KØB PLUS!

Lars Bak: Jeg var indebrændt

Lars Bak kørte på en cykelrytters bedste benzin på Champs Élysées.

For andet år i træk var Lars Bak i udbrud på Champs Élysées i Paris, som er sidste etape i Tour de France.

Danskeren kom af sted i et udbrud med en stor håndfuld ryttere, men som det er set de fleste gange midt i den franske hovedstad blev udbruddet hentet, inden Cavendish sejrede for fjerde år i træk.

Lars Bak kunne med et glas champagne i hånden se tilbage på et tilfredsstillende Tour de France, selvom han ikke har været så synlig for Lotto-Belisol, som det var tilfældet sidste år på HTC Highroad.

- Jeg synes, jeg har gjort min pligt. De dage, hvor jeg har haft mulighed for at køre min egen chance, havde jeg ikke overskuddet og heldet. Man skal også være lidt indebrændt, når man skal køre udbrud, og det var jeg måske ikke nok.

- I dag fik jeg muligheden, og jeg var også lidt indebrændt, for jeg synes egentlig, mine ben var gode. Det var fedt, at jeg fik brændt det sidste energi af, men desværre så ramte jeg nok en gruppe, der var lidt for stor.

Lars Bak har derimod haft en central rolle i de tre etapesejre som holdets sprinter, André Greipel, har vundet. Bak har kørt den første del af spurten, inden det såkaldte leadout-tog har taget over.

Holdet har høstet store roser for veludført samarbejde, og det er det, Bak fokuserer på.

- Vi er fuldt ud tilfredse som hold. Vi har vundet tre etapesejre, og vi har fået en fjerdeplads i det samlede klassement. Det er ret godt. Vi er et af de fem hold, som man kan sige har haft succes i dette års Tour de France.

Læs også: