Oprah: Lance tilstod ikke som forventet

Talkshow-værtinden har været i amerikansk TV tirsdag morgen amerikansk tid for at fortælle om det to en halv time lange interview

Interviewet med Lance Armstrong, som Oprah Winfrey lavede natten til tirsdag dansk tid, og hvor det amerikanske cykel-ikon efter sigende skulle have indrømmet brug af doping, blev dog ikke helt, som talkshow-dronningen havde forventet:

- Jeg tror, at hele interviewet var vanskeligt for Lance Armstrong. Han tilstod ikke på den måde, jeg havde regnet med. Det overraskede mig, sagde Oprah i showet i følge showets egen twitter-konto.

Talkshow-værtinden Oprah Winfrey fortæller nu, at Lance Armstrong havde så meget på hjerte under sit interview, at hun umuligt kan klippe i optagelserne.

Derfor bliver der nu sendt to programmer i stedet for en redigeret udgave af det, Oprah Winfrey selv kalder sit 'største interview nogensinde'.

- Ordet følelsesladet beskriver ikke, hvor intenst det var og hvor svært han havde ved at tale om det her. Og alle de folk, der har spekuleret i, om han går den vej og begynder at snakke om alle de ting... jeg tror, man efter at have set programmet vil tænke, at han leverede varen. Det gjorde han virkelig, siger Oprah Winfrey, der var direkte på i tv-stationen CBS' morgenshow.

Her blev der også vist klip fra interviewet, der viser en tydeligt nervøs Armstrong, der tager plads i stolen foran Oprah Winfrey.

Hun fortæller, at hun i løbet af de to-en-halv-timer fik lejlighed til at stille stort set alle sine forberedte 112 spørgsmål til den forhenværende cykelrytter.

- Jeg må sige, at han ikke indrømmede på den måde, jeg havde forventet han ville, beskrev hun til CBS.

- Det var overraskende... for mig selv, mit hold, alle der var til stedet i lokalet. Vi var alle fortryllede af nogle af hans svar, beskriver hun.

- Lance havde sit hold til stede i rummet, men ingen advokater, siger Oprah Winfrey til CBS.

Læs også: