Problemet er løst: Kyllingen får licens

Christina Watches-Onfone har løst problemerne og får en licens til næste sæson.

Michael Rasmussens cykelhold Christina Watches-Onfone har onsdag middag sendt et fyldestgørende regnskab til Danmarks Cykle Union (DCU), som dermed godkender holdet, der i næste sæson også kan kalde sig et dansk continental-hold.

- Vi har her til formiddag modtaget et regnskab fra Christina Watches-Onfone, og dermed er alle papirerne modtaget fra alle continental-holdene, og informationerne sendes videre til UCI, siger Jesper Worre til sporten.dk.

Det danske cykelhold havde lige indtil onsdagens deadline kl. 12.00 problemer med at blive godkendt af DCU. Unionen mente, at Christina Watches-Onfone ikke havde sendt et fyldestgørende regnskab, som kunne garantere for holdets økonomi næste år.

De udbad sig derfor et nyt regnskab fra Christina Watches-Onfone, men det førte til ballade, da direktør Claus Hembo mente, at deres regnskab til fulde levede op til de krav DCU har til licensansøgninger.

Direktør Claus Hembo beskyldte DCU for blande gammelt nag ind i sagen, og han følte sig forskelsbehandlet af Jesper Worre og DCU.

På grund af stridighederne mellem parterne luftede Claus Hembo muligheden for at søge licens i et andet land, hvis ikke DCU ville godkende holdets regnskab.

I alt syv danske hold er blevet godkendt af DCU, og ansøgningerne er blevet sendt videre til UCI, som indenfor en måned blåstempler licenserne. De syv danske continental-hold er:

Team Tre-For, Team Designa Køkken-Knudsgaard, Team J. Jensen-Ramirent, Team Concordia Forsikring-Riwal, Team Christina Watches-Onfone, Team Cult Energy og Team Blue Water Cycling.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08