Officielt: Her er Kyllingens nye stjerne

Constantino Zaballa har skrevet kontrakt med Christina Watches-Onfone

Det meddeler holdet i dag i en pressemeddelelse.

Zaballa har tidligere kørt på nogle af sportens største hold, blandt andre Kelme og Caisse d'Epargne, men sidenhen er det gået lidt ned ad bakke for spanieren, der de seneste fire sæsoner har kørt for kontinentalhold – senest for Miche.

- Det er et kæmpe scoop af få Zaballas underskrift på kontrakten. Vi har store ambitioner for næste sæson og Tino skal i den grad være med til opfylde de ambitioner, siger Claus Hembo.

Den store klassiker, som Hembo talte om for et par dage siden, var det spanske løb Clasica San Sebastian.

- Zaballa har såvel en etapesejr i Vuelta Espana som en sejr i klassikeren Clasica Ciclista San Sebastian med i bagagen – så han er et enormt aktiv på holdet. At kunne tiltrække en rytter af hans kaliber, bevidner i den grad, at vi har stor bevågenhed, og at de tiltag, vi gør for at styrke holdet, er de rigtige, lyder det.

Der er dog flere ryttere på vej til holdet, og tilsyneladende prominente navne.

- Zaballa er jo ikke den eneste spændende rytter, der hopper ind på holdet, vi går generelt efter en markant styrkelse og kan snart præsentere flere spændende ryttere, heriblandt en verdensmester, lyder det fra Claus Hembo i pressemeddelelsen.

Constantino Zaballa er tidligere blevet testet positiv. Det skete under Asturien Rundt 2010. Sidste år blev han idømt ni måneders karantæne, hvorfor han ikke har kørt cykelløb i denne sæson.

Udover Zaballa har Christina Watches-Onfone offentliggjort Marc Hester, Eugert Zhupa og Daniel Aldegheri som nye ryttere til 2013 sæsonen. Desuden har Angelo Furlan og Frederik Wilmann forlænget deres kontrakt.

feltet.dk

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08