KØB PLUS!

Riis-lejr: Vi er lettede

World Tour-licensen til Team Saxo-Tinkoff giver arbejdsro til Bjarne Riis' cykelhold.

Da den internationale cykelunion UCI mandag tildelte World Tour-licensen til Team Saxo-Tinkoff skabte det stor glæde hos det danske cykelhold.

- Vi er lettede, og vi mener, at det er den rigtige beslutning. Vi havde gode muligheder for at få wildcards til at komme gennem sæsonen, men nu er vi ikke afhængige af det. Nu kan vi lave vores program, og det giver os fred og ro, siger Trey Greenwood, der er administrerende direktør i firmaet bag Team Saxo-Tinkoff - Riis Cycling - til sporten.tv2.dk.

Dermed er Bjarne Riis klar til at stå i spidsen for et cykelhold, som i de næste to sæsoner kan køre de største cykelløb i verden. Ifølge Trey Greenwood er forklaringen på, at licensen kom i hus, simpel:

- Det handler om styrken på holdet, og vores hold er godt. Albertos (Contador, red.) point tæller ikke, men han kører for vores hold. Han er verdens bedste etapeløbsrytter, og han vil jo køre med i de løb næste år. Det hele handler om at have de bedste ryttere i de største løb, og det har de nu, siger han.

Læs også: