Kyllingen ærgerlig over DCU-krig

Michael Rasmussen forstår ikke, hvorfor DCU holder licensen tilbage. Kaptajnen kan se en tendens i DCUs behandling af Christina Watches-Onfone

Christina Watches-Onfones stjerne, Michael Rasmussen, er ked af, at hans hold igen er havnet i krig med DCU.

- Jeg synes, at det er ærgerligt, at der ikke kan kommunikeres klarere og mere direkte, frem for at det skal foregå i aviserne, siger Michael Rasmussen om sagen.

Den danske bjergged har tidligere været i strid med DCU, da unionen var en del af Michael Rasmussens whereabout-sag, som reelt kostede Kyllingen Tour de France-sejren i 2007. De to parter er siden blevet forsonet, og Michael Rasmussen er to år i træk blevet inviteret til Post Danmark Rundt. Alligevel mener både Claus Hembo og Michael Rasmussen, at der godt kan ligge gammelt nag bag licens-striden.

- Jeg vil sige, at der har i hvert fald tidligere været tendenser i den retning. Og i den her sag burde der ikke være nogle problemer i vores regnskab, det kan jeg umuligt forestille mig, når en statsautoriseret revisor har godkendt det, siger Michael Rasmussen, som ligesom Claus Hembo har fået henvendelser fra udenlandske forbund, som vil byde hans hold velkommen, hvis DCU vender tommelfingeren nedad.

- Jeg har personligt modtaget tre konkrete henvendelser fra andre lande, som gerne vil registrere vores hold. Men lige nu er det ikke aktuelt eller relevant, at holdet skal registreres i udlandet. Vi har vores hovedsæde i Herning, og vi en majoritet af danske ryttere, så vi hører til i Danmark.

Læs også: