KØB PLUS!

Kyllingens hold bortviser rytter

Et spørgsmål om illoyalitet har fået Christina Watches-Onfone til at bortvise en rytter og stoppe udbetalingerne af hans løn

Cykelrytteren Michael Reihs får ikke længere løn hos Christina Watches-Onfone, selvom han er på kontrakt året ud. Holdet har nemlig bortvist rytteren, og det er sket, fordi han efter deres opfattelse har forbrudt sig mod sin kontrakt.

I en pressemeddelelse skriver holdets direktør og medstifter, Claus Hembo, følgende om årsagen til bortvisningen af Michael Reihs, der fra næste sæson har kontrakt med et andet dansk hold, Team Cult Energi:

- Michael Reihs deltog 18.10 i præsentationen af det nye cykelhold 'Cult' og optrådte i den anledning foran reklameskilte påtrykt 'Skelde Cycling' og ”Cult' og tillige sad med en 'Cult' drik få centimeter fra hånden.

- Endvidere har Michael Reihs på facebook drøftet mulig fremtid med freelancemedarbejder på holdet om muligt fremtidigt arbejde hos Cult og desuden aktivt arbejdet i Cults sponsor netværk. Begge forhold, der hver især yderligere berettiger til omgående bortvisning, skriver Claus Hembo og henviser til et vedhæftet screendump af facebook-samtalen.

Han henviser også til, at der i DCU's standardkontrakt står, at det er forbudt for ryttere at arbejde for andre hold eller gøre reklame for andre, så længe man er under kontrakt et andet sted. Derfor følger Claus Hembo sig i sin gode ret til at bortvise Reihs for illoyalitet og stoppe udbetalingerne af hans løn.

- Bortvisningen af Michael Reihs var helt nødvendig og i fuld overensstemmelse med gældende retspraksis, der på dette område er ganske klar, skriver Hembo og slutter sin pressemeddelelse af med følgende:

- Hvis Skelde Cycling og Cult A/S mener, at de allerede nu har brug for en af mine medarbejdere til at varetage sportslige og kommercielle opgaver, vil vi ikke stille os i vejen for det. Vi synes bare ikke, at det er os, der skal betale for andre folks medarbejdere og 'Vi vil vinde Tour De France 3 gange'-marketingstunts.

Læs også: