KØB PLUS!

Ny lækage: Lance afviser beskyldninger

Inden nattens transmission af Oprah Winfreys interview med Lance Armstrong drypper det med små detaljer om, hvad Armstrong sagde.

Natten til fredag lægger Lance Armstrong kortene på bordet omkring sin fortid i cykelverden. Men han gør det naturligvis ud fra sit eget perspektiv i det meget omtalte interview, som han gav til Oprah Winfrey i mandags.

Det er tydeligt for enhver, når man ser på de detaljer, der allerede er sluppet ud.

Avisen Washington Post har talt med en person, som har kendskab til indholdet af det meget ventede.

Ifølge den pågældende person går Armstrong i rette med den måde, som USADA har portrætteret ham, nemlig som en hævngerrig bølle.

Det er en karakteristik, der i programmet bliver understøttet af videoklip, hvor Armstrong udtrykker sig fjendtligt over for dem, der tidligere har stillet spørgsmålstegn ved, om han var en ren rytter.

Det forventes også, at han vil afvise, at han var bagmanden bag det, der blevet kaldt alle tiders mest omfattende og sofistikerede doping-program på sit cykelhold - blandt andet ved at hævde, at alle brugte doping i hans tid som toprytter.

Ligeledes forventes det i følge Washington Post, at Armstrong vil afvise, at han skulle have tvunget nogle af sine holdkammerater til at begynde at dope sig. Han vil argumentere med, at de pågældende også havde dopet sig, inden de kom på kontrakt på hans cykelhold.

Det vides endnu ikke, hvordan folkene bag Oprah Winfreys interview vil opdele de i alt to og en halv time lange optagelser, der bliver bragt over to aftener, natten til fredag og lørdag på OWN, Oprah Winfrey Network. Herhjemme kan programmet ses på kabel-kanalerne Discovery Channel og TLC.

Læs også: