KØB PLUS!

Kyllingens hold dropper sag mod rytter

Christina Watches-Onfone har valgt at opgive tvisten med Michael Reihs og udbetaler nu hele hans løn.

De har ellers anklaget ham for at have optrådt illoyalt, bortvist ham og tilmed stoppet udbetalingen af hans løn for resten af kontraktperioden frem til nytår.

Men nu vælger det danske cykelhold Christina Watches-Onfone alligevel at slå en streg over striden med rytteren Michael Reihs.

Det oplyser direktør Claus Hembo i en pressemeddelelse.

- Christina Watches - Onfones sportslige og kommercielle ledelse har besluttet, at nogle kampe er for dyre at kæmpe, og derfor foranlediget Reihs-sagen forliget per kulance.

- Derfor har jeg i samråd med Michael Reihs aftalt, at Christina Watches – Onfone powered by DANA overfører den tilbageholdte restløn for 2012, samt at vi trækker den tidligere foretagne bortvisning grundet illoyalitet tilbage. Jeg skal i den anledning beklage Christina Watches - Onfone powered by DANAs medansvar for sagens eskalering i pressen, lyder begrundelsen.

Tvisten mellem parterne opstod, da Michael Reihs, som skifter til det nye danske cykelhold Team Cult Energi, deltog i sin kommende arbejdsgivers præsentation iført tøj med holdets sponsorer på.

Det opfattede Christina Watches-Onfone som dybt illoyalt overfor holdets egne sponsorer. Og dermed gik holdet ind og blandt andet stoppede med at udbetale Michael Reihs' løn.   

Men den sanktion er altså droppet.

- Vores beslutning er truffet, fordi Christina Watches-Onfone op mod den kommende sæson står foran langt vigtigere, sportslige opgaver, som fokus hellere skal rettes mod, og vi derfor ikke finder det rentabelt at slæbe rundt på en sag, hvor vi – efter alt at dømme – kunne vinde ret, men som under alle omstændigheder ville koste os tid, der kan bruges langt bedre andre steder, oplyser Claus Hembo.

Læs også: