KØB PLUS!

Riis: Kender ikke Fuentes

Bjarne Riis afviser Tyler Hamiltons beskyldning om, at danskeren skulle have præsenteret den amerikanske rytter for den berygtede spanske doping-læge, da Hamilton kørte for det danske cykelhold.

I sin kommende selvbiografi 'The Secret Race' afslører Tyler Hamilton, at det var den danske cykelholdsejer Bjarne Riis, der introducerede Hamilton til dopinglægen Eufemiano Fuentes. Den spanske læge var manden, som en stor gruppe af ryttere konsulterede i den første halvdel af det foregående årti for at få hjælp og praktisk vejledning til deres doping-programmer.

Men Bjarne Riis afviser pure Tyler Hamiltons beskyldninger:

- Jeg kan fuldstændig klart afvise, at det skulle være tilfældet. Det er simpelt hen ikke sandt, siger Bjarne Riis ifølge Politiken til nyhedsbureauet Ritzau.

Riis afviser, at han overhovedet kender den berygtede spanske læge.

- Jeg kender ikke Fuentes, jeg har aldrig nogensinde mødt ham, siger Bjarne Riis og afviser, at han vil kommentere yderligere på Hamiltons beskyldninger.

- Mere vil jeg ikke sige i denne sag. Jeg synes heller ikke, jeg behøver at kommentere på hvad som helst. Og det agter jeg heller ikke at gøre, siger Bjarne Riis.

Læs også: