KØB PLUS!

Riis får sit eget udviklingshold

Fremover vil Bjarne Riis udvikle sine egne stjerner på det nye udviklingshold, som kommer til at køre under navnet Ceramica Flaminia.

Bjarne Riis får nu sit eget talenthold. Talentholdet kommer til at fungere som et udviklingshold, hvor fremtidige Saxo-Tinkoff-ryttere kan lære det, der er nødvendigt for at kunne begå sig blandt verdens bedste ryttere.

Det er det italienske firma Ceramica Flaminia, der har henvendt sig til Riis med tilbuddet om at finansiere det nye talenthold. Som en del af aftalen indtræder Ceramica Flaminia som partner hos Team Saxo-Tinkoff, og det betyder, at Ceramica Flaminia også vil optræde på Team Saxo-Tinkoffs trøje fremover.

- For os er det en kilde til stolthed og glæde, at vi nu er tilbage i cykelsporten og samarbejder med et fantastisk hold ledet af Bjarne Riis, siger marketingsdirektør for Ceramica Flaminia, Francesco Bravini.

Det nye hold hedder Ceramica Flaminia, og det kommer til at fungere som et selvstændigt continental hold med 12 unge ryttere.

Holdet får base i den toscanske by Lucca, hvor Bjarne Riis selv boede tidligere.

Riis er glad for endelig at få sit eget udviklingshold.

- I efterhånden nogle år har jeg ønsket at lave et professionelt udviklingshold med udgangspunkt i Lucca, hvor vores hold har en stærk base, da mange af vores ryttere bor der, ligesom vores træner bor i Lucca. Ceramica Flaminia tilbød os både den nødvendige økonomiske opbakning og et setup, som forhåbentlig gør, at vi kan udvikle kommende stjerneryttere til Team Saxo-Tinkoff, siger Riis i en pressemeddelelse.

Læs også: