KØB PLUS!

Kvæstet Tour-vinders kone råbte og skreg

En tilskadekommen Bradley Wiggins måtte holde konen fra at give bilist en dragt prygl efter ulykke.

Nok var han medtaget af både brækkede ribben og mistanke om adskillige brud på hænder og håndled.

Men den engelske Tour-konge Bradley Wiggins måtte ikke desto mindre lægge sig imellem, da hans hustru Cath onsdag aften nåede frem til det sted, hvor Team Sky-kaptajnen minutter forinden var blevet hamret i asfalten af en uopmærksom bilist, der var svinget ud fra en tankstation uden at se sig tilstrækkeligt for.

- Hun råbte og skreg. Men hvem kan i øvrigt bruge det imod hende, siger et vidne til The Sun om episoden, hvor Cath Wiggins, der selv er en dygtig cykelrytter, jagtede bilisten for at fortælle hende en sandhed eller to.

- Bradley Wiggins kunne ikke stå oprejst, men han haltede alligevel efter sin kone for at få hende talt ned, fortsætter vidnet Barry Blacklidge, der først senere genkendte cykelrytteren og kendissen, der skrev engelsk idrætshistorie ved at være første mand på toppen af Tour-podiet i Paris i juli måned.

Tankpasseren Yasmin Smith fortalte til Lancashire Evening Post om ulykken:

- Da jeg kom hen til ham, var han blevet flyttet til et mere sikkert sted, men han lå stadig på jorden og han havde store smerter. Han sagde, at han troede, at han måske havde brækket ribben, forklarede hun.

Hvis Wiggins har været sværere at genkende end normalt, kan det hænge sammen med skumringsbelysningen nær Eccleston, hvor den stilbevidste stjernerytter residerer sammen med hustruen Cath og parrets to børn.

En anden faktor, som på det seneste har gjort Wiggins mere anonym i gadebilledet er, at han for få dage siden besluttede at rage sine ellers karakteristiske bakkenbarter af. Angiveligt fordi de gjorde ham lidt for genkendelig overfor autografjægere. Og Wiggins, der ikke bryder sig om alt for megen opmærksomhed i det offentlige rum, har ellers haft sine bakkenbarter som en slags talisman igennem store dele af karrieren.

Hvis Bradley Wiggins på den baggrund er så overtroisk som cykelryttere i al almindelighed, skynder han sig nok at anlægge et sæt nye sideburns.

Ifølge en pressemeddelelse fra Team Sky, forventer man ikke at det ufrivillige møde med den kvindelige bilist i kassevognen, kommer til at spænde ben for Tour-vinderens sæsonplaner i 2013.

Læs også: