KØB PLUS!

Massørens svar: Din lille gnom, Lance

Emma O'Reilly er overhovedet ikke tilfreds med blot at få en undskyldning af Lance Armstrong gennem en sms og på tv.

Under det 90 minutter lange interview i nat med Oprah Winfrey gav Lance Armstrong sig tid til at sende en personlig undskyldning til sin tidligere massør Emma O'Reilly.

- Hun er en af dem, jeg bliver nødt til at undskylde over for. Hun er en af dem, der er blevet kørt over, sagde Lance Armstrong i nat.

De to arbejdede tæt sammen i årene 1996-2000, og for ni år siden, i 2003, kunne hun ikke længere holde på rytterens dopinghemmeligheder og afslørede dem i bogen LA Confidentiel: Les Secrets de Lance Armstrong.

O'Reilly havde blandt andet skjult Armstrongs mærker efter nålestik ved at putte makeup på. 
 
Siden har Lance Armstrong sendt sine advokater på nakken af Emma O'Reilly og kaldt hende for en løgner. Lige indtil i nat, hvor piben fik en anden lyd, og Emma O'Relly fik sig en undskyldning via en sms inden Oprah-interviewet og igen i selve programmet.

- Jeg var i gang med at tale med mine medarbejdere om deres ferieplaner, da jeg fik en sms om hans undskyldning. Jeg lagde telefonen fra mig og tænkte ikke videre over det, men da jeg senere kom ind på mit kontor, kom jeg på andre tanker: Jeg tænkte, på den ene side: 'Er det dejligt'. Men på den anden side tænkte jeg: 'Den lille gnom', siger hun i et interview med ITV Daybreak. 

- Jeg havde lyst til at hive ham i nakken og slæbe ham op til Manchester, så han kunne undskylde til de personer, som er tæt på mig, tilføjer Emma O'Reilly, den tidligere massør på US Postal.

Hun forklarer samtidig, at sagen mellem de to nok ikke er afsluttet med en sms og en offentlig undskyldning fra Lance Armstrong.

- Enten må han prøve igen, eller også kan det være, at jeg prøver på et tidspunkt, og så må han gengælde det.  

Læs også: