KØB PLUS!

Øget pres på Riis

KOMMENTAR

Lance Armstrong indrømmede i nat, at han dopede sig til alle sine syv Tour-sejre. Og det med EPO, blodposer, kortison, testosteron og hele pivtøjet.

Ellers kunne man ikke vinde Touren, lød argumentet fra en mand, der angrede med en skuespillers facade.

Da Tyler Hamiltons bog, The Secret Race, kom på gaden i september, var der stemmer nok i sporten, som forsøgte at så tvivl om mandens troværdighed. På sin vis forståeligt nok, for manden løj i hele karrieren, men bogen fremstod helstøbt. Og da USADA kom med de 1000 sider, som pillede Lance Armstrong fra hinanden, blev troværdigheden yderligere forstærket. For rapporten underbyggede alt, hvad Tyler Hamilton skrev om sin tid på US Postal-holdet.

Så kom indrømmelsen fra Lance Armstrong. Godt nok ikke så uddybende som USADA-rapporten, men dog en indrømmelse. Og dermed er der lagt yderligere til Tyler Hamiltons troværdighed.

Det gør også, at presset på Bjarne Riis er forøget. For hvorfor skulle Tyler Hamilton fortælle sandheden om Lance Armstrong, men lyve om sin tid på CSC, hvor han i sin bog beskriver, hvordan Bjarne Riis opfordrer ham til at bloddope sig og sætter ham i kontakt med dopinglægen Eufemiano Fuentes.

Bjarne Riis har ikke sagt noget i offentligheden i over fire måneder. Han nåede at benægte alt kendskab til Eufemiano Fuentes, inden han lukkede i. Og der står vi så i dag - med voldsomme og stadig mere troværdige beskyldninger fra Tyler Hamilton.

Den virkelighed skal Bjarne Riis også forholde sig til. For med Lance Armstrongs indrømmelse er han kommet under yderligere pres.

Og så lige et par ord om Lance Armstrong. Den mand er stadig en gennemført dum skid. Han indrømmede det, han kunne tillade sig, men undervejs smadrede han så mange mennesker med søgsmål, selv om de fortalte sandheden. Det er utilgiveligt, og undskyldningerne til de mennesker var så vage, at han burde skamme sig.

Lance Armstrong er kun ked af én ting, og det er, at han blev opdaget.

Din kommentar

Kommentarer

undskyldt

Skrevet af Anonym, Torsdag den 24. januar 2013, 16:29

Nu skal vi jo nok i være sådan efter Staehelin, det er jo helt tydeligt at han er syg og lider af forfølgeses vandvid. Prøv og se hvordan han tvinger han medarbejder til og gentage han egne indlæg og ønsker.

Stooop det hykleri

Skrevet af Anonym, Lørdag den 19. januar 2013, 18:53

Vil du være verdens bedste cykelrytter skal du være dopet! Ingen kan bestige 37 bjerge i løbet af 7 dage uden et yderst "energi-beriget" måltid aftensmad! Så hold nu op med at forsvare de topryttere"! Alle topryttere er dopet og det er fakta - Indurain stoppede i tiden men ingen andre ud over ham har i nyere tid undsluppet dopingspøgelset......på nær Rolf (som jo bekendt er meget ren). Det jeg prøver at sige er: stop med at være blå-øjet og kald venligst en spade for en spade. Løsning? Aner det ikke! Pøblen elsker bjerg-etaper for fuld skrald og helst flere i træk. Måske frigive doping??? Så kan man som toprytter selv vurdere hvor langt man vil gå mht at eksperimentere med ens krop.....det har f.eks. ikke holdt Linse Kesler tilbage (uden sammenligning i øvrigt) :D

Mvh
En Henrik Djarnis Fan

Lang vej endnu. STAEHLIN!

Skrevet af Anonym, Lørdag den 19. januar 2013, 17:03

Indtil videre har du kun lært navnet Bjarne Riis, indenfor for cykelverden, vil du skrive om cykling ja, så kræver det et dybdegående kendskab til at kunne skrive om det..
.. Og ikke bare rode ALT sammen i en pærevælling, hente lidt her og der af gamle indslag så det fylder mere, i hvad du skriver om. Det er tydeligt at læse, at du ikke er Sport-Journalist, selvom du blev ansat som sådan..
Det må da efterhånden være synligt for Sporten.Dk. Intet handler om ( Cykelløb ) desværre, her tænker vi på blandt andet på den udvikling der er sket netop i Cykling generalt.
I snart 5 år. har Sporten.Dk. ikke bevæget sig, men i er i luften når det handler om skandaler.
som i har plukket ud fra diverse andre medier, det er ikke saglig/faglig kritik.
Det handler ikke altid om at være først på tasterne, men undersøge og selv vuderer om det er noget der er vær at skrive om.. Sporten.DK. prøv med ( omvendt ) Psykolig.

Kære Staehlin.

Skrevet af Anonym, Lørdag den 19. januar 2013, 13:34

Mon ikke det snart er på tide at tide at I finder på noget andet at skrive om end Riis. Hvorfor er det ham I bliver ved med at skrive om. Nu har jeg set interviewet med Armstrong og der kom jo så ikke den rygende pistol som mange havde håbet på. Det er synd for jer, og mange af de andre journalister som havde håbet på at der kom noget frem så I kunne få skovlen under Riis. Riis skylder jer stadigvæk ikke nogle svar, dem har han jo givet.
Og det er altså at være naiv hvis at I tror at det kun er inden for cyklingen at doping findes. Men nå nej det er ikke så interessant for der er ikke nogle Riis`er som man kan jagte.
Glæder mig til den dag hvor at I nedprioritere cyklingen og især dopingen lidt og bliver mere seriøse.

Patetiske Staehlin

Skrevet af Anonym, Lørdag den 19. januar 2013, 11:12

Få dig dog et liv. Kritisk journalistik er fint, men kan også forekomme patetisk og kan ofte sammenlignes med et 3 årigt barn i supermarkedet som ikke får sin vilje, og derfor står og tramper frustreret i gulvet.

Jeg er ikke naiv, der har selvfølgelig været og er stadig doping i al sport, derfor kan man fortsat lade sig underholde. Alt skal ikke være så forbandet politisk korrekt.

Så kære Staehelin: Få dig et liv, kast dig over andre emner som kan gøre BT til Hele Danmarks Sportsavis igen!!

Snyd er snyd er snyd

Skrevet af Anonym, Lørdag den 19. januar 2013, 10:33

For ca 8-9 år siden, stod jeg til en forfremmelse i en stor virksomhed her i DK. På daværende tidspunkt var jeg på et mellemlederniveau, hvor lønnen ikke var voldsomt høj og det samme gjaldt bonussen.

Jeg fik ikke forfremmelsen, da den gik til en anden. Han havde havde et noget mere imponerende CV end mit. Bla. bedre uddannelse på et af de finere uddannelsessteder i USA. Surt for mig, fordi der de næste par år blev udbetalt nogle ret fantastiske lønninger og uhørt høje bonusser, der lå i et leje, som man kun kan drømme om. På den måde gik jeg glip af millioner, som jeg selvfølgelig godt kunne ha' brugt.

Jeg stoppede i pågældende virksomhed og kom til en større rekrutteringsvirksomhed. For halvandet år siden kom "min konkurrent" i betragtning til en stilling i en virksomhed, som bruge vores virksomhed til at foretage rekrutteringen. Jeg deltog ikke selv i opgaven. En af vores researchere kontaktede mig, da hun kunne se, at vi havde været i samme virksomhed. Hun ville høre om jeg kunne fortælle lidt om personen. Samtidigt delte hun også med mig, at der var nogle ting i hans CV der ikke helt hang sammen, så han ville undergå en lidt større granskning.

Det endte med at han ikke gik videre i processen, da det viste sig, at flere detaljer i hans CV var særdeles pyntet eller i værste fald opdigtet. Hans uddannelse var blandt de ting han havde opdigtet.

På en måde kan man sige, at den mand snød mig på målstregen og at han stjal fra mig. På samme måde føler jeg at Bjarne Riis har stjålet fra andre. Hans nuværende liv er bygget op på et fundament af snyd og bedrag, og det er bare ikke i orden.

Tyveri

Skrevet af Anonym, Lørdag den 19. januar 2013, 09:53

Det er mig en kæmpegåde, hvordan Bjarne Riis fortsat kan tiltrække både fans og sponsorer. Samtidigt har det ikke mindst skortet på skulderklap fra flere ledende politikere, der på trods af Bjarne, i begrænset omfang indrømmede sit snyderi. Bjarne har stjålet sejre, ære og præmiepenge fra alle dem, der rent faktisk var rene.

Det svarer lidt til følgende situation: Bent Børge vil rigtig gerne være en succesfuld forretningsmand, men han har ikke evnerne til at kunne blive det uden at bruge urent trav. Derfor stjæler han en masse penge fra sine konkurrenter ved at hacke sig ind på deres konti. Det bliver ikke opdaget og pengene bruger han så til at opbygge en succesfuld virksomhed.

Efter nogle år, bliver det opdaget og Bent Børge går til bekendelse. Og hvad sker der så?..... Ikke en skid. Bent Børge får lov til at fortsætte og hans virksomhed bliver stadig hyldet, på trods af at den er bygget op på baggrund af tyveri.

Det hænger ikke sammen vel?.... Og så alligevel, for det er jo det, der er sket med Bjarne Riis. Han har stjålet sig til sin økonomiske succes. Og for at gøre det værre, så har Saxo Bank tjent deres oprindelige penge ved at være sidegadevekselsere. Det var også at stjæle penge. Kun juridiske spidsfindigheder gjorde at at slap.

Det er bare så fedt et signal at sende til vores unge. Snyd og bedrag. - Det har alligevel ingen konsekvenser.

Korrupte cykelsport!

Skrevet af Anonym, Lørdag den 19. januar 2013, 06:45

Den ene svindler efter den anden fortsætter med at blive afsløret i det korrupte og dopingbefængte cykelcirkus.
Armstrong som er blevet mangemillionær på at snyde hele verden skal naurligvis ikke have nogen som helst form for tilgivelse men vil bare gå over i historien som endnu en svindler inden for cykelverdenen.
Og i sidste uge læste vi at en anden svindler – Bjarne Riis – lige har ansat en dopingdømt person som sportsdirektør!! Hvordan kan såkaldt seriøse firmaer lægge navn og sponsorkroner til dette svindel?
Og inden længe vil de sædvanlige platugler på det offentlige selskab TV2 bruge en masse penge på at transmittere cykelløb og i begejstrede vendinger fortælle om de “dygtige” cykelryttere! Al journalistisk integritet og hæderlighed er åbenbart lige meget – bare folket får noget brød og skuespil

TOTALT TIL GRIN.

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 19:38

Jeg troede journalister skulle holde sig objektive og neutrale i enhver sag, og ikke som Hr. Jacob Staehelin køre sit eget one man show og latterlige vendetta mod Bjarne Riis som efter hånden er en årelang kærligheds affære.
Det er både usmageligt, uendelig kedeligt og komplet til grin at læse Jacob Staehelin artikler om Bjarne Riis og hans forsøg på at kamuflere det som noget sporten har gavn af eller tager skade af, hvad enten der nu passer bedst ind i det samlede billede.
Sandheden er jo nok en hel anden, nemlig at hr. Jacob Staehelin med rette blev blacklistet af CSC i sin tid, og udelukket fra at få personlige interviews, det har nok gjort lidt ondt i skraldemandens ego.
Det kan kun siges at det ville være sørgeligt hvis nogen overhovedet tog notits af hr. Jacob Staehelins tåbelige artikler, men istedet bladede videre, for ærlig talt, det er ikke andet værd.
Som vi siger på godt dansk hr. Jacob Staehelin "Get a life"

Ækelt og ulækkert.

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 16:10

I en forholdsvis død periode for aviserne, er den indrømmelse for Armstrong det rene guf. Jeg skal sandelig også love for at de udnytter den, side op side ned og alle har åbenbart en kommentar til Armstrong`s forbrug af doping. Mere ækelt og ulækkert skal man lede længe efter.
Tidligere cykel kammerater, venner, kone , kærster naboer, pressefolk, kommentatore, ja selv ukendte mennesker har åbenbart en mening om dette. For mange af dem gælder det måske mere misundelse og for andre igen er det jo fint at kunne stå frem og fortælle en masse historier om hvorledes Armstrong var som menneske og cykelrytter. Jeg undre mig bare hvorfor alle de mennesker først kommer på tanke om hvilken dårlig person han åbenbart var og er lige nu. Dopingen alene burde jo absolut ikke kunne frembringe hele dette virvar og mere eller mindre utroværdige historier om Lance. Men desværre er der jo ikke noget der er mere typisk for menneskeheden end dette.Næsten alle kryp der kan kravle og gå forsøgert med en eller anden historie at gøre sig selv mere værdig.
Føj siger jeg bare.

Øhhh...

Skrevet af Anonym, Søndag den 20. januar 2013, 14:51

Hvis du mener at folk først kommer i tanke om Lance's ugerninger nu, så har du godt nok haft hovedet i busken de seneste 10-15 år...

Hvorfor skulle Riis føle sig presset?

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 15:24

Ganske vist har BT igennem langt tid hetzet imod Bjarne Riis ved at ophøje egne postulater til sandhed. Det er ikke alene ulækkert, det er forkasteligt.

Nu mener BT så, at der skulle være mere pres på Bjarne Riis, fordi Tayler Hamiltons beskyldninger skulle være mere valide efter Lance Armstrongs bekendelser.

Hvad er det for noget vås. Bjarne Riis har jo for flere år siden bekendt sine synder. At han ikke vil afsløre sine leverandører kan man vel ikke fortænke ham i. BTs påstand svarer til, at en anlæaget i en retssag kun kan straffes, hvis alt lægges på bordet.

Det er forkert - og det ved alle, der har overværet en retssag. Det der er interessant for en dommer er, om den anklagede kan dømmes for sine egne handlinger - ikke om der er andre involveret i sagen.

Hvorfor?

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 14:40

Hvorfor er der stadig en pæn håndfuld danskere, der ser det som deres pligt at forsvare Bjarne Riis?

Havde denne tavse mand været amerikaner eller spanier, ville vi da alle kunne se, at han ikke er sund for nogle sportsgrene eller unge mennesker!

I min optik er det misforstået loyalitet.

Aldrig opdaget..?

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 14:36

Jeg kan ikke lade være med at spekulere på hvordan kan Armstrong, Riis og mange andre være så massivt dopet gennem så lang tid UDEN at blive fanget i doping-kontroller mens dopingen stod på...!!! Det er jo først de sidste par år folk er gået til bekendelse og mest af alt for at få renset samvittigheden, kun i mindre grad fordi det er blevet bevist at de var dopet.
Man får indtryk af at doping-kontrollen var (er?) lysår bagud ift. dopingbrugerne, eller -endnu værre- at kontrollerne har været positive, men ikke er kommet frem i lyset.
Cykelsporten må også kigge på sig selv og spørge om de har været deres opgave voksen, når så mange ryttere i en lang årrække har været mega dopet uden at blive snuppet..

Hvad er målet

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 14:10

Jeg har svært ved at se formålet med din fortsatte hetz mod Bjarne Riis. Det ser ud til at du har et personligt had til Bjarne og kun til formål at få ham ned med nakken og få lukket et cykkelhold, der gør meget for danske ryttere. Hvorfor bliver du og andre såkaldte "eksperter" hængende i ting der er 10 år gamle. Der er sket meget i cykelsporten siden da.Hvorfor interesserer I jer aldrig for andre sportsgrene, som har en dopingkontrol som er 20 år bagud for cykerlsporten.

Ja, hvad er målet

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 17:45

Ja, nu er man ved at være træt af den evige Hetz mod Bjarne Riis, denne journalist har ikke skrevet om andet det sidste halve år. Ekspert vil jeg ikke ligfrem kalde ham,

Rene Rolf

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 14:08

Så mangler vi bare urene Rolf Sørensen, som den absolut sidste rytter indrømme det som alle ved deres fulde fem, for længst har indset: De var alle dopede!

Tåbelige Staehelin igen igenq

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 13:55

Jeg håber sgu snart nogen hetzer dig på samme måde som du hetzer Riis, guderne skal vide at der er rigeligt at tage fat på ved dit arbejde

Seriøst, er der ikke en chef højere oppe der kan sparke dybt inkompetente og amoralske Staehlin tilbage til et lokal blad eller noget?

Gør nu dit hjemmearbejde

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 13:49

Jamen for filan hvor er der mange der bare udtaler sig på blank baggrund - inkl. Jacob Staehelin.

Ved ikke om han er stået op kl 3 el. 6. for at se interviewet, eller bare skriver ud i luften. Jamen Lance antyder jo netop at mange af rytterne på US Postal var dopet - ikke fordi de var tvunget til det, men fordi der var en kultur af: "Men det gør men jo" - mon ikke det inkluderer Hamilton i og med han kørte 6 år på USP inden skiftet til CSC?

1. Det frikender jo Riis fra at have introduceret Hamilton til doping læger- og at Hamilton nok kendte til doping i forvejen. Om hamilton var kunde hos Ferrari eller Fuentes er vel underordnet?
2. Hvis Armstrong er den ondeste mand i cykling, og at hans doping syndikat var så effektivt som USDA rapporten antyder - jamen så var Hamilton da nok fuldt "uddannet" da han kom til CSC?

Så Jacob - fair nok at analysere på konsekvenserne af Armstrongs erkendelser - men tag nu lige og sæt dig ind i situationen istedet for bare at banke en overskrift op, også digte derudaf!

Jeg siger i øvrigt ikke at Riis er en engel, eller er uskyldig - men at kalde Hamilton et troværdigt vidne er squ ikke go journalistik. Tag nu og se på hans motiver for bogen, og regn dem ind i din analyse...

Re: Gør du dit hjemmearbejde

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 16:15

Riis frikendes absolut ikke for at introducere Hamilton til bloddoping, ved at Armstrong antyder at Hamilton allerede anvendte bloddoping inden skiftet til CSC. Hamilton skriver jo selv i sin bog, at han anvendte bloddoping på USP (hvilket Ferrari forsynede ham med), men at han løj overfor Riis, og gav udtryk for at han ikke tidligere havde han anvendt bloddoping, hvorefter Riis introducerede ham for Fuentes.

Hamilton fortæller endvidere at han ikke anvendte bloddoping korrekt før end Riis "lærte" ham det. Netop ved at Riis påpegede at bloddopingen gjorde ham i stand til at fortsætte langt udover smertegrænsen. Så USP havde netop ikke "uddannet" ham korrekt, fordi det først var hos CSC at han begyndte at se resultater af at anvende bloddoping, mens han ikke brød sig om det på USP.

Ny hetz nu mand

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 13:18

Bliver i ikke snart færdige med jeres usmagelige hetz i mod Bjarne Riis?
Vi er mange der ikke gider på jeres måde at forsøge at ødelægge sporten på.
Jeg er stoppet med at købe BT og det bliver jeg ved med.

Vel talt Jacob!

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 12:30

Selvfølgelig skal de betændte kar ud af sporten - og dertil hører Bjarne.

Jeg tror desværre ikke, at der er mange der tvivler på, at Bjarne aktivt har hjulpet sine ryttere til at dope sig. Tyler, Jachse, Basso, Contador, Schleck etc. mon ikke de har fået assistance fra "mester" - der var kendt som manden, der gik længst ift. eget helbreds udsættelse under egen aktive karriere.

En skriver, at Riis har indrømmet - men det var kun bagudrettet, fra dengang han var udøvende rytter. Han glemte at indrømme, at han tog dopingen med sig over som en systematisk strategi for optimeringen af sit eget cykelhold.

Og så er der selvfølgelig alle de andre brodne kar (nu cykelsportslederere) fra Tyskland, Frankrig, Spanien, og Holland, der var aktive med Bjarne, Tyler og Lance - de skal selvfølgelig også hjælpes ud af sporten, hvis vi reelt ønsker en ren sport.

God weekend!

Vandevelde

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 12:18

Egentligt bør Armstongs kommentar om Vandevelde også øge presset på Riis yderligere. Hidtil har Vandeveldes affadavit, hvori han siger at han stoppede med at anvende doping mens han kørte for CSC, idet han ikke længere var udsat for et pres fra en organiseret dopingprogram, været et af de stærkeste argumenter Riis kunne anvende til at forsvare.

I Armstrongs interview, sagde han at Vandevelde fortsatte brugen af bloddoping på holdene han kørte for efter US Postal. Det mere en antyder at Vandevelde også brugte bloddoping hos CSC, hvilket er i strid med hvad han har udtalt i sin affadavit.

Cykelsport, Riis og doping i almindelighed

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 12:09

Må indrømme at jeg er rystet når jeg læser de indlæg der er skrevet indtil videre, at man i den grad forherliger Riis og vælger i sine indlæg at gå mere efter manden (Steinleing) end bolden ryster mig !!! - korrekt Armstrong indrømmelse er ikke bevis for Tyler Hamiltons bog men der er klare indikationer af, at der stadig i 0'erne har været noget rav-ruskende galt i cykelsporten.

Med hensyn til Armstrongs indrømmelser, så er det jo een ren Riis han har lavet !!!.

Armstrong indrømmer han har løjet, men siger ikke mere (Omerta lever videre i cykeltsporten) - nu ved vi jo alle, at alle i cykelsporten har dopet sig og har snavsede fingre - kun ikke Rolf !!! (der er jo nærmest amnesti for bekendelser !!!).

Nu ved vi jo også alle hvor "ren" Riis har gjort cykelsporten med sin indtræden manager/chef for Saxo bank eller hvad de kalder sig i dag - ansættelse af BJ og anerkendt dopinglæge så NU er alt rent og dejligt - VI har endnu engang vasket tavlen ren omkring cykelsportens snavsede renome.

Vil give Steilein så meget ret, at det ville klæde Riis at komme med en udmelding ift. hvad der er sandt/falsk ift. de beskyldninger der også har været omkring hans hold og at Armstrongs indrømmelser giver yderligere mistanke om, at der har foregået noget, skal vi kalde det uregelmæssigheder på Team Saxo - bank !!! og vil nok også gå så langt som at sige, jeg håber det bliver Riis til egen Røv at Riis ikke udtaler sig.

Når alt kommer til alt er det der nok bekymrer mig mest - hvor er fremtiden for cykelsporten - hvad med Bradley Wiggings ?, hvad med de andre helte i de franske alper, som jeg sommer efter sommer sad og nød ???? - hvor er hele illusionen når alle der er i gamet er en sammenspist flok af nuværende og tidligere topryttere der har fået gjort cykelsport til så BIG BUSINESS og grådighed, at selv finanssektoren må sidde og være misundelige - de kan jo ikke bare stoppe, når doping er mere eller mindre accepteret af alle og een nødvendighed for at vinde !!!.

Hvad med anden sport - skal jeg til hver gang jeg ser noget ekstraordinært til at tænke - det må være doping - er Usain Bolt dopet - mærkeligt at folk fra samme træningsmiljø lige pludselig løber så meget hurtigere - hvad med tennisspil-lere/fodboldspillere osv. - er det hele blot en illusion - snyd og svindel ???

Tro de alle har været de !!

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 11:47

Men Rolf ER Ren

Jacob du er en hykler

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 11:45

Hvor mange penge har BT tjent på At rapportere fra Tour de France, Giro.en osv ??

Indrøm nu at DU har tjent penge på doping og du derfor ikke er er hak bedre end Lance Armstrong og Bjarne Riis.
Hvem husker ikke de rapportager hvor vi i med kæmpestore typer har solgt flere aviser på baggrund af de bedrifter som der sket indenfor cykelsporten.

Man burde lave en facebook Hetz af samme dimensioner mod BT og og deres hykleri som BT og du i særdeleshed har lavet overfor Riis.

Armstrong+J.S. fra BT

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 11:43

Det kan godt ske du syntes du er klog og altvidende, men jeg tror vi er mange der mener du skiulle holde mund,
Du må hellere revse diverse journalister4 der tror di ved alt tag dig selv med i din revselse3,det eneste du opnår er at vise hvor uintelligent og uvidende du er.

BT og Riis

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 11:25

Hvad er din præcise dagsorden Jacob Staehelin? Kunne du Jacob Staehelin oplyse hvorledes BT vil dække Saxo / Tinkoffs præstationer i 2013. Går ud fra at BT også i 2013 skal sælge aviser/webhits og så bliver det svært at være positiv på dette holds vegne.
Det er til at knække sig over hvordan aviserne i deres evige jagt på salgsmateriale jagter alt og alle, også selvom det går ud over sagesløse. Ovenikøbet er det nærmest omkostningsfrit for medierne selv om de forkerte slagtes..

Hvad med hele pakken

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 11:21

Det er fint med dette fokus på Armstrongs meriter og også på Bjarne Riis o.a. tilsvarende.

Men hvor er diskussionen om rammen for de store etapeløb i cykelsporten. Er det ikke den, der skaber selve problemet?

Kan man overhovdete genneføre Touren, Giroen, Vueltaen på de præmisser, der er lagt for løbene uden en kraftig medicinering?

Ønsker tilskuerne, pressen, cykelsportens organisationer, sponsorerne, arrangørerne egentlig at sikre, at de store etapeløb tilrettelægges, så de reelt kan køres uden at rytterne medicineres hæftigt?

Hetsen på de enkelte ryttere, er relevant, men ligegyldig så længe den store diskussion ikke bringes op.

Men ønsker pressen reelt det?

Er det ikke mere lukrativt, at hænge enkelte ud - for vi tjerner jo alle på cirkus Tour, Giro, Vuelta.

Ligepludseligt virker det som om, der er meget hyjkleri på alle hylder.

Carsten Lykke Graversen

Hetz mod RIIS

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. januar 2013, 11:11

Til Jacob Staehelin.
Jeg ved ikke hvordan du kan skrive sådan noget vrøvl.
Hamilton er ikke blevet mere sandfærdig efter Armstrongs dopingindrømmelse bare lige en enkelt ting. Tyler skriver i sin bog at Armstrong var taget for doping og UCI dækkede over ham. Det benægtede Armstrong. Det er bare en ting i Tylers bog som ikke passer. Hvorfor skulle det med RIIS så passe.
Kunne du ikke fortælle os hvad BT har tjent på at reklamerer for Tylers bog?