KØB PLUS!

Østrigsk jagtsejr - 7'erne fører stadig

Det blev til østrigsk sejr i aftenens første jagt, mens par nummer 7 rundede 100 point og derfor nu fører samlet med en omgang ned til de nærmeste konkurrenter. Ballerup 6-dagesløb

Fredagens program ved det københavnske 6-dagesløb startede for det professionelle felts vedkommende med en spurtserie med seks spurter og parudskilningsløb inden der skulle køres jagt.

I spurtserien vandt blandt andre Marc Hester og Michael Mørkøv en spurt hver, mens det var par nummer 7, der sejrede i parudskilningsløbet, da Lasse Norman besejrede Leif Lampater i spurten. Par nummer 7 var dermed stadig i front sammenlagt inden den 45 minutter lange jagt.

Et af de absolutte toppar, par nummer 9 med Robert Bartko og Marc Hester, var dog ikke at se på banen under jagten, da Bartko blev neutraliseret forude for jagten.

Han havde ellers kørt de to foregående discipliner. Det betyder, at parret taber minimum en omgang til de øvrige par. Om Bartko kan køre mere fredag aften vides endnu ikke.

Med 30 minutter tilbagelagt var otte par på nul omgange i jagten, heriblandt samtlige toppar. Par nummer 7 kom dog herefter rundt og bragte sig dermed alene i spidsen af den samlede stilling, men der gik ikke lang tid før også de øvrige toppar angreb og kort efter kom rundt.

Par nummer 7 angreb med 20 omgange tilbage, men med på hjul havde de Roberts og Lampater, der forinden havde vist tænder overfor hjemmebaneheltene i Ballerup. Lander og Stöpler forsøgte også at komme med, mens Jesper Mørkøv og Franco Marvulli sad i feltet og havde misset udbruddet.

Franco Marvulli ventede længe med at komme af sted, men med otte omgange tilbage angreb han, nærmest samtidig med, at Mørkøv/Norman, Roberts/Lampater og Bengsch/Kalz kom rundt og blev godskrevet for en vunden omgang.

Det lykkedes dog ikke for Jesper Mørkøv og Marvulli at komme rundt. Kampen om sejren Følgende par skulle kæmpe om jagtsejren: Roberts/Lampater, Kalz/Bengsch, Müller/Graf, Norman/Mørkøv og Hacecky/Hochmann.

Det skulle afgøres i en spurt om sejren og de dertil hørende 20 point. Det endte med en lidt overraskende og flot sejr til østrigerne Andreas Müller og Andreas Graf, der kom først over stregen af de par, der stod på nul omgange.

 Samlet er det Michael Mørkøv og Lasse Norman, der fører det københavnske 6-dagesløb efter den 45 minutter lange jagt.

Parret fører nu med en omgang ned til de øvrige par – dog ikke fordi, de har vundet en omgang mere, men fordi de som det første par har rundet 100 point og derfor har fået en bonusomgang.

Samlet top fem efter jagten 1 Michael Mørkøv – Lasse Norman (Danmark) 105 1 omgang efter 2 Luke Roberts (Australien) - Leif Lampater (Tyskland) 82 2 omgange efter 3 Jesper Mørkøv (Danmark) - Franco Marvulli (Schweiz) 81 4 Vojtech Hacecky - Jiri Hochmann (Tjekkiet) 37 5 Marcel Kalz - Robert Bengsch (Tyskland) 35

Det er endnu ikke meldt ud hvor mange omgange Robert Bartko og Marc Hester taber. Derfor er de endnu ikke med i den samlede stilling.

feltet.dk