KØB PLUS!

Medie: Rasmussen udleverer andre dopere

Ifølge DR Sporten har Michael Rasmussen indvilliget i at give deltaljerede oplysninger om sit eget dopingmisbrug, men han vil også nævne navne på andre ryttere, som har dopet sig.

Michael Rasmussen ventes torsdag kl. 14 at indrømme et omfattende dopingmisbrug. 

Og ifølge DR Sporten så har Michael Rasmussen og Danmarks Idræts Forbund (DIF) allerede nu forhandlet en karantæne på to års udelukkelse på plads.

Den straf kunne dog være blevet langt hårdere med en strafferamme fra fire til otte år, fordi Rasmussen i forvejen har en plettet dopingattest fra 2007, hvor han på grund af forkerte whereabouts endte med en to års karantæne.

Men det undgår Michael Rasmussen angiveligt, fordi han har indvilliget i at lægge alt frem om sig selv. Men måske mere overraskende, så han vil også fremlægge navne på andre ryttere, der har forbrudt sig mod dopingreglerne.

Således vil Rasmussen, der ellers altid har nægtet alle anklager om doping, fortælle detaljerede oplysninger om sit brug af doping.

Oplysninger, som kan vise sig at blive særdeles nyttige for DIF og Anti Doping Danmark i den fremtidige bekæmpelse af doping i cykelsporten.