Skrevet af Anonym, Fredag den 24. september 2010, 15:39

Mon ikke en stor del af årsagen til rytterflugten skyldes at Bjarne Riis har haft en mega rygklapper ansat på holdet. Her tænker jeg naturligvis på Kim Andersen. Der er da vist ingen tvivl om, at han har forstået at tækkes rytterne, at fremstå som hyggeonkel og deres bedste ven. Jeg er overbevist om, at Kim Andersen har taget æren for de populære beslutninger, hvor han ved de upopulære har henvist til Bjarne Riis og sagt at det var hans ordre. Er vi ikke en del, som har oplevet en kollega som har slikket chefen op og ned af ryggen, for - når chefen var væk - at bagtale ham. Ubehagelige typer, som ikke egner sig som ledere.
Vi må jo se hvorlænge Kim Andersen holder som ledende sportsdirektør hos det nye Lux - hold. Nu skal han jo selv til at være "bussemand" og foretage de upopulære beslutninger. Medmindre han kan bruge Brian Nygaard i den rolle. Jeg tror ikke Kim Andersen har formatet til at stå alene.

Rytterne flygter ........

Skrevet af Anonym, Fredag den 24. september 2010, 17:28

Jeg tror også at KA er roden til alt den rytterflukt. Det er takken for at han blev taget ind i varmen og fik en godt betalt jobb i mange år. Hvor fræk går det egentlig an at være, Har penge,position og ære så stor magt idag at al folkeskik er lagt på hylden.
Cancellara stoppet midt i et løp - for han måtte tenke lidt på sig selv. Er hjernen helt blæst ud? Er han blevet fortalt at når Riis ikke vil lade dig gå - så går du selv.?
Det siidste jeg har læst er om grådige agenter som lokker unge ryttere med guld og grønne skove, det smager af menneskehandel. Det viser sig ofte at ved holdbytte svarer de ikke til forventninger.
Skal blive spændende at se præsentation af det nye Schleck hold med gamle Saxo ryttere og KA i spidsen. Jeg håber de står frem med lukkede øjne allesammen OG SKAMMER SIG !

klap ikke

Skrevet af Anonym, Fredag den 24. september 2010, 14:11

Ja Rolf er gudjammerlig, med sin helt egen Maifia så selv om han gerne vil fremstå som en Engel er han luret uhadada

Klap i Rolf er GUD

Skrevet af Anonym, Fredag den 24. september 2010, 13:52

Klap i Rolf er GUD Klap i Rolf er GUD Klap i Rolf er GUD Klap i Rolf er GUD og når du lukker munden op igen så Klap i Rolf er GUD

Det er et spørgsmål om hvor troværdig Riis er.

Skrevet af Anonym, Fredag den 24. september 2010, 12:31

Jeg tvivler på Riis `s troværdighed. Der må da være en grund til, at rytterne flygter fra Saxo Bank.

Som en skriver, er der også Rolf Sørensen, som jeg mener er en rigtig rygklapper. Vi er jo nok nogen der ikke glemmer at Rolf Sørensen, i halvfemserne, aldrig har brugt EPO, hvis nogen tror på det.

Hvad jamrer du dig over Riis.

Skrevet af Anonym, Fredag den 24. september 2010, 11:19

Du har da selv lukket porten helt op ved at lade Cancellara slippe ud af hans kontrakt. Du kan da ikke forvente, at andre ikke prøver det samme. Masser af avis skriveri, skaberi, dårlig opførsel o.s.v. wupti, så er den kontrakt slettet.
Der vil altid være "rygklappere", som kan tjene penge på at overbevise rytterne om, at de er meget mere værd.
Du har selv udtalt, at du kun ønsker ansatte, som ønsker at arbejdefor holdet. Det ønsker Porte ikke, så ud med ham, hvis der er nogen, som vil smide en pose penge for at overtage ham. Er beløbet stort nok tror jeg de fleste vil mene, at "knægten" skal bruge nogle år mere for at bevise at "talentet holder vand", for så at vente til kontraktudløb.

Få fingrene op af lommen Riis.

Skrevet af Anonym, Torsdag den 23. september 2010, 19:12

At kalde Portes agent for grådig hvis ikke Riis har tænkt sig at forbedre Portes kontrakt for næste år, men først sæsonen efter er for dårligt. At Porte står med en neo-pro kontrakt til næste år er en fornærmelse mod mandens talent. FORLÆNG med en ordentlig kontrakt Riis og gerne en 2-3 år. Ellers står han først i køen til udgangen til næste år.

Du har vist aldrig indgået en kontrakt med nogen

Skrevet af Anonym, Torsdag den 23. september 2010, 20:16

Der er en grund til , at man nedfælder en aftale på et stykke papir, og underskriver den.
Den forpligter begge parter, uanset om det går godt eller skidt.

Dårlig moral

Skrevet af Anonym, Torsdag den 23. september 2010, 16:37

Ja man kan efter hånden godt forstå Riis og hans vrede, og tænker på hvor længe at han kan blive ved med at blive behandlet så dårligt og stadigvæk have lyst til at fortsætte i det game. hvor agenter og tidliger ansatte kun p..... på en for det gode og storer stykke arbejde der bliver lavet for rytterne og Dansk cykling.Og når vi nu snakker agenter så har vi Rolf Sørensen som er tilknyttet TV2 sporten samt agent for Matti som også rejser fra Riis pga. penge penge fatter ikke at TV2 kan og vil bruge den form experter men så er han jo tæt på hele tiden for andres regning meget smart og umoralsk .Man frygter at det herkun vil ødelægge interessen fra sponsorene og publikum uha tænk jer om inden at det er forsent.

Det var da osse på tide bjarne slog i bordet

Skrevet af Anonym, Torsdag den 23. september 2010, 16:27

Vi snakker prof. Sport kære ryttere en kontrakt er bindende så klap i og kør på cykel hvordan tror i rytter i ville have det hvis Saxo Bank gik i morgen hej hej så ville i stå og sige øhhhh vi har en kontrakt prof. sport er jo ikke en børnehave

Det gælder begge veje

Skrevet af Anonym, Torsdag den 23. september 2010, 16:25

Kontrakter gælder begge veje. De skal beskytte den aktive idrætsmand, men så sandelig også - i dette tilfælde - holdejeren/arbejdsgiveren.

cykling

Skrevet af Anonym, Torsdag den 23. september 2010, 18:17

Vi har altid været vant til at en aftale er aftale,
så så kære ryttere drop det PIS og KØR